Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende bu hafta bi gün hapı bırakcam bakalım geçmiş mi acıkınca oluyor olabilir mi sadece gece mi oluyor
Gün boyu oluyor. Özellikle yemek yedikten sonra ve geceleri daha çok oluyor Prilam beni daha kötü yaptı 2 kez kullandım onu. Dr un verdiği ilaçları da içemiyorum İnşallah geçmiştir seninki.

Kızlaar bugün bebişkoma dolapta aldık biz Anneme Bursa’ya gitmiştik dönerken ikeaya bi uğrayalım dedik şu dolabı çok beğendik aldığım şifonyerlede çok uyumluydu aldık çıktık valla

Canım çok kullanışlı görünüyor, dediğin gibi şifoniyerle de çok güzel uyar.

Güle güle kullansın bebişin.

.

Gün boyu oluyor. Özellikle yemek yedikten sonra ve geceleri daha çok oluyor Prilam beni daha kötü yaptı 2 kez kullandım onu. Dr un verdiği ilaçları da içemiyorum İnşallah geçmiştir seninki.
Aaa prilam niye kötü yaptı acaba bende işe yarıyor Allahtan. Çok zor gerçekten bulantı ya. İnşallah hemen geçer

Hahahahaha evettt işimiz zor swootumm yavvnapcaz bilmemm arada işiyoz hayırlısı
Canım ya bu akıntı işini dra sordunuz mu? sweetgirlcandy
Bende de oluyor ara ara. Randevuya da çok var kafaya taktım biraz. Hatta yarın gidip bir yerde idrar tahlili ve kültürü yaptıracağım. Sonuca göre yazayım diyorum dra da
Allah korusun da enfeksiyon işi şakaya gelmez. Varsa birşey ilerlemeden çözmek lazım.

Sormadım ben rengi farklı olmadığı için enfeksiyon olmaz diye düşündüm. Benim zaten çok fazla değil gün içinde 2 kez falan oluyor

Cnm perşembe günü randevum vardı cinsiyet heyecanından soracağım bütün şeyleri unuttum
iki haftadır beyaz akıntım var yoğun değil ara ara geliyor.doktor rutin idrar tahlili istemişTi temi geldi tahlillerbir dahaKi gittiğimde soracağım.sarı ve yeşil değilse bir sıkıntı yoktur diye düşünüyorum Ama için rahat etmezse git ver tabi..

Benimde önceden kanama alanı oluşmuştu ama gecti şükür. Cabuk toparliyor. Insaah gecmistir seninde. Ama yinede tedbiri elden birakmamak lazim. Hersey iyide gitse ne olacagi belli olmuyor :)
Ben de daha önce oldu ne güzel kapanmıştı. 3 ay oldu ne güzel artık olmaz die düşünüyordum ama oluyormuş. İyi dileklerin için teşekkür ederim

ohh çok şükür kaburgasına bakması çok iyi olmuş önemliymiş o

ve erkek diyosun, ben dünkü büyük oyunu gördüm zaten

Afiyetler olsun. Bizim yerimize de tadını çıkar güzel havanın

Çok güzel haberler bunlar canım benimm çok sükürrr oohhh güzel güzel kahvaltı edin

Hahahahaa şimdi onunkini kız arıcaz

Çok şükürr canım benimm maşallah
Afiyet olsun kuzumm

Maşşaaallah tosuncuğa

Günaydın canım Çok sevindim maşallah kuzucuk iyi afiyet olsun

hadi gözün aydın canım çok sevindim elhamdulillah Rabbim sağlıkla sıhhatle almayı nasip etsin kucağına oğluşunu hayırlı evlat olsun

Hadi gözün aydın daha da değişmez cinsiyeti

Gözün Aydın canım herşeyin yolunda olmasına sevindim kocaman olmuş maşallah manzara da süper afiyet olsun

Gözün aydın canım, çok şükür herşey yolundaymış hep böyle haberlerle gelin ya

Afiyet olsun yarasın kuzuya

-C-A-N-A-N- canimm gözünüz aydın herşey yolunda oğlun sağlıklı sen sağlıklısın çok şükür

-C-A-N-A-N- @Gugubi ayyyyy güzel haberlere çok sevindim hadi gözünüz aydın

Gözün Aydın cnm
Senin bebe cinsiyetiyle istikrarla yürüyor
Ne güzel ilk yüzünü göstermiş size biz toto görüp geldik

Kızlar hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için çoooooooooook ama çok teşekkür ederim.

Teker teker cevaplamak istedim ama sabah uyandığınızda sayfalarca benim teşekkür mesajlarımı okumak biraz sıkıcı olur diye düşündüm.

İyi ki varsınız, iyi ki böyle bir forumda buluşmuşuz.

Hepinizi Kocaman öpüyorum.

.

perinatoloğun hastanede olması da iyi aynı yerde olunca sonuçların doktora ulaşması da kolay olur

Evet, hastanede olması iyi ama ben pek emin olamadım canım yaa...

Biri Anadolu yakasında diğeri Avrupa yakasında 2 doktor var aklımda.

Tekrar konuşuruz dedi doktor, bakalım belki de asistan yanında diye başka doktor öneremedi.

.

Çok teşekkür ederim. Seninde hiç bişeyin kalmaz inşallah. Kızım iyiymis çok şükür. Sende dikkat et daha çok dinlenme pozisyonunda ol dedi
Bende teşekkür ederim Ben dinlenmedeydim yasaklarım vardı. Eğilmek uzanmak bile etkiliyormuş galiba. Şimdi lavabo harici kalkman oturmam bile yasak. İnşallah daha güzel olucak salı günü kontrolüm var iple çekiyorum hemen gelsin diye. Bebişlerimizin hepsi iyi olsun her zaman

Bende ramzi tuttu canım -C-A-N-A-N- bir de dr %100 erkek dedi ekleyebiliriz sweetgirlcandy . İkizler bebesi ters köşe yapamaz bana heralde ben de ikizlerim

Ramzi sonunda tutturdu canım.

Kontrolün çok güzel geçmiş, doktor da çok detaylı bakmış.

Çok sevindim.

Hadi bakalım, hep böyle güzel haberlerle gelelim inşallah.

.

Canım çok geçmiş olsun, doktorunun dediğini harfiyen uygula.

Mesajları okurken çok korkarak ilerledim, en son bu mesajı görünce içim rahatladı.

.

Kuzum sana da çok geçmiş olsun.

Korkmakta çok haklısın. Şükür ki emin ellerdesin.

Hepimiz dua ediyoruz senin için.

Sen de bebeğin de sağlıkla evinize döneceksiniz Allah’ın izniyle.

.

Amiiiiiin canım, inşallah.

Çok teşekkür ederim.

Senin de başın ağrıyormuş.

Başım ağarırken her şeyi deneyip bir türlü ağrıyı geçiremeyen biri olarak tavsiye işe yarar mı bilmiyorum.

Nasıl oldun? İnşallah geçmiştir.

.

rollercoaster canım, senin de başın ağrımış.

Çok soğuktu bugün hava, yeğenlerle yılbaşı ağacımız için çalı çırpı topladık.

1 saate yakın dışarıda kalmışız, ben de çok korktum başım ağrır diye.

Hamdolsun iyiyim ben.

Sen nasıl oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…