Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aaa kayganlaştırıcı olur mu dddi çok sevindim yaaa bende sorayım o zaman. Bu şekilde enfeksiyondan sanırım çok zor bana

Saten ayaklarım hep çok üşür canım bazen kısa bot giyiyorum bileğim açıkta kalıyor ay ona da dikkat edeyim. Şuan ekstra herşeye dikkat moduna geçtim :)

Değiştirme hakkin vardır herhalde dimi canım

Değiştirme hakkin vardır herhalde dimi canım
Ay evet aradım sordum hemen ahjshs ambalajı açmazsak e bebek 90 gün mağazalardan iade alıyorlarmış. Ama aynı fiyattan bi daha alamazsam iade etmem 1200₺ zam gelmiş

Şu zamları bi geri çekseler her şeyden iliğimizi sömürdüler imdat yaaaaa

Ben bu Ramzi tutacak mı çok merak ediyorum Ramzi de bana erkek çıkmıştı doktor erkeğe benziyo dedi. Ama daha kesin değil nifty sonucunda kesin olacak
Nereye gitti nifty örneği?? Bugün benim imzaladığım kağıtta genoks yazıyordu.
Oraya gönderen var mı başka kızlar?? kaç günde çıktı çatlıyorum meraktan bana 10 iş günü dediler

Yuhhhhhhhhh Allah aşkına bahaneleri neymiş o kadar zam için.

Benimde Çin ramzi nub kız diyor.doktorda görüntü kız dedi.perşembe randevum var bakalım organı görebilecek miyiz değişecek mi
Ayy oto koltuğunu değişim yapsana unisex bir renk al

Yuhhhhhhhhh Allah aşkına bahaneleri neymiş o kadar zam için.
Ben alırken o markada ekstra indirim vardı aslında hemen hemen eski fiyatına dönmüş oldu bi yerde. Ama sonuçta arttı yani
Benimde Çin ramzi nub kız diyor.doktorda görüntü kız dedi.perşembe randevum var bakalım organı görebilecek miyiz değişecek mi
Ayy oto koltuğunu değişim yapsana unisex bir renk al
Ay görse de ben yine de inanmıyorum şöyle bi detaylıya girsin herkesin cinsiyetine o zaman inancam
sazan gibi atladım pembeye o kadar tatlıydı ki najsjsjsh ibret olsun napalım

Renk değişimi yaparlar belki.

Yapmasalar da bir şey olmaz, renklerin cinsiyeti yoktur.

.

Canım sende benim gibi iki haftada bir doktora gidenlerdensin yalnız olmadığıma sevindim benim bazen haftalık olduğuda oldumalüm iki doktor takipli gidiyorum

Yav sen cesur yürek misin pembe oto koltuğu ne cesarett

Nereye gitti nifty örneği?? Bugün benim imzaladığım kağıtta genoks yazıyordu.
Oraya gönderen var mı başka kızlar?? kaç günde çıktı çatlıyorum meraktan bana 10 iş günü dediler
Ben yolladım 15 günde çıktı genoksta. Ama daha erken çıkanlar varmış sen 10 İş günü dolunca sonuç
çıkmaz ise aramaya başla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…