Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar hamilelikte arveles ağrı kesici alınmaz dimi
Ben de baş ağrısı için normalde arveles kullanıyordum. Doktora ilaç ismi vermeden sordum. Başım ağrıyor ne kullanabilirim diye. Parol ve 2 tane daha ilaç saydı ama ben hayatımda kullanmadığım için isimlerini unuttum. Büyük olasılık parasetamol içeren ağrı kesicilerdi onlarda.. arveles hiç kullanma bence..

Sabahtan beri ya geçmedi gitti bugün birde o kadar çok gezdim yok yere . Evde de sadece arveles var.
Buz kasedi vs soğuk bişi varsa ağrıyan yerlerine değdirebilirsin. Ağrılar hemen geçmiyor 2 gün çektim bende parol ve nane yağı kullanmama rağmen buz kasedi ilede destek verdim.

Dualarımız seninle inşallah bu kadarla atlatıcaksın bebişinde sende iyi olucaksın

Tülbent olayını yapan bir kişi daha buldum Gerçekten banada iyi geliyormuş gibi geliyor

Çok şükür, gözünüz aydın canım.

Ben ikili testi de yaptırmadım, sadece ense kalınlığı ve burun kemiği bakıldı.

Ama bugün bi tarama için kan verdim, tam olarak neydi anlamadım.

Bir risk mi gördünüz dedim doktora, hayır rutin yaptığımız bir şey dedi.

Kan alan hemşireye de sordum ayrıyeten, her gebeye yapılıyo dedi.

Ne olduğuna tam bir bakıp yazarım buraya.

.

Ben ikili test yaptırdım. 3 hafta önce onun haricinde başka ek tahlilde istemiş doktor kanda ve idrarda olmak üzere bence seninki de onun gibi bişi olabilir. Bende bu salı sonuçları almış ve göstermiş olacağım

Ay arkadaşım beş aylık hamile bende onlaydım iki gün önce baya ağır grip olmuş. Bende bişey yok da ne yapsam
Sıkı giyin yemek yemede bir sıkıntın yoksa (bulantı, tiksinme vs) beslenmene dikkat et. Mandalina, portakal, limon gibi C vitamini içeren meyvelerden yiyebilirsin. Onun haricinde çok yapılabilecek bişi var mı bilmiyorum. Bağışıklık ile alakalı diye düşünüyorum.

Canım çok geçmiş olsun, doktorunun dediğini harfiyen uygula.

Mesajları okurken çok korkarak ilerledim, en son bu mesajı görünce içim rahatladı.

.
Allah razı olsun canim topluca alıntı yapamıyorum bilmiyorum yaomayi bir sürü de yazmış oldum.

Çok sağol canim demek ki benim yaramaz kizim 3 hafta ust uste bizi görmek istemis

Rabbim hepimize sağlık versin evlatlarımızla imtihan etmesin

Amin canim. Yaa insallah sali günü cok guzel haberler al hiç bir yasak kalmasın inşallah. Bundan sonrası sağlıkla keyifle geçsin. Bebekte kesede kanama alanı mi vardı peki

Ay arkadaşım beş aylık hamile bende onlaydım iki gün önce baya ağır grip olmuş. Bende bişey yok da ne yapsam
Arkadaşın yazdığı gibi canim sende bir belirti yoksa bağışıklığını yüksek tutmaya çalış. Portakal mandalina ye. Sebzeler seni güçlü tutar.biraz karbonhidrattan uzak olmak bile bağışıklık için destekleyici olur. Inslallah hiç bir sıkıntın olmaz

Amiiiiiin inşallah canım.

Demek ki seni özlemiş kızın.

.

Geçti kuzum Allah razı olsun su içiyorum bolca. Bu arada Allah dışarda olanların yardımcısı olsun valla dışarda felaket bir rüzgar var ya . Beni de bugün çarptı herhalde o rüzgar

Çok teşekkür ederim canım. Ara ara yokluyor beni de baş ağrısı napalim bu kadarına şükür.

Canım enfeksiyon ollduğunu düşünmüyorum hatta uygulamada bile diyo değişik akıntılar olur normal diye bençok şey yapmıyorum ama tabi kafama çok taktım diyorsan yaptır istersen

Ihlamur eksik etme canım. Günde bir fincan meyve sebze ağırlıklı beslen inşallah bir sıkıntı olmaz. Bir kaşık zeytinyağı da icebilirsin tedbir amaçlı.

Çoo sağol canım benim . Birşeyim yok da çok gerildim moralim yerlerde.çok meyve yiyorum zaten evden pek çıkmadığım için yorgun da değilim dinlemiyorum. İnşallah şu hamileliği hastalıksız geçiririz hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…