- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #22.801
oy kıyamam bebeğin sürekli aklında olduğu içindir.Kızlar günaydın nasılsınız?
Bugün o kadar kötü bir güne başlayış yaşadım ki..
Sabaha karşı rüyamdan ağlayarak uyandımama nasıl ağlıyorum eşim kıyamam o kadar korktu ki..
Rüyamda bebeğimi kaybediyordumhala etkisinden çıkamadım. Başım çatlıyor ağrıdan. İşe geldim etrafımda birileri konuşuyor olaylar dönüyor ama sanki başka bir boyutta gibiyim hala..
oy kıyamam bebeğin sürekli aklında olduğu içindir.
ama rüyalar tersine çıkar kuzum demek ki çok güleceğin bir gün olacak :)
ayaza RABBIM kalbine ferahlık versin inşallah. Gerçekten geçiyor bazen diyorum böyle herşeyi söylemeleri kotu mu oluyor 2li test gibi garanti değil , bebekler sağlıklı doğuyor ama annenin gebeliği stresle geçiyor bazı testler yada açıklamalar hakikaten boş yere stresle geçmiş oluyo günler. Zaten kayboluyormuş madem. Inşallah hayırlı temiz sonuçlar alıcaksin hemde en kısa sürede. . Bende bebekken bi sürü şey demiş dr kalbimde sorun var diye annem anlatırdı sonra kaç dr götürmüş içi rahat etsin diye. Nitekim de bişey yok çok şükür. En kısa surede güzel haberlerini bekliyoruz canim
CanımDoktor kızımın beyninde 2 adet kist olduğunu söyledi. Koroid pleksus kistleri. Genellikle kaybolur ilerleyen zamanlarda ama perinatolog da görsün dedi. Dün perinatolog da aynısını dedi. Kaybolacak muhtemelen, başka belirti yok falan dedi ama işte insanın içi rahat etmiyor. 5 gündür kendimde miyim nerdeyim bilmiyorum.
Ay sorma çile bülbülümay değişim yaptırmıyorlar mı iade değil de
Canım yaaKızlar günaydın nasılsınız?
Sabaha karşı rüyamdan ağlayarak uyandımama nasıl ağlıyorum eşim kıyamam o kadar korktu ki..
Rüyamda bebeğimi kaybediyordumhala etkisinden çıkamadım. Başım çatlıyor ağrıdan. İşe geldim etrafımda birileri konuşuyor olaylar dönüyor ama sanki başka bir boyutta gibiyim hala..
Günaydın canım, allah hayra çevirsin inşallah uyandığında ayetel kürsi okusaydın direk.Kızlar günaydın nasılsınız?
Rabbim acil şifalar versin unutma allahın yanında herşey kolaydır yeterki allaha şükrederek duanı et senin için en güzelini kabul edecektir.Doktor kızımın beyninde 2 adet kist olduğunu söyledi. Koroid pleksus kistleri. Genellikle kaybolur ilerleyen zamanlarda ama perinatolog da görsün dedi. Dün perinatolog da aynısını dedi. Kaybolacak muhtemelen, başka belirti yok falan dedi ama işte insanın içi rahat etmiyor. 5 gündür kendimde miyim nerdeyim bilmiyorum.
Doktorum ultrasonla bakarken göbek deliğimin altına baktı hep ben o zaman anladım eskiden aşağılara koyuyordum bende elimi amaa bebem yukardaymış meğeruygulama diyo ki bu hafta itibariyle rahim göbek deliğinin hemen altına gelmişbebek o kadar yukarı çıkmış mı oluyo acaba ben elimi hâla daha aşağılara koyuyodum o zaman tam göbeğin orada galiba
neyse steteskopla yukarıları dinlemeye başlayayım ben
Canım benim sen yazınca bende internette araştırdım gerçekten hepsi ileriki haftalarda kaybolur yazıyorDoktor kızımın beyninde 2 adet kist olduğunu söyledi. Koroid pleksus kistleri. Genellikle kaybolur ilerleyen zamanlarda ama perinatolog da görsün dedi. Dün perinatolog da aynısını dedi. Kaybolacak muhtemelen, başka belirti yok falan dedi ama işte insanın içi rahat etmiyor. 5 gündür kendimde miyim nerdeyim bilmiyorum.
Kuzum canını sıkmamaya çalış olur mu? Ben de baktım internetten geçiyormuş onlar. Allah’ın izniyle çok sağlıklı olcak bebeğinCumaydı kontrolüm canım. Biraz canım sıkıldı. Okula da gitmedim. Yatıyorum 5 gündür.Hiçbir şey yapasım gelmiyor. Arada bakıyorum size.
Ben de sacma sapan kabuslar görüyodum hatta buraya da yazdım. Sen bebeğini düşündüğün için görmüssündür. Hamilelikte kabuslar oluyormuş. Rüyaların tersi çıkarmış dua et bol bol oku kendine rahatlarsın
Kızlar çok teşekkür ederim yazdıklarınız için rahatladım sizle konuşuncaüff gebeliğin en acayip olayı rüyalar kesinlikle
"bu rüyayı görmeyen hamile var mı"yazıyodu bi yerde, bi çok hamile benzer rüyalar görüyomuş ama insan uyanınca etkisinde kalıyo kesinlikle, bi türlü çıkamıyo
burnunu kurutmamaya çalış kuzum gece mümkün olduğunca rahat bi uyku çekmeye çalış
yani tabii mümkünse
Kuzum hiç aklıma gelmedi ki.. elimde geldiğince bir yardım yapmayı düşündüm şimdi..Allah yavrularımızı korusun hepimizin..korkularım varya bilinçaltım ele geçiriyor rüyalarımıGünaydın canım, allah hayra çevirsin inşallah uyandığında ayetel kürsi okusaydın direk.
Keşke işe giderken evden bakliyat paketlerinden bir iki paket alıp çıksaydın bir gariban vermen çok iyi olurdu böyle durumlarda mutlaka sadaka ver
Korkma vesvese etkisi onlar her zaman kızlara tavsiyem ayetler okuyun bol bol böyle kuru kuru olmuyor dileklerleRabbim hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasın inşallah
Niyet önemli canım gariban varsa eline sıkıştır bişeyler böyle durumlarda unutma, allah bir lokma ekmeğin hatrına merhamet ediyorKuzum canını sıkmamaya çalış olur mu? Ben de baktım internetten geçiyormuş onlar. Allah’ın izniyle çok sağlıklı olcak bebeğin
Kızlar çok teşekkür ederim yazdıklarınız için rahatladım sizle konuşunca
Kuzum hiç aklıma gelmedi ki.. elimde geldiğince bir yardım yapmayı düşündüm şimdi..Allah yavrularımızı korusun hepimizin..korkularım varya bilinçaltım ele geçiriyor rüyalarımı
Kuzum canını sıkmamaya çalış olur mu? Ben de baktım internetten geçiyormuş onlar. Allah’ın izniyle çok sağlıklı olcak bebeğin
Kızlar çok teşekkür ederim yazdıklarınız için rahatladım sizle konuşunca
Kuzum hiç aklıma gelmedi ki.. elimde geldiğince bir yardım yapmayı düşündüm şimdi..Allah yavrularımızı korusun hepimizin..korkularım varya bilinçaltım ele geçiriyor rüyalarımı
Kuuzmmm benm Sabah 9.15 ti kesin kizim olacakkkkherkese günaydın bu arada
sydrmkn sweetgirlcandy bugün sizin gününüz kaçta randevular bizi merakta bırakmayınızzz lütfen
Kuuzmmm benm Sabah 9.15 ti kesin kizim olacakkkkşükür sorunsuzdu herseyi tepinip duruyordu. Ellerini cenesine koyuyor bisiler yapiyor. El ayak hic durmuyordu.
Dün tiktokta bi bakayim ne var ne yok diye girmez olaydım bir sürü videoda anne karnında bebeğin kalp atışları duran anneler ayy moralim çok çok bozuldu direk elimi karnıma koyup zikir çekmeye başladım allahım acılarını göstermesin inşallah
ay bakalım cinsiyetler de belli olur :)bugün güzel haberler alalım da hepimiz motive olalımiki bebe kontrolü vardı bugün
aaaa ne saçma neden değişim yaparken fiyat farkı ödüyorum ki. o zaman indirime girdiğin de bana para iadesi mi yapacaklarCanımne desek boş biliyorum. İnşallah kaybolup gidecek. Başka belirti olmamasını olumlu olarak alıp kaybolacağına odaklandım. İnşallah senin kalbin de ferahlayacak rahatlayacaksın. Bana da birkaç olumsuz bişiler söyledi ama düzelir muhtemelen dedi ne yapabilirim ki düzelmezse de ona göre yol çizeriz çaresiz derdimiz olmasın yeter ki
Ay sorma çile bülbülümsabah tekrar aradım değişim istesem fiyat farkı çıkar mı diye. Çıkar dediler. Güncel fiyat üzerinden senin aldığın fiyata göre karşılaştırma yapıp fark ödemesi istiyorlar. E-bebek değişimde böyle bir yol izliyormuş bu arada herkesin de haberi olmuş olsun
Canım yaagerçekten de bu rüyayı görmeyen var mı hiçbir şey olmayacak. Güzel yoruyorum tersine yoruyorum kayıp mayıp da yaşamayacaksın hele bu beni hiç uyutmuyor sitemleri falan duyacağız senden at fava bekle
ayyyyy bir kız bebiş o kadar uzun zamandır kız duymuyorduk ki :)Kuuzmmm benm Sabah 9.15 ti kesin kizim olacakkkkşükür sorunsuzdu herseyi tepinip duruyordu. Ellerini cenesine koyuyor bisiler yapiyor. El ayak hic durmuyordu.
TikTok tam bir çöplük ya..tiktoka niye koymuşlar kii zaten bi ısınamadım şu uygulamaya
izleme kuzum onları sen, instagramdan yeni doğan videoları atayım sana
Kuuzmmm benm Sabah 9.15 ti kesin kizim olacakkkkşükür sorunsuzdu herseyi tepinip duruyordu. Ellerini cenesine koyuyor bisiler yapiyor. El ayak hic durmuyordu.
TikTok tam bir çöplük ya..
Her şeyi koyuyorlar. Bazen tiktokçuların instagramda videoları çıkıyor karşıma. Onlar adına utanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?