- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #22.781
Cumaydı kontrolüm canım. Biraz canım sıkıldı. Okula da gitmedim. Yatıyorum 5 gündür.Hiçbir şey yapasım gelmiyor. Arada bakıyorum size.
Mısır bitmiş canım. İstanbuldan köye gelen bir kadın toplu almış, 40a 50ye satarım diye. Unuttum size söylemeyi.Gerçektenayaza nerelerde kıza mısır sorduk burası aç dolu en iyisi ses etmemek mi dedi nedir noldu bu kiza ?
Kız rüyamda yana yakıla badem aradım, bu mesajını şimdi gördüm. Topikle aramda telepatik bir bağ mı oluştu ne oluyorrollercoaster Hiçbirimizin ki yanmasın badem varsa attiriver iki üç ağzına . Tahin gerçekten iyi geldi buarada Allah razı olsun Eki Görüntüle 2974284
Canım bir sorun mu var? Havalar da bi değişik. İyi ol nütfenCumaydı kontrolüm canım. Biraz canım sıkıldı. Okula da gitmedim. Yatıyorum 5 gündür.Hiçbir şey yapasım gelmiyor. Arada bakıyorum size.
Doktor kızımın beyninde 2 adet kist olduğunu söyledi. Koroid pleksus kistleri. Genellikle kaybolur ilerleyen zamanlarda ama perinatolog da görsün dedi. Dün perinatolog da aynısını dedi. Kaybolacak muhtemelen, başka belirti yok falan dedi ama işte insanın içi rahat etmiyor. 5 gündür kendimde miyim nerdeyim bilmiyorum.Kız rüyamda yana yakıla badem aradım, bu mesajını şimdi gördüm. Topikle aramda telepatik bir bağ mı oluştu ne oluyor
Canım bir sorun mu var? Havalar da bi değişik. İyi ol nütfen
Doktor kızımın beyninde 2 adet kist olduğunu söyledi. Koroid pleksus kistleri. Genellikle kaybolur ilerleyen zamanlarda ama perinatolog da görsün dedi. Dün perinatolog da aynısını dedi. Kaybolacak muhtemelen, başka belirti yok falan dedi ama işte insanın içi rahat etmiyor. 5 gündür kendimde miyim nerdeyim bilmiyorum.
Biliyorum ama işte elimde değil. Kendim de araştırdım. Eşlik eden başka bir bulgu yoksa gerçekten de hep kaybolmuş. Ama içim içimi yiyor ya bir şey olursa diye. 27. Haftalara kadar kalıp sonra kendiliğinden geçiyormuş. 2.5 ay demek bu. Nasıl geçer bilmiyorum.hiç sıkma canını kötüye giden bir durum olsa inan çat çat söylüyolar düşünmeden. demekmki karşılaştıkları ve gerçekten de kaybolan bi şey, stres, can sıkıntısı negatifi çeker, sen doktoruna inaninşallah hiçbir şey olmayacak
Tuvalet kagitlarini ped olarak kullanmak sakıncalı zaten atık malzemelerden yapildiklarina dair bir yazı okumuştum. Onun dışında oranin florasıni bozacak o kadar cok etken var ki malesef; bunlardan ikincisi de kullandığımiz pedler. Pedlerin doğal ve kokusuz olmasına o kadar dikkat ediyorum; geçenlerde üzerinde kokusuz ve normal yazdigi icin aldigim orkid pedini kullanmak icin actigimda icinin buram buram parfüm koktugunu fark ettim. Sen nasıl oluyor da kokusuz diye sattigin urunun icine kokulu urun koyabiliyorsun! Cok gerek varmiş gibi pedin kenarlarina renkli cicek desenleri yapiyolar al sana boyali kokulu ped... öyle kaç tane pedi kullanmaya cesaret edemedigim icin param çöpe gitti haddi hesabi belli değil. Şimdi molpedin pamuklu kokusuz olan pedini kullaniyorum uzun zamandır ama iste bir kere bozulunca öyle kolay kolay düzelmiyor sanıyorum, umarim fitilin size bir yararı dokunur.Amin inşallah bebeğimize zararı olmaz.bana tekrar monurol verdi. Daha önce de kullandım. Peçete diyorsun şuan aydınlanma oldu bende. Ben eskiden hamilelikten önce gün içinde akıntı çamaşırımı kirletmesin diye hep peçete kağıdı koyardım acaba o mu bozdu. Belki öyle .. şuan koymuyorum artık ama florayı bozdu galiba . Fitil de berbat bi fitildi hiç de işe yaramadı monurol ilkinde yaramamıştı inşallah yarar şimdi
canım geçmiş olsun ben mayıs annelerinde benzer bi mesaj görmüştüm bak buldum bir bak istersen şuan stres yapmak sana da bebeğine de daha çok etki eder inşallah allahın izniyle bir sıkıntı olmazDoktor kızımın beyninde 2 adet kist olduğunu söyledi. Koroid pleksus kistleri. Genellikle kaybolur ilerleyen zamanlarda ama perinatolog da görsün dedi. Dün perinatolog da aynısını dedi. Kaybolacak muhtemelen, başka belirti yok falan dedi ama işte insanın içi rahat etmiyor. 5 gündür kendimde miyim nerdeyim bilmiyorum.
Herkese merhaba.Şuan 19+2 günlük hamıleyim.32 yasındayım.2 li testim temiz çıkmıştı sadece keyfi istedigim için fetal dna testı yaptırmıştım.Onunda sonucu çok iyi çıktı.ama 2 gun once yaptırdıgım Ayrıntılı ultrosanda bebegımın beyninde sag ve sol tarafta 2 adet biri 11 mm dıgerı 8 mm boyutlarında büyükçe iki kist cıktı(koroid pleksus) Ayrıntılı ultrosonu yapan doktor dıger organlar ws cok iyi oldugu ıcın tek basına sorun yaratmaz zamanla geçicektır dedı.Kendı doktorumda herhangı bır sorun yok merak etme dedi.Ama ınsan yıne dusunuyor .Bılgılı arkadaslarım yardımcı olursa cok sevınırım.
Merhaba, YouTube de Prof Esra Esin Büyükbayrak ın detaylı ultrason ile ilgili bir videosunu izlemiştim çıkabilecek sorunlar ve anlamları ile ilgili güzel bir videosu var , o videoda kistin tek basına sorun olmadığını ve büyük bir kısmının zamanla geçtiğini anlatmıştı. Endişeye kapılmayın bence, İzlemenizi öneririm.
Biliyorum ama işte elimde değil. Kendim de araştırdım. Eşlik eden başka bir bulgu yoksa gerçekten de hep kaybolmuş. Ama içim içimi yiyor ya bir şey olursa diye. 27. Haftalara kadar kalıp sonra kendiliğinden geçiyormuş. 2.5 ay demek bu. Nasıl geçer bilmiyorum.
kontrolü olan hanımlara başarılar diliyorumherkese günaydın bu arada
sydrmkn sweetgirlcandy bugün sizin gününüz kaçta randevular bizi merakta bırakmayınızzz lütfen
Teşekkür ederim canım. Videoya bakayım bir.canım geçmiş olsun ben mayıs annelerinde benzer bi mesaj görmüştüm bak buldum bir bak istersen şuan stres yapmak sana da bebeğine de daha çok etki eder inşallah allahın izniyle bir sıkıntı olmaz
Kimseye söylemedim zaten. Her şey yolunda dedim herkese. Eşimi de rahatlatan ben oldum ama yine de engel olamıyorum kendime. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Belki gerileme olur diye ümit ediyorum.şöyle bir şey var; beyinin düşündüğün ve söylediğin şeye inanıyo, iyi olacağını kendine sürekli tekrarla
özge özpiririnçci kadın dizisinde oynamıştı bir röportajında diyo ki; orada lösemi hastasıydı galiba yanlış olmasın, dizi rolüne o kadar girmiş ki beyni inanmış resmen doktora gittiğinde değerleri aynen bi lösemi gibi çıkmış,
dolayısıyla sen beynine kötüyü değil iyiyi öğret şu an, soranlara, eşe dosta da sağlığının çok yerinde olduğunu söyle ki doktorların dediği gibi olsun
Kimseye söylemedim zaten. Her şey yolunda dedim herkese. Eşimi de rahatlatan ben oldum ama yine de engel olamıyorum kendime. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Belki gerileme olur diye ümit ediyorum.
ay değişim yaptırmıyorlar mı iade değil deAy evet aradım sordum hemen ahjshs ambalajı açmazsak e bebek 90 gün mağazalardan iade alıyorlarmış. Ama aynı fiyattan bi daha alamazsam iade etmem1200₺ zam gelmiş
Şu zamları bi geri çekseler her şeyden iliğimizi sömürdüler imdat yaaaaa
kuzum iki doktorda geçecek dediyse geçer.Doktor kızımın beyninde 2 adet kist olduğunu söyledi. Koroid pleksus kistleri. Genellikle kaybolur ilerleyen zamanlarda ama perinatolog da görsün dedi. Dün perinatolog da aynısını dedi. Kaybolacak muhtemelen, başka belirti yok falan dedi ama işte insanın içi rahat etmiyor. 5 gündür kendimde miyim nerdeyim bilmiyorum.
Günaydın canımKızlar günaydın nasılsınız?
Bugün o kadar kötü bir güne başlayış yaşadım ki..
Sabaha karşı rüyamdan ağlayarak uyandımama nasıl ağlıyorum eşim kıyamam o kadar korktu ki..
Rüyamda bebeğimi kaybediyordumhala etkisinden çıkamadım. Başım çatlıyor ağrıdan. İşe geldim etrafımda birileri konuşuyor olaylar dönüyor ama sanki başka bir boyutta gibiyim hala..
Ben de sacma sapan kabuslar görüyodum hatta buraya da yazdım. Sen bebeğini düşündüğün için görmüssündür. Hamilelikte kabuslar oluyormuş. Rüyaların tersi çıkarmış dua et bol bol oku kendine rahatlarsınKızlar günaydın nasılsınız?
Sabaha karşı rüyamdan ağlayarak uyandımama nasıl ağlıyorum eşim kıyamam o kadar korktu ki..
Rüyamda bebeğimi kaybediyordumhala etkisinden çıkamadım. Başım çatlıyor ağrıdan. İşe geldim etrafımda birileri konuşuyor olaylar dönüyor ama sanki başka bir boyutta gibiyim hala..
Kızlar günaydın nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?