Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım geçmiş olsun
Yaa hadi cnm gözün Aydın olsun ne kadar korkuttu seni doktorun boş yere iyi geçmesine çık sevindim

Canım yok hastaneden ayrılmış. Kocasıyla beraber muayenehane açmışlar. Bu perinatolog kocası normal kadın doğumcu. Kartını atarım sana
Ya bi arkadaşımın son aylarda sol bacağı sürekli ağrıdı. Gitmediği bölüm kalmadı. Fizik tedavi mi almadı bir sürü şey. Yok geçmedi. Çocuk doğdu geçti. Ama onun bebek biraz ağırlaştıktan sonra başlamıştı. Çocuğun yatmayı sevdiği sol taraftı o da sol bacağına vuruyordu.
Bir sor canım gidince mutlaka, bize de söylersin
Bu arada h&m de uygulamada %50 indirim var. Alışverişe başlayanlar koşabilir‍♀‍♀‍♀
Ben biraz alışveriş yapmış olabilirim 3-5-8 parça
Yiaaa ben daha geçen gün kız cicileri aldım kızım olacak diye jajsjsjsh allahım inşallah kızdır yaaa. Şimdi giriyorum bakıyorum ne alacam ben

Kuzum yorumlara bakıp değişiklik yapsaydın hoş iyi dedikleri yerlerde de genelde kontenjan olmuyor. Benim evimle arası var araba ile gidiyorum sırf iyi yorumlarını gördüğümden

Çok harika görünüyor hepsi canım sağlık içinde kullanın bebisinizle
Evet canım akıntım hep sarı bazen koyu sarı yeşile de döndüğü oldu fitili yeşil olunca verdi ama o kadar zorlandım onu kullanırken yine de geçmemiş.
Kuzum acaba ayaklarıni da usutuyor olabilir misin? Yani alakası olabilir mi bilemedim.
Kızlar ya rahmimi böyle dolu dolu hissediyorum sanki baskı var içeriden

Otururken falan sıkıştırıyor sanki beni. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Oluyor canım hiç sıkıntı etme kendine . 20-24. Haftada yukarı çıkar demişti benim doktor benim ki şuan göbek deliği altında tam yukarı çıkamadı.
Hepsine bayıldım . Kendimi zor tutuyorum bakmamak için.

Daha önce cinsiyet tahmininde bulundu mu doktor

Bende eskisi gibi acıkınca şiddetli bulanma olmuyor önceleri fenaydı
11 haftada kıza 14. Haftada erkeğe benziyor dediler. Pazartesi öğrenirim diye düşünüyorum. Senin belli oldu mu ? Herkes öğrendi sanırım ama unutuyorum. En son cananın oğlan aklımda kaldı. Bir de Little bird kız

Kuzu seninde başına gelmesin newnew in başına gelen

Aynen sanki hamilelik ilerler de baskı olur ya onun gibi de. Unutmazsam sorcam inşallah

Daha önce kaç haftalıkken kız demişti doktor sağlıklı hayırlı ömürlü olsun da inşallah cinsiyetin önemi yok inş nifty sonucunda tertemiz gelicek hiç sıkma canını

Maşallah, gözünaydın kuzu

Daha önce kaç haftalıkken kız demişti doktor sağlıklı hayırlı ömürlü olsun da inşallah cinsiyetin önemi yok inş nifty sonucunda tertemiz gelicek hiç sıkma canını
Aaa erkeğe mi dönmüş ay böyle ne kadar çok yaa benim arkadaşlara da bi erkek bi kız diyorlar

Canan bir şey soracağım kuzu, doktorunun her zaman vajinadan kontrol etmesinin sebebi var mı? Bana daha vajinadan hiç bakmadı, her gittiğimde karından bakıyor. Nasıl bir fark var merak ettim

Canım, bebek görünmüyordu.

Rahim çok geride dedi, yukarı çıksın ancak karından görürüz dedi.

9+3’te sanırım gitmiştim, ilk defa o zaman karından görmüştü.

Ama 11+0’da gittiğimde göremedi.

13+0’da gittim, o zaman gördü.

Bakalım, bu Cumartesi inşallah 15+0, karından görünecek mi merak içerisindeyim.

.

Ay hadi bakalım, inşallah sen de pazartesi öğrenirsin canım.

.

Bak sen afacana, annesiyle saklambaç oynuyor demek ki

Sağ ol tatlım, merakımı aydınlattın

Bana bugün perinatolog erkeğe benziyor dedi nifty de öğrenecez inşallah
Kuzu seninde başına gelmesin newnew in başına gelen
Zaten direkt aklıma newnew geldi biliyo musun eyvah dedim ikinci pembe battaniye vakası. En azından onunki battaniye ben gittim oto koltuğu aldım pespembe. Hele kafaya bak
Canım 12+1 de kız dedi. Bugün 13+4 erkek dedi valla anlamadım. Ramzi de nub da hepsi kız diyordu.
Ay napim sağlıklı olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…