- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #25.541
Ay mesajımı okuyunca anladim neden korktuğunu çok özür dilerim ucu mucu kopmadi bnmki sadece acımıştı sizde acı da olmasın diye yazmıştımRica etsem şu mevzuyu kapatabilir miyiz artık.
Zaten yeterince kafamıza taktığımız şey var, bir de doğum sonrası korkularımız oluşmasın lütfen.
.
Doğuma girdimde ilk cocugum 3300 sisi inince 3000 düştü ikinci 3150 oda 2800 oldubiraz evhamlaniyorum aslında normal dedin gibi ama ah biz anneler evhamlanacak bişi buluyoruz illaki
Bişi olmaz benceAy prilamda da mı var folik asit hiç dikkat etmedim. Bak ben şimdi çok rahatsız oldum
Canım gözünaydın her şeyin yolunda olmasıGeldim kızlar
Öncelikle kızımız geliyor
Sata göre 13+6 ultrasonda 14+3 çıktı.
Plasenta yukarı çıkmışRahim ağzı kapalı dedi 20 Li bir rakam söyledi anlamadım onu
Bebeğin ense kalınlığını tekrar sordum her şey yolunda, kaburgaları bak burda, midesi burda diye gösterdi.
Covid aşısı için biraz daha bekle, tetanoz için ise 28. Hafta gibi yaptırırsın rahimde kasılma yapabiliyor dedi. Tek doz olcam zaten önceden 2 doz olduğum için.
Kabızlık konusunda; omega ilacımı değiştirdi probiyotikli başka aldırdı. Düzelmezse toz bir ilaç yazdı aldık onu kullanacakmışım.
Baş ağrısı için yapçak bişi yok, nane yağı ile masaj geçmezse parol.
Aklımdakiler şuan bu kadar
Canım oh gözünaydın@kdvrollercoaster @miya06
Kızlar herkese günaydın.. Yenicek geldim eve 10:00 da anca girebildim doktorun yanına. Oğluşum iyi 12. Haftadan beri erkek diyor doktorum, ilk defa yüzde 80 erkek gelişimine göre, bir sonrakinde yine bakarız dedi.Kanama alanı sabit kalmış. 1 ay kadar daha dikkat edicez. İğne ve ilaçlara devam.. 5. Aydan sonra risk kalkmış olur dedi. Kanama sol tarafımdaydı. O tarafını zorlama dedi. İkili test sonucu ve diğer test sonuçlarım çıkmış güzel dedi. Sadece çok az idrar enfeksiyonu varmış oda hamilelikte olur dedi. Çatlak kremide sordum. Başlayabilirsin artık dedi. Burda konuşulan 3 markayı yazdı bakarsın seçersin arasından dedi. Hindistan cevizi yağınıda okeyledi iyi gelir dedi nemlendirmek için.. Çok yazdım kusura bakmayın. Benim gibi içi rahat etmeyenler için yazayım dedim ☺
Ben de iki gündür uyanınca yazayım diyorum unutuyorum.
Bugün güzel haberlerPcr ım negatif çıktı çok şükür.. boğaxım ağrıyo ama belki soğuk algınlığı gibidir
Ya yicem O düdük makarnasınıbugün-C-A-N-A-N- ın doktoruna gittim Oksapar'ı yazdırmak için, kendi gibi doktoru da çok tatlı
video çektik oradan ekran görüntüsü aldım şimdi yüzü belli oluyo, inşallah anlaşılıyodur
18 cm olmuş düdük makarnasıve 226 gram
Ay mesajımı okuyunca anladim neden korktuğunu çok özür dilerim ucu mucu kopmadi bnmki sadece acımıştı sizde acı da olmasın diye yazmıştım
Ay gerçekten özür dilerim içimden geçirmiş de yazıya dokmemisim
Yanii ilk kullanımda benimde aklıma senin dediğim geldi doktorada sormadım açıkçası sonra zararlı olsa vermez diye düşündümay evet haklısın ama ne bileyim 2sinde de folik asit olunca korktum :)
ben de hiç öyle bir şey olmadı canım. sadece gaitanın rengi koyulaştı o kadar :)
Uyumazsa totosuna şaplatacan falan susacakYaaaaa ne güzel anlattın canım benim.
Zaman azaldıkça korkmaya başlamıştım.
Geçen eşime diyordum, ne yapıcaz biz nasıl bebek büyütücez diye.
Uykusuzluğa nasıl dayanıcam, bi de şu baş ağrılarım çok korkutuyo beni.
Ağladığında susturabilecek miyiz, dilinden anlayacak mıyız hiç bilmiyorum.
Allah yardım eder diyip rahatlatıyorum kendimi.
.
Amannn bir kız daha eklendi listeye ne güzel sağlıcakla gelsin prensesGeldim kızlar
Öncelikle kızımız geliyor
Sata göre 13+6 ultrasonda 14+3 çıktı.
Plasenta yukarı çıkmışRahim ağzı kapalı dedi 20 Li bir rakam söyledi anlamadım onu
Bebeğin ense kalınlığını tekrar sordum her şey yolunda, kaburgaları bak burda, midesi burda diye gösterdi.
Covid aşısı için biraz daha bekle, tetanoz için ise 28. Hafta gibi yaptırırsın rahimde kasılma yapabiliyor dedi. Tek doz olcam zaten önceden 2 doz olduğum için.
Kabızlık konusunda; omega ilacımı değiştirdi probiyotikli başka aldırdı. Düzelmezse toz bir ilaç yazdı aldık onu kullanacakmışım.
Baş ağrısı için yapçak bişi yok, nane yağı ile masaj geçmezse parol.
Aklımdakiler şuan bu kadar
Gözün aydın canım sağlıcakla gelsin erkek anası olmak çok zor@kdvrollercoaster @miya06
Kızlar herkese günaydın.. Yenicek geldim eve 10:00 da anca girebildim doktorun yanına. Oğluşum iyi 12. Haftadan beri erkek diyor doktorum, ilk defa yüzde 80 erkek gelişimine göre, bir sonrakinde yine bakarız dedi.Kanama alanı sabit kalmış. 1 ay kadar daha dikkat edicez. İğne ve ilaçlara devam.. 5. Aydan sonra risk kalkmış olur dedi. Kanama sol tarafımdaydı. O tarafını zorlama dedi. İkili test sonucu ve diğer test sonuçlarım çıkmış güzel dedi. Sadece çok az idrar enfeksiyonu varmış oda hamilelikte olur dedi. Çatlak kremide sordum. Başlayabilirsin artık dedi. Burda konuşulan 3 markayı yazdı bakarsın seçersin arasından dedi. Hindistan cevizi yağınıda okeyledi iyi gelir dedi nemlendirmek için.. Çok yazdım kusura bakmayın. Benim gibi içi rahat etmeyenler için yazayım dedim ☺
Oyyyy ağzını burnunu yesinler onun maşallahCanlarım ben çıktım
bugün-C-A-N-A-N- ın doktoruna gittim Oksapar'ı yazdırmak için, kendi gibi doktoru da çok tatlı
video çektik oradan ekran görüntüsü aldım şimdi yüzü belli oluyo, inşallah anlaşılıyodur
Aman AllahımCanlarım ben çıktım
bugün-C-A-N-A-N- ın doktoruna gittim Oksapar'ı yazdırmak için, kendi gibi doktoru da çok tatlı
Emin ol her şey yolunda gidecekİyi en azindan inşallah herşey yoluna girince bazı şeyler yolunda gidecek
Halledebildin mi peki rapor işini?Canlarım ben çıktım
Hele ağıza bak ağızaCanlarım ben çıktım
Bende ilk hamilelikte bilmiyordum diyende olmadı 3 numara bez satmış kız bebeğimin poposu kayboldu içinde ikinciye 2 numara aldım oda büyük geldi 2800 oluncaArkadaşımın kızları 2,5 doğmuştu. İlk defa oğlu 3 doğdu. Bu o kadar büyük geliyo ki bana dedi.
.
Maşallah onaCanlarım ben çıktım
Doktor bir şey demedi mi? Ben hep kendi satıma göre hesaplıyorumKizlar size bir sorum olacak .benim bebek bir hafta geriden geliyor ya şimdi ben 19. Haftaya randevu alsam onu 18. Haftada görmüş olacağım. doktorumda bir hafta sonrasi ayrıntılı ultrason randevusu ayarlarız dedi. Sizce muayeneden sonrası için iki hafta sonraya mi ayarlamaliyim detayliyi yoksa 3 hafta daha beklim mi? Beklemek de istemiyorum artık ama.
MaşallahCanlarım ben çıktım
Hormonlar deyip kaçıyoruzAiyyy dün enerjim tavan bugün yerlerde bu nasıl hamilelik yaYa sabahtan beri ölü gibiyim bide herkesten nefret ediyorum bana niye böyle oldu kızlaar Kocam evden kaçtı az önce sana bişeyler olmuş bu sabah kavga etmeden kaçayım dedi Bu hamilelik yaktı benim devrelerimi galiba
Cano benimde yirtilmalar basladi uçları koyulasti bir de çok hassas o yüzden konuyu birazdan ben açmış bulundumYok kuzum yaa, sorun değil.
Yeni yeni evhamlar geliştirmek istemedim şimdiden.
Zaten uçları kabuklanmaya başladı benim, kocaman oldular.
1 kilo almışım, tamamı göğüste bence.
.
valla sonunda hallettikkHalledebildin mi peki rapor işini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?