- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #24.741
Canlarım neredesinizsizsiz ben bi hiç oldum vallaaa hafta sonu herkes eşiyle vakit geçiriyo galibaa
ben yine kendimi tutamadım Allahım şunlara bakın
Gün boyu oluyor. Özellikle yemek yedikten sonra ve geceleri daha çok oluyorBende bu hafta bi gün hapı bırakcam bakalım geçmiş miacıkınca oluyor olabilir mi sadece gece mi oluyor
Offf kötü oluyoben de daha izleme faslına geçemedim yarın belki
Kızlaar bugün bebişkoma dolapta aldık bizAnneme Bursa’ya gitmiştik dönerken ikeaya bi uğrayalım dedik şu dolabı çok beğendik aldığım şifonyerlede çok uyumluydu aldık çıktık valla
Tam aradığım muhabbetler, ekran görüntüsü aldım.
Pazartesi ben de başlarım bu dizilere.
.
Denedim onu önceden canım ilaçtan değil. Zaten ilacı içemiyorum da düzenliÇok nadir yolluyor kuzu ama rahatsız edecek derece de değil benim ki. Nasıl rahatlatılir ki midelerde su süreçte ilaçların etkisi olmasın?
Aaa prilam niye kötü yaptı acaba bende işe yarıyor Allahtan. Çok zor gerçekten bulantı ya. İnşallah hemen geçerGün boyu oluyor. Özellikle yemek yedikten sonra ve geceleri daha çok oluyorPrilam beni daha kötü yaptı 2 kez kullandım onu. Dr un verdiği ilaçları da içemiyorum İnşallah geçmiştir seninki.
Canım ya bu akıntı işini dra sordunuz mu?Hahahahaha evettt işimiz zor swootumm yavvnapcaz bilmemmarada işiyoz hayırlısı
Sormadım ben rengi farklı olmadığı için enfeksiyon olmaz diye düşündüm. Benim zaten çok fazla değil gün içinde 2 kez falan oluyorCanım ya bu akıntı işini dra sordunuz mu?sweetgirlcandy
Bende de oluyor ara ara. Randevuya da çok var kafaya taktım biraz. Hatta yarın gidip bir yerde idrar tahlili ve kültürü yaptıracağım. Sonuca göre yazayım diyorum dra da
Allah korusun da enfeksiyon işi şakaya gelmez. Varsa birşey ilerlemeden çözmek lazım.
Cnm perşembe günü randevum vardı cinsiyet heyecanından soracağım bütün şeyleri unuttumCanım ya bu akıntı işini dra sordunuz mu?sweetgirlcandy
Bende de oluyor ara ara. Randevuya da çok var kafaya taktım biraz. Hatta yarın gidip bir yerde idrar tahlili ve kültürü yaptıracağım. Sonuca göre yazayım diyorum dra da
Allah korusun da enfeksiyon işi şakaya gelmez. Varsa birşey ilerlemeden çözmek lazım.
Ben de daha önce oldu ne güzel kapanmıştı. 3 ay oldu ne güzel artık olmaz die düşünüyordum ama oluyormuş. İyi dileklerin için teşekkür ederimBenimde önceden kanama alanı oluşmuştu ama gecti şükür. Cabuk toparliyor. Insaah gecmistir seninde. Ama yinede tedbiri elden birakmamak lazim. Hersey iyide gitse ne olacagi belli olmuyor :)
ohh çok şükürkaburgasına bakması çok iyi olmuş önemliymiş o
ve erkek diyosun, ben dünkü büyük oyunu gördüm zaten
Afiyetler olsun. Bizim yerimize de tadını çıkar güzel havanın
Çok güzel haberler bunlar canım benimm çok sükürrr oohhh güzel güzel kahvaltı edin
Hahahahaa şimdi onunkini kız arıcaz
Çok şükürr canım benimm maşallah
Afiyet olsun kuzumm
Maşşaaallah tosuncuğa
Günaydın canımÇok sevindim maşallah kuzucuk iyi afiyet olsun
hadi gözün aydın canım çok sevindim elhamdulillah Rabbim sağlıkla sıhhatle almayı nasip etsin kucağına oğluşunu hayırlı evlat olsun
Hadi gözün aydındaha da değişmez cinsiyeti
Gözün Aydın canım herşeyin yolunda olmasına sevindim kocaman olmuş maşallahmanzara da süper afiyet olsun
Gözün aydın canım, çok şükür herşey yolundaymışhep böyle haberlerle gelin ya
Afiyet olsun yarasın kuzuya
Gözün Aydın cnm
Senin bebe cinsiyetiyle istikrarla yürüyor
Ne güzel ilk yüzünü göstermiş size biz toto görüp geldik
perinatoloğun hastanede olması da iyi aynı yerde olunca sonuçların doktora ulaşması da kolay olur
Bende teşekkür ederimÇok teşekkür ederim. Seninde hiç bişeyin kalmaz inşallah. Kızım iyiymis çok şükür. Sende dikkat et daha çok dinlenme pozisyonunda ol dedi
Bende ramzi tuttu canım-C-A-N-A-N- bir de dr %100 erkek dedi ekleyebiliriz sweetgirlcandy . İkizler bebesi ters köşe yapamaz bana heralde ben de ikizlerim
Desteğin için çok çok teşekkür ederimbebek iyi çok şükür bişey yok 3 haftadır üst üste kontroldeyim progestan verdi günde 3 kez içicem. Uzanmaya çalış ağır bişey yapma dedi başka da sıkıntı yok çok şükür
Hala hastanedeyim canım ne zaman çıkacağım belli değil. Bugün suyum geldiğini sandım yada öyleydi bilmiyorum. Amnisure diye bir test yaptılar pozitif çıktı. Erken doğum gerçekleşiyor demekmiş. Alttan baktılar bişey yok. Ama emin olamadılar. Kesilen ilaçlar yeniden başlandı. Hergün korkuyla geçiyor yani. Çok yoruldum çok fazla
Valla benimde aklımda yeni bir haber mi var @-Murphy den.
@Gugubi @civcivsin cinsiyetler kesinleşti mi?-C-A-N-A-N- senin oğlusun değişmemiş onu okudum . Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?