Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
öhöm öhöm tekmil zamanı

yarınki bebelerin güzel anneleriii

-C-A-N-A-N- sabah 9:00 tabii ki en erken randevu

Gugubi

@civcivsin sizin kaçta?

are youuu readdyyyy ii iii iiiiii
Ayyy canımm bugün hiç bakamadım doğru düzgün buralara. Şimdi uzandım hiç heyecan yoktu da senin mesajını görünce bi an içim kıpırdadı:)) benim taaa 12:30 randevu saatim. Geçen sefer seninki gibi toto göstermişti bu kez yüzünü de geçtim de cinsiyeti gösterse bari

Gösterse ne olucak ki, bir dahaki sefere değişebiliyo canım.

.

Var tabi ki. Test yapmadınız mı?

Test yapmadım bir hafta geçsin bakalım dedim ama bazen adetim gelecek gibi sancı oluyor çoğu zaman hiçbir ağrım yok adet belirtisi olarak nasıl düşüneyim şaşırdım

Sanki onlar değil de biz okuduk 6 yıl . Ama bazı doktorlar işini düzgün yapmadığı için bu kadar sorgular olduk maalesef

Ayy -C-A-N-A-N- ramzinin tuttuğu bir ben mi kaldım
liste ne durumda?
Güncelle bizi
Benimde ramzi çin hepsi tuttu.

Ama şöyle bişey hamile olduğumu öğrenmeden tarifsiz sekilde ayaklarim felc olmuş gibi donuyordu sirf bunun icin dahiliyeye gittim kaynar suda bile donuyordu tüm tahlillerim yapıldı temiz çıktı beni kardiyolojiye yönlendirdi dolaşım bozukluğu olabilir diye neyse herşey temiz çok şükür

meger hamileymişim ve bazı gebelerde bu olurmus burda yazmıştım ve çoğu erkek olmuş bebekler,

Sasirdim kizim var hiç boyle bişey olmadı kızımda. Ve ikinci kızıma hamileyim demek ki hakikaten her gebelik kendine özel

Ayyyy bende pipii gördümmmsağlıklı hayırlı evlat olsunlarda önemlisi bu
Ayyyyy hadi gözün aydın kuzum
Tabii veririm kuzum. Doktor önce hastanede ki radyoloji doktorunu söyledi aaa buraya mı geleceğim dedim. O da daha iyi bir tercih istersen oraya da yönlendiririm dedi alanında çok iyi bir doktor dedi. Dedim tabii ki iyisi olsun
Ben deli gibi ekşi yiyorum bu ata sözü yanıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…