Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Ay pirenses bu plastik meme uçları var ya emzirmek için onlar kullanışlı mi hiç kullandın mi ?
ben ilk kizimda gogsumun ucu yok diye kullanmistim ama agri icin onceden krem ve surekli kremli birakmak gerekiyor doktorum o donemde krem yazmisti.ben bu defa gumus kapak almayi dusunuyorum arti krem ama olacagi varsa ne yaparsaniz yapin oluyor ama geciyor neticede)

kızlar ne güzel sağlık haberleriyle gelmişsiniz daim olsun bi kız oğlan ohh ohh sağlıkla doğaun kuzılar geldikleri evlere huzur bereket mutluluk getirsinler inşallah

Yaa gözün aydınnnn sağlıcakla gelsin fıstıkkk benimde oğlum olcak Sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin Allahım hepimize
Kızlar bu arada progestan ilaç baş ağrısı yapıyormuş haberiniz olsun

Ben de şimdi son proluton depot iğnemi oldum geldim.

Hemşire migrenimi sordu zorluyo mu hala diye.

İğnelerin bitti, inşallah azalır dedi. Hormonal değişim migreni tetikliyo, bu yaptığımız iğne de hormon iğnesi dedi.

Bakalım, inşallah azalır.

.

gözün aydın canım seninle günümüz aynı
kızlarda atağa geçti maşallah hayırlı olsun canım
sorun olmamasına çok sevindim darısı kontrol bekleyen tüm annelere
Benimde Perşembe günü kontrolüm yılın son kontrolü benim olacak galiba varmı baska.
Bende gümüş kapak ve kremi hazırda tutucam ama gümüş kapak ve göğüs kalkanı hangisi kararsızım ablamında yara çok olmuştu bebek koyu kısmı tam alması gerekiyormus doğru emince geçiyor dedi

Ay pirenses bu plastik meme uçları var ya emzirmek için onlar kullanışlı mi hiç kullandın mi ?
Ben kullanamamistim çok da kullanmak istememiştim bebeğim ile acısa da temas halinde olmak istemiştim ama hersey geciyo anda kalıp anı yaşamaya odaklanmak gerekiyo çünkü gerçekten gecmicekmis gibi geliyor ama geçip gidiyor ve özlüyorsunuz o günleri ben hamileligimi bile özlemiştim ama hamileyken tavuklar 21 günde civciv çıkarıyor biz neden 9 ay bekliyoruz diye söyleniyordum

Göğüs ucunun olması iyi birşey mi? Benimki zaten vardı şimdi biraz şişti. Çok belirgin. Sıkıntı olmaz dimi.

Allahım yarabbim. Böyle durumda olan işten izin alır gider yine verir o testi. İş çıkışına kadar kaç kişiye temas edecek

32.haftadan itibaren başlayacağım bende. Zaten doğru emzirememekten yara vs oluyormuş. Bizde tecrübesiziz tabi.

Kız kendini hemen şey yapma zor o plastik uçlarla sürekli dezenfekte et falan. Doğru emzirirsen bişey olmaz bi daha da izleme video falan

Canım benim gercekten insan kendine inanamıyor kizima hamileyken bulantı olurdu yatardim gezerim kendime göreydi herşey , 2.çocuğu olan yakın arkadşım bana inanilmaz gelirdi bulantısı ağrısı olsada hep enerjikti, imrenirdim

Şimdi ben öyleyim yalnızım hep halbuki fakat hiç bir şey aksamadı cidden oluyo. Hatta biz tek çocukla kalma niyetindeydik yaşlılar akıl verirdi tek olmaz vs bana çok değişik gelirdi tabiki herkese saygim var çok ayrı ama şuan 3.'yu istiyorum 2.çocukta resmen ben büyüdüm1de büyüdüm sanarken öyle olmadığını hepsinin çok başka bi nimet deneyim olduğunu anlıyor insan

Bide gerçekten Allah yardım ediyo annem vardi yakinimda o zamanlar. Annemsiz bebeği nasıl tutucam nasıl olcak hasta olcak ağlıcak dağ gibiydi herşey. Şimdi kimse yok Allah var. Ama güven var tecrübe var çok değişik kozasından çıkan kelebek gibi

Amma yazdım burda tabi kimseyi hakkiyla taniyamasakta senden aldığım enerji çok güçlü o kadar nahif güzel bir anne olacaksin ki bebekle aranizda bir dil gelişecek.

Hatta bazen sadece senin anladığın

Bundan sonrası hep güzel olsun hepimiz için arkadaşlarım

Kız anneleri grubuna hoşgeldin canim. Sağlıkla hayırla gelsin ne güzel haberler böyle

Kizlar 16 haftada sağlık ocağına gittinizde kan verdiniz mi ne istediler sizden yada ilaç verdilermi size ona göre hastane randevusu alicam

Yaa gözün aydınnnn sağlıcakla gelsin fıstıkkk benimde oğlum olcak Sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin Allahım hepimize
Kızlar bu arada progestan ilaç baş ağrısı yapıyormuş haberiniz olsun
Gözün aydın canimm güzel haberlerle geldn benim doktorum da 5 ayda kanama riski biter dedi az daha sikicaz dişimizi . Benimkide hap olarak verdi günde 3 tane iciyorum . Fitil kasilmayi arttırıyor ben önermiyorum dedi sağlık olsun.

Bu arada renkli ultrason sormuştum burda bende 22 ocak cuma ya aldım 21+1 oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…