- 16 Temmuz 2021
- 1.369
- 3.709
- 48
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #22.701
Canım geçmiş olsunDoktor işte ilaç veriyo o da işe yaramıyor 2 litre içiyorum çamaşır değiştiriyorum sürekli. Kültür de yaptırdım çok kültür de de hep çıktı.mesaj attım doktora cevap bekliyorum sonuç şimdi çıktı
Yaa hadi cnm gözün Aydın olsun ne kadar korkuttu seni doktorun boş yere iyi geçmesine çık sevindim
Canım yok hastaneden ayrılmış. Kocasıyla beraber muayenehane açmışlar. Bu perinatolog kocası normal kadın doğumcu. Kartını atarım sanaCnm hastaneyi arayıp randevu aldın di mi.geçenlerde aramıştın ya bilgi almak için detaylı için başka doktora yönlendirmişlerdi diye hatırlıyorum.bugün 16. Haftaya giriş yaptım bugün.bende 20.haftada gitmeyi düşünüyorum cnm
Ya bi arkadaşımın son aylarda sol bacağı sürekli ağrıdı. Gitmediği bölüm kalmadı. Fizik tedavi mi almadı bir sürü şey. Yok geçmedi. Çocuk doğdu geçti. Ama onun bebek biraz ağırlaştıktan sonra başlamıştı. Çocuğun yatmayı sevdiği sol taraftı o da sol bacağına vuruyordu.Kızlar bi ara yazmıştım ya hani üst bacağımın içi birleşim yeri ağrıyor diye. Daha da arttı. Sol ayağımın üzerine basınca ağrıyor. Topallıyorum hatta bazen baya ağrıyor. Bazen az oluyor garip ya sanki bebe baskı yapıyor gibi ama orası bacak çocuk olamaz heralde.
Yiaaa ben daha geçen gün kız cicileri aldım kızım olacak diye jajsjsjsh allahım inşallah kızdır yaaa. Şimdi giriyorum bakıyorum ne alacam benBu arada h&m de uygulamada %50 indirim var. Alışverişe başlayanlar koşabilir♀ ♀ ♀
Ben biraz alışveriş yapmış olabilirim 3-5-8 parça
Sabun da mı tehlikeliymis?Canım benim doktor demişti yani aklında olsun eşinle iliskiye giriyosan przvtf kullanin doktor enfeksiyon kalmamak için demişti çamaşır değiştirme su falan başka benimde aklıma bişey gelmedi bide sabun duş jeli sürme ph bozma demişti
Kuzum yorumlara bakıp değişiklik yapsaydın hoş iyi dedikleri yerlerde de genelde kontenjan olmuyor. Benim evimle arası var araba ile gidiyorum sırf iyi yorumlarını gördüğümdenben istanbul şişlide oturuyorum en merkezi yer benim sağlık ocağı tam bir fiyasko şimdiye kadar tek bir test vs yaptıramadım. Tüm tahlillerimi özel labavatuarda yaptırıyorum ve dünya dolusu param gidiyor. Hakkımı helal etmiyorum. Devlete dünya dolusu vergi ödüyoruz hiçbir şekilde hastanelere sıra bulunmuyorda burda. Eşimde bana ne uğaraşıyorsun devlette iş olmaz deyip duruyor.şimdi çok daha hak veriyorum. Hamile olduğumu bildikleri halde bir kere bile aranmadım. Allah izin verirse beneğim olursa tüm aşılarınıda özel hastanelerde yaptırtabiliyoröulum çünkü tam bir öküzler. Birkere sağlık bakanlığına şikayet etmiştim sağlık ocağını ancak şikayeti
dikkate bile almamışlardı. Bende akabinde sağlık ocağını değiştim bu değiştiğim onlardan beter çıktı. Bu sağlık ocağı sözcüğünü bile duyunca sinirlerim zıplıyor.
Ee hadi hayırlısı erkek kendini erken belli ediyorYarın kontrolüm var netleşir sanırım 12 haftalıkken erkeğe benziyor demişti
Bal ya bu ozgis abla gerçektenYaa bizi not mu alıyorsun ne tatlısın
3 kontroldür karından yapıyoruz vajinali bıraktık aslında. Neyse iyi düşünüyorum. Haftaya bugün bebişimi göreceğim az kaldı
Çok harika görünüyor hepsi canım sağlık içinde kullanın bebisinizleKızçelerr dün Benettondan aldıklarımı atıyorumm 120₺ den 60 a düşmüştü haberiniz olsunnhaziran başında doğucağıniçin genelde 1-3 yada 3-6 aldımm.Birdee ikeadan şifonyer aldım bebiş için
Kuzum acaba ayaklarıni da usutuyor olabilir misin?Evet canımakıntım hep sarı bazen koyu sarı yeşile de döndüğü oldu fitili yeşil olunca verdi ama o kadar zorlandım onu kullanırken yine de geçmemiş.
Oluyor canım hiç sıkıntı etme kendineKızlar ya rahmimi böyle dolu dolu hissediyorum sanki baskı var içeriden
Otururken falan sıkıştırıyor sanki beni. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Hepsine bayıldımBir de kızlar h&m de geri dönüşüm kampanyası oluyor bilginiz olsuneski hertürlü kumaşı kabul ediyorlar. Eski havlu çarşaf kıyafet herşeyi götürebilirsiniz. Her orta boy poşet için 1 adet indirim kuponu veriyorlar. %15 indirim sağlıyor aldığınız üründe. İnternette de kullanılabiliyor. Ben hep oraya götürüyorum başka birine verilemeyecek gibi kötü olan kıyafetleri eşyaları. Aklınızda bulunsun
Bunlar da benim kızımın cicişleri
11 haftada kıza 14. Haftada erkeğe benziyor dediler. Pazartesi öğrenirim diye düşünüyorum. Senin belli oldu mu ? Herkes öğrendi sanırım ama unutuyorum. En son cananın oğlan aklımda kaldı. Bir de Little bird kızDaha önce cinsiyet tahmininde bulundu mu doktor
Bende eskisi gibi acıkınca şiddetli bulanma olmuyor önceleri fenaydı
Kuzu seninde başına gelmesinCanım geçmiş olsun
Canım yok hastaneden ayrılmış. Kocasıyla beraber muayenehane açmışlar. Bu perinatolog kocası normal kadın doğumcu. Kartını atarım sana
Ya bi arkadaşımın son aylarda sol bacağı sürekli ağrıdı. Gitmediği bölüm kalmadı. Fizik tedavi mi almadı bir sürü şey. Yok geçmedi. Çocuk doğdu geçti. Ama onun bebek biraz ağırlaştıktan sonra başlamıştı. Çocuğun yatmayı sevdiği sol taraftı o da sol bacağına vuruyordu.
Bir sor canım gidince mutlaka, bize de söylersin
Yiaaa ben daha geçen gün kız cicileri aldım kızım olacak diye jajsjsjsh allahım inşallah kızdır yaaa. Şimdi giriyorum bakıyorum ne alacam ben
Tamam öyle yapayım yazlıkları beğendim bendeYani biraz da bebeğe bağlı ama bence 4-6 yazlık alma. Sonbahara göre birşeyler bak 4-6 varsa. H&m kalıpları da bir tık büyük oluyor çünkü.
Aynen sanki hamilelik ilerler de baskı olur ya onun gibi de. Unutmazsam sorcam inşallahCanım geçmiş olsun
Canım yok hastaneden ayrılmış. Kocasıyla beraber muayenehane açmışlar. Bu perinatolog kocası normal kadın doğumcu. Kartını atarım sana
Ya bi arkadaşımın son aylarda sol bacağı sürekli ağrıdı. Gitmediği bölüm kalmadı. Fizik tedavi mi almadı bir sürü şey. Yok geçmedi. Çocuk doğdu geçti. Ama onun bebek biraz ağırlaştıktan sonra başlamıştı. Çocuğun yatmayı sevdiği sol taraftı o da sol bacağına vuruyordu.
Bir sor canım gidince mutlaka, bize de söylersin
Yiaaa ben daha geçen gün kız cicileri aldım kızım olacak diye jajsjsjsh allahım inşallah kızdır yaaa. Şimdi giriyorum bakıyorum ne alacam ben
Daha önce kaç haftalıkken kız demişti doktorKızlar çıktım. Ayyy o kadar uzun sürdü kiama doktor farkı işte ne kadar önemli iyi doktora denk gelmek .. riskli grupta bile değilsin niye böyle dediler ki dedi… iki gündür stres topuydum.
Peki asıl bomba ne? Erkeğe benziyor dedibenim kafa böyle
Nifty önerdi bağırsaklarda parlaklık var her ihtimale karşı yapılsın dedi kan verdim. Benden bu kadardua edin inşallah temiz çıkacak
Ay yok güvenemedim bende öyle diyordum da erkek deyip kıza dönen çokmuşEe hadi hayırlısı erkek kendini erken belli ediyorSağlıcakla gelsin
Maşallah, gözünaydın kuzuKızlar çıktım. Ayyy o kadar uzun sürdü kiama doktor farkı işte ne kadar önemli iyi doktora denk gelmek .. riskli grupta bile değilsin niye böyle dediler ki dedi… iki gündür stres topuydum.
Peki asıl bomba ne? Erkeğe benziyor dedibenim kafa böyle
Nifty önerdi bağırsaklarda parlaklık var her ihtimale karşı yapılsın dedi kan verdim. Benden bu kadardua edin inşallah temiz çıkacak
Aaa erkeğe mi dönmüşDaha önce kaç haftalıkken kız demişti doktorsağlıklı hayırlı ömürlü olsun da inşallah cinsiyetin önemi yok inş nifty sonucunda tertemiz gelicek hiç sıkma canını
Canan bir şey soracağım kuzu, doktorunun her zaman vajinadan kontrol etmesinin sebebi var mı? Bana daha vajinadan hiç bakmadı, her gittiğimde karından bakıyor. Nasıl bir fark var merak ettim
Sabun da mı tehlikeliymis?
11 haftada kıza 14. Haftada erkeğe benziyor dediler. Pazartesi öğrenirim diye düşünüyorum. Senin belli oldu mu ? Herkes öğrendi sanırım ama unutuyorum. En son cananın oğlan aklımda kaldı. Bir de Little bird kız
Bak sen afacana, annesiyle saklambaç oynuyor demek kiCanım, bebek görünmüyordu.
Rahim çok geride dedi, yukarı çıksın ancak karından görürüz dedi.
9+3’te sanırım gitmiştim, ilk defa o zaman karından görmüştü.
Ama 11+0’da gittiğimde göremedi.
13+0’da gittim, o zaman gördü.
Bakalım, bu Cumartesi inşallah 15+0, karından görünecek mi merak içerisindeyim.
.
Bak sen afacana, annesiyle saklambaç oynuyor demek ki
Sağ ol tatlım, merakımı aydınlattın
Bana bugün perinatolog erkeğe benziyor dedi11 haftada kıza 14. Haftada erkeğe benziyor dediler. Pazartesi öğrenirim diye düşünüyorum. Senin belli oldu mu ? Herkes öğrendi sanırım ama unutuyorum. En son cananın oğlan aklımda kaldı. Bir de Little bird kız
Zaten direkt aklıma
Canım 12+1 de kız dedi. Bugün 13+4 erkek dedi valla anlamadım. Ramzi de nub da hepsi kız diyordu.Daha önce kaç haftalıkken kız demişti doktorsağlıklı hayırlı ömürlü olsun da inşallah cinsiyetin önemi yok inş nifty sonucunda tertemiz gelicek hiç sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?