Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
tiktoka niye koymuşlar kii zaten bi ısınamadım şu uygulamaya

izleme kuzum onları sen, instagramdan yeni doğan videoları atayım sana
Normalde hiç bakmam can sıkıntısı bi girdim böyle 5-6-7-8 aylık bebekler karnında ölmüş tövbe Estağfurullah dedim modum kaçtı yeminle çok sakıncalı bence diğer hamile anneler de çok tedirgin olmuştu korkuyorlardı haliyle

kız bak hâlâ yaa sil sen o uygulamayı sil
ya da filtreleme var mı bilmiyorum, öyle içerikleri engelle direkt

en önemli detayı atlamışım bak bi kız bebe daha

bu kız bebelerine alkış efekti olsa burada, havai fişekler patlasa valla hasret kalıyoruz kız bebeye
Cok şükür bir minik kizim olacakkk bu ara hep erkek duyuyorm acaba bnmkidemi doner dedm ama ilk tahmini kesinlesti dr.

Artikk kizz duyalimmm herkesin gönlüne göre versin inşallah kuzum

kız izleme şöyle şeyleri. Zaten hepimiz eli kalbinde yaşıyoruz. Kötü enerji yok. kötü enerji yokk sweetgirlcandy yıka hemen bizi
Kuuzmmm benm Sabah 9.15 ti kesin kizim olacakkkk şükür sorunsuzdu herseyi tepinip duruyordu. Ellerini cenesine koyuyor bisiler yapiyor. El ayak hic durmuyordu.
Tatlım çok sevindim gözünüz aydın sağlıkla kavuşun bebişe inşallah

Haklısın canım bizim stresimiz bize yetiyor zaten allah'in izniyle herşey yolunda olacak

Amin canm Aminn saglikla hepimiz kavusalm inşallah

Gerçekten öyle. Şimdi annelerimizin hissini daha iyi anlıyoruz . Çok şükür hepimiz sağlıklıyiz evlatlarımız da öyle olacak inşallah

Burda bi sen bir de ben videocuyuz
Eşimin birinci görevi video çekmek. Girmeden 40 kez söylüyorum. Birde detay veriyorum ekranı çek güzel çek titretme
Girmeden telefonun kamerasını açıyor
rollercoaster en sondan 2 önceki gidişimiz de eşime verdim telefonu video çek diye uzakta kalmıştı ekrana. video çekecem diye kendisi görememiş bebişi çıktığımız da sinir küpüydü ben göremedim video çekicem diye bir daha çekmem çocuğumu görmek istiyorum diye söylendi hahaha bir daha da çekmedi hahaha

bir de doktorumun hastaneden ayrılcak diye kadına ultrason kağıdı da vermiyorlarmış.

elim de ultrason kağıdı olmadan dönüyorum hep.

cuma günü gittiğim de ben çekicem :) doktora dicem valla elimde hiç bir şey olmuyor özlüyorum banane diye hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…