Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
oy kıyamam bebeğin sürekli aklında olduğu içindir.
ama rüyalar tersine çıkar kuzum demek ki çok güleceğin bir gün olacak :)

ayaza canım çok geçmiş olsun. Umarım ilk kontrolde gerilemeye başladığını görmüş oluruz
Can sıkmamak çok zor böyle bir durumda bir de bu kadar hormonla. Ama özgenin dediği de çok doğru. Hiçbirşey olmamış gibi üzülmemek çok zor ama beynini inandır her şeyin çok güzel olacağına. Ben kızına sağlıkla kavuşacağına çok inanıyorum. Umarım yaşadığın bugünler kötü birer anı olarak kalır ve kısa zamanda güzel haberler alırız.
Sana kocaman sarılıyorum

ayaza RABBIM kalbine ferahlık versin inşallah. Gerçekten geçiyor bazen diyorum böyle herşeyi söylemeleri kotu mu oluyor 2li test gibi garanti değil , bebekler sağlıklı doğuyor ama annenin gebeliği stresle geçiyor bazı testler yada açıklamalar hakikaten boş yere stresle geçmiş oluyo günler. Zaten kayboluyormuş madem. Inşallah hayırlı temiz sonuçlar alıcaksin hemde en kısa sürede. . Bende bebekken bi sürü şey demiş dr kalbimde sorun var diye annem anlatırdı sonra kaç dr götürmüş içi rahat etsin diye. Nitekim de bişey yok çok şükür. En kısa surede güzel haberlerini bekliyoruz canim

ben de doğduğumda bir bacağım çıkıkmış sanırım, o zamanlar ultrason da olmadığı için öyle tespit de edilememiş, doğar doğmaz kayışlara alınmışım annem saklamış. avuç içi kadar kayış içine nasıl bebek girer dedim onu görünce ama her şey geride kalıyo bunlar da geride kalacak inşallah

Canım ne desek boş biliyorum. İnşallah kaybolup gidecek. Başka belirti olmamasını olumlu olarak alıp kaybolacağına odaklandım. İnşallah senin kalbin de ferahlayacak rahatlayacaksın. Bana da birkaç olumsuz bişiler söyledi ama düzelir muhtemelen dedi ne yapabilirim ki düzelmezse de ona göre yol çizeriz çaresiz derdimiz olmasın yeter ki
ay değişim yaptırmıyorlar mı iade değil de
Ay sorma çile bülbülüm sabah tekrar aradım değişim istesem fiyat farkı çıkar mı diye. Çıkar dediler. Güncel fiyat üzerinden senin aldığın fiyata göre karşılaştırma yapıp fark ödemesi istiyorlar. E-bebek değişimde böyle bir yol izliyormuş bu arada herkesin de haberi olmuş olsun
Canım yaa gerçekten de bu rüyayı görmeyen var mı hiçbir şey olmayacak. Güzel yoruyorum tersine yoruyorum kayıp mayıp da yaşamayacaksın hele bu beni hiç uyutmuyor sitemleri falan duyacağız senden at fava bekle

Günaydın canım, allah hayra çevirsin inşallah uyandığında ayetel kürsi okusaydın direk.
Keşke işe giderken evden bakliyat paketlerinden bir iki paket alıp çıksaydın bir gariban vermen çok iyi olurdu böyle durumlarda mutlaka sadaka ver
Korkma vesvese etkisi onlar her zaman kızlara tavsiyem ayetler okuyun bol bol böyle kuru kuru olmuyor dileklerle Rabbim hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasın inşallah

Rabbim acil şifalar versin unutma allahın yanında herşey kolaydır yeterki allaha şükrederek duanı et senin için en güzelini kabul edecektir.

Doktorum ultrasonla bakarken göbek deliğimin altına baktı hep ben o zaman anladım eskiden aşağılara koyuyordum bende elimi amaa bebem yukardaymış meğer
Canım benim sen yazınca bende internette araştırdım gerçekten hepsi ileriki haftalarda kaybolur yazıyor güzel düşün güzel olsun dualarım seninle inşallah 2 hafta sonra gerilediğini görürler

Cumaydı kontrolüm canım. Biraz canım sıkıldı. Okula da gitmedim. Yatıyorum 5 gündür.Hiçbir şey yapasım gelmiyor. Arada bakıyorum size.
Kuzum canını sıkmamaya çalış olur mu? Ben de baktım internetten geçiyormuş onlar. Allah’ın izniyle çok sağlıklı olcak bebeğin

Kızlar çok teşekkür ederim yazdıklarınız için rahatladım sizle konuşunca
Kuzum hiç aklıma gelmedi ki.. elimde geldiğince bir yardım yapmayı düşündüm şimdi..Allah yavrularımızı korusun hepimizin..korkularım varya bilinçaltım ele geçiriyor rüyalarımı

Niyet önemli canım gariban varsa eline sıkıştır bişeyler böyle durumlarda unutma, allah bir lokma ekmeğin hatrına merhamet ediyor

korkular yazacaktım aynen bilinç altımıza yerleşiyo kesinlikle

ben başucuma dreamcatcher da koymuştum, ama hamileye fayda etmiyo galiba

herkese günaydın bu arada

sydrmkn sweetgirlcandy bugün sizin gününüz kaçta randevular bizi merakta bırakmayınızzz lütfen
Kuuzmmm benm Sabah 9.15 ti kesin kizim olacakkkk şükür sorunsuzdu herseyi tepinip duruyordu. Ellerini cenesine koyuyor bisiler yapiyor. El ayak hic durmuyordu.

Kuuzmmm benm Sabah 9.15 ti kesin kizim olacakkkk şükür sorunsuzdu herseyi tepinip duruyordu. Ellerini cenesine koyuyor bisiler yapiyor. El ayak hic durmuyordu.

süper, çok şükür

aiiyy elini çenesini yesinler yaa artık kıpır kıpırlar zaten bi hareketlerini hissetsek, hepsi analarının evhamını alacak da bekliyoruz işte sabırla

tiktoka niye koymuşlar kii zaten bi ısınamadım şu uygulamaya

izleme kuzum onları sen, instagramdan yeni doğan videoları atayım sana

bugün güzel haberler alalım da hepimiz motive olalım iki bebe kontrolü vardı bugün
ay bakalım cinsiyetler de belli olur :)
aaaa ne saçma neden değişim yaparken fiyat farkı ödüyorum ki. o zaman indirime girdiğin de bana para iadesi mi yapacaklar
ayyyyy bir kız bebiş o kadar uzun zamandır kız duymuyorduk ki :)

tiktoka niye koymuşlar kii zaten bi ısınamadım şu uygulamaya

izleme kuzum onları sen, instagramdan yeni doğan videoları atayım sana
TikTok tam bir çöplük ya..
Her şeyi koyuyorlar. Bazen tiktokçuların instagramda videoları çıkıyor karşıma. Onlar adına utanıyorum

en önemli detayı atlamışım bak bi kız bebe daha

bu kız bebelerine alkış efekti olsa burada, havai fişekler patlasa valla hasret kalıyoruz kız bebeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…