Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Ayy çok duygulandım ne güzel yazmışsın öyle bende çok korkuyorum ama içimi bir sekilde rahatlatiyorum yaşadıkça öğrenirim herkes zor ama hayatta yaptığım en güzel şey çocuk kokusu gülüşü yeter diyor demekki o güç geliyor insana

Kizlar 16 haftada sağlık ocağına gittinizde kan verdiniz mi ne istediler sizden yada ilaç verdilermi size ona göre hastane randevusu alicam
Canim ben geçen cuma gittim kan tahlili idrar kilo tansiyon bide bebeğin kalp atışlarıni dinlediler. Tahlil sonuçlarımi kendi doktoruma yolladım o da idrar kültürü istedi birtek.

Amin kuzum tabi ki de öyle. Benim söylediğim şey yanlış anlaşıldı sanırım yani erken doğumdan kastım bir iki hafta erken olması. Tüm gelişimini tamamlamış bir şekilde doğsun bebislerimiz
Evet dogru canim o şekilde sorun olmuyor benim kizim da 2 hafta erken geldi 38de bu kizimda ablasına çekerse mayısa kayarım bende gruba değil ama tarihe.. .evim burası o ayri

Canim ben geçen cuma gittim kan tahlili idrar kilo tansiyon bide bebeğin kalp atışlarıni dinlediler. Tahlil sonuçlarımi kendi doktoruma yolladım o da idrar kültürü istedi birtek.
Tamm canim teşekkürler kan sonucu ertesi gün çıkıyor ben Çarşamba 16 oluyorum gideyim Perşembe sonucu alıp cumada Dr goruneyim inslalh

Kizlar size bir sorum olacak .benim bebek bir hafta geriden geliyor ya şimdi ben 19. Haftaya randevu alsam onu 18. Haftada görmüş olacağım. doktorumda bir hafta sonrasi ayrıntılı ultrason randevusu ayarlarız dedi. Sizce muayeneden sonrası için iki hafta sonraya mi ayarlamaliyim detayliyi yoksa 3 hafta daha beklim mi? Beklemek de istemiyorum artık ama.

kızlar ikili kan testi sonucum e nabızda görünmüyor hala çıkmamış olabilir mi
E-Nabız a ikili test sonucu yansımıyormuş.Sonuç için devlet hastanesi ise randevu alınıp dr a soruluyormuş.Devlette yaptırdım mhrs den randevu alamadığım için sonucumu alamadım.Hatta dün hastaneye gititm sonucumu veririmisiniz diye vermiyoruz doktorun sistemine gider dediler.Devlet hastaneleri bile bir tuhaf olmuş.

Rica etsem şu mevzuyu kapatabilir miyiz artık.

Zaten yeterince kafamıza taktığımız şey var, bir de doğum sonrası korkularımız oluşmasın lütfen.

.

Kesinlikle oyle hemserimbirden bazı şeyler kodlanıyor anneye.

Bide ben kendime hep şöyle moral veriyorum dunya kuruldu kurulalı aynı şekilde doğuruyor kadınlar bebekler aynı ağlıyor bazıları uslu uyuyor uyumuyor yani hemen hemen aynı şeyler. Herkes bi sekilde yapıyor beceriyor. Ki biz eskiye göre artıları da çok fazla olan bi döneme doğmuşuz. Imkan var doktor var bilinç var internet var varda var. Bi çok şeyi paylaşıyoruz. Sende oyle bir üstesinden geleceksin ki kendine inanmicaksin.

Yeter ki sağlık olsun geçmeyen ne var ki şu hayatta...hamilelik geçiyor bebekler büyüyor. Insan gerçekten sürekli değişim içinde, simdi en büyük düşüncemiz dogmaları sonra konuşsun yürüsün büyüsün okula gitsin... puff zaman uçtu. Insana uzak geliyor ama bir o kadar yakın

Devreler değil de hormonlar yaktı bizi bende uykulara doyamaz oldum

ahahahahahaha valla bugün benim de modum düşük havadan mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…