- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #24.781
İnşallah canım ister istemez moralim bozuldu. Baya bi düştü modum. Dikkat ediyorum herşeye. Ya elimde olsa sıfır temas insanlarla geçiricem bu hamileliği ama pek mümkün olmuyor. İnsanız sonuçta diğer türlü de pandemi gibi kimseyle görüşmesek psikoloji bozuluyorArkadaşın yazdığı gibi canim sende bir belirti yoksa bağışıklığını yüksek tutmaya çalış. Portakal mandalina ye. Sebzeler seni güçlü tutar.biraz karbonhidrattan uzak olmak bile bağışıklık için destekleyici olur. Inslallah hiç bir sıkıntın olmaz
Ihlamurum var olmadı bu hafta öyle yapayım. Birleym yok ama insan korkuyor ya. Kimle görüşsem zAten tetikteyim.inşallah hep beraber hastalıksız geçiririzIhlamur eksik etme canım. Günde bir fincan meyve sebze ağırlıklı beslen inşallah bir sıkıntı olmaz. Bir kaşık zeytinyağı da icebilirsin tedbir amaçlı.
İnşallahAmin canim. Yaa insallah sali günü cok guzel haberler al hiç bir yasak kalmasın inşallah. Bundan sonrası sağlıkla keyifle geçsin. Bebekte kesede kanama alanı mi vardı peki
Rica ederim ne demek. Baş ağrısı bende de çok oluyor malesef. Stres, kapalı alanlar, açlık, klima, soğuk hava vs bunlar yol açıyor büyük olasılık.. insanın başı ağrıyınca resmen hayati fonksiyonları duruyor gibi oluyorÇok teşekkür ederim canım. Ara ara yokluyor beni de baş ağrısınapalim bu kadarına şükür.
Seni çok iyi anlıyorum. Bende hem gripten hem de covidden dolayı çok tedirginim. Yatak istirahatı olduğu için bir şekilde kendimi korumaya çalışıyorum. Ama birkaç tanıdık hiç dikkat etmiyor. Onlarla da evlerimiz çok yakın o yüzden. Çok severim iyi niyetliler ama dışarda herkesle görüşüpte hamile birinin yanına gelmezsin. Azcık onu düşünürsün benim yüzümden bişi olur mu diye. Yakın olanada bunu söyleyemiyorsun yanlış anlaşılmalara meyil vermiş gibi oluyor. Nasıl olcak hiç bilmiyorumÇoo sağol canım benim . Birşeyim yok da çok gerildim moralim yerlerde.çok meyve yiyorum zaten evden pek çıkmadığım için yorgun da değilim dinlemiyorum. İnşallah şu hamileliği hastalıksız geçiririz hep birlikte
Kız pipiyi gördük değişmez herhalde artık
Kız pipiyi gördük değişmez herhalde artık
Girecek inşallah kuzumsen hep iyiyi düşünmeye çalış kızınla konuş duyar o seni. Artık anneyiz biz hep güçlü durmak zorundayız bizden güç alan minik kalpler atıyor içimizde
Tez zamanda toparlayıp evinize dönersiniz inşallah o zaman daha da moral olur size
Kuzum sana da çok geçmiş olsun.
Korkmakta çok haklısın. Şükür ki emin ellerdesin.
Hepimiz dua ediyoruz senin için.
Sen de bebeğin de sağlıkla evinize döneceksiniz Allah’ın izniyle.
.
Amin inş canımDualarımız seninle inşallah bu kadarla atlatıcaksın bebişinde sende iyi olucaksın
Aman çok şükür hemen toparlamış birdaha sağlıklı günler insallahİnşallahyok bebeğin ayak ucuna doğru olan eşinin yan tarafında dedi doktor. Doğru cümle kurabildim sanırım. Büyüktü alan sabaha baya kapanmış demişti. O gece zaten müşade altında kaldıydım hastanede..
Kesinlikle oyle canimm aynı durumdayız. Bazı şeylere engel olamıyoruz ne yazık ki ne kadar dikkat etsek de inşallah hiç bir hastalık sıkıntı olmadan geçiririz kalan zamanıİnşallah canım ister istemez moralim bozuldu. Baya bi düştü modum. Dikkat ediyorum herşeye. Ya elimde olsa sıfır temas insanlarla geçiricem bu hamileliği ama pek mümkün olmuyor. İnsanız sonuçta diğer türlü de pandemi gibi kimseyle görüşmesek psikoloji bozuluyor
Seni çok iyi anlıyorum. Bende hem gripten hem de covidden dolayı çok tedirginim. Yatak istirahatı olduğu için bir şekilde kendimi korumaya çalışıyorum. Ama birkaç tanıdık hiç dikkat etmiyor. Onlarla da evlerimiz çok yakın o yüzden. Çok severim iyi niyetliler ama dışarda herkesle görüşüpte hamile birinin yanına gelmezsin. Azcık onu düşünürsün benim yüzümden bişi olur mu diye. Yakın olanada bunu söyleyemiyorsun yanlış anlaşılmalara meyil vermiş gibi oluyor. Nasıl olcak hiç bilmiyorumİnşallah bu günleri gülerek hatırlarız musmutlu hamilelik geçiririz
Çok şükür, gözünüz aydın canım.
Ben ikili testi de yaptırmadım, sadece ense kalınlığı ve burun kemiği bakıldı.
Ama bugün bi tarama için kan verdim, tam olarak neydi anlamadım.
Bir risk mi gördünüz dedim doktora, hayır rutin yaptığımız bir şey dedi.
Kan alan hemşireye de sordum ayrıyeten, her gebeye yapılıyo dedi.
Ne olduğuna tam bir bakıp yazarım buraya.
.
Canım bu kadar takma bence.herkese yapılıyor ben fetal DNA yaptırdığım için yapmadı ama zaten tarama testi bir test değil bir istatiksel veriymiş. Senin bebeğin ense kalınlığı ve burun kemiği senin yaşın gibi parametrelerde Allah korusun olabilecek hastalık yüzdesi dünya çapında.. yüzde 80 lerde sonuçlanmış. 60 da değil de. Evet söylemesi gerekiyordu ama belki doktor görüşmek bilmek be bu süreci ona göre yönetmek istedi.O kadar canım sıkıldı ki, anlatamam.
Hani bebeğimde bir problem mi gördü kısmı değil, beni nasıl aptal yerine koyar kısmına çok üzüldüm.
Ya hayır zaten böyle bir şey yaptırmak istemediğimi 2’li testte söylemiştim.
Ola ki istesem 4000 lirayı verir fetal DNA yaptırırdım zaten.
Niye doğruluk oranı %60-70 olan saçma sapan bir tarama testi yaptırayım ki.
.
Ay nu mesajı şimdi okudum bak gördün mü doktor bilmeden senden para koparmak için yapmaz bence bınhassas bir dönem neticede bilerek süreci yönetmek istediSaat 3.30’a kadar uyuyamayınca uyandırdım eşimi.
Ya yok, 3’lü test falan değil bu, yat uyu dedi.
3’lü ve 4’lü tarama testlerinin içinde de bakılan değerlerden sadece bir tanesiymiş.
AFP diye bir şey.
Ama tabi yine NDT(nöral tüp defekti) için bakılıyormuş bu değere.
Çünkü BPD (Başın yatay çapı) değeri, BPD’ye göre gebelik haftası falan yazılıymış kağıtta.
Benim 15+0 olmasına rağmen BPD 16+1 çıkmış.
Kafa biraz büyük olduğu için riske atmak istemedi sanırım.
Anladığım kadarıyla bunun sonucu ile birlikte detaylı ultrasona gitmemi istiyormuş, hani bunda sıkıntı çıkarsa doktor ona göre inceleyecek detaylıda.
Gece gece kadının günahını aldığımla kaldım.
9’daki muayenem, ultrason ve sorularla 9.30’a kadar sürdü nerdeyse. Bir sonraki hasta 9.20’deydi. Heralde ondan dolayı, çok detaylı anlatamadı.
Ben de kadına güvendiğimden basiretim bağlandı, hiç sorgulamadım.
Allah’tan eşim çok dikkatlidir, fazla anlamadığı bir konuda bile ıncık cıncık bi dolu soru sorar.
Sormuş ve kendince ikna olmuş. İyi ki de öyle olmuş, içim rahat etti.
.
Allahtan iğneye vs cevap verdi. İnşallah tamamen kapanırsa mükemmel olucak tehdit tehlike artık kalksın istiyorum. Rahat nefes alıcam ondan sonra gariAman çok şükür hemen toparlamış birdaha sağlıklı günler insallah
Saoalsın tatlım inşallah rahat nefes alırımKuzum çok geçmiş olsun, inşallah çabucak kapanır kanama alanın.
Sen söyleyemiyorsan ve dikkat etmiyorsa çevrendekiler doktora pasla bence.
Doktorum bir süre eskisinden daha çok dikkat etmemi istiyo, tehlike bitene kadar görüşmeme izin vermiyo de.
Sonuçta sadece kendini değil, bebeğini de düşünmek durumundasın artık.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?