Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Rica etsem şu mevzuyu kapatabilir miyiz artık.

Zaten yeterince kafamıza taktığımız şey var, bir de doğum sonrası korkularımız oluşmasın lütfen.

.
Ay mesajımı okuyunca anladim neden korktuğunu çok özür dilerim ucu mucu kopmadi bnmki sadece acımıştı sizde acı da olmasın diye yazmıştım

Ay gerçekten özür dilerim içimden geçirmiş de yazıya dokmemisim

Doğuma girdimde ilk cocugum 3300 sisi inince 3000 düştü ikinci 3150 oda 2800 oldu biraz evhamlaniyorum aslında normal dedin gibi ama ah biz anneler evhamlanacak bişi buluyoruz illaki

Arkadaşımın kızları 2,5 doğmuştu. İlk defa oğlu 3 doğdu. Bu o kadar büyük geliyo ki bana dedi.

.

Canlarım ben çıktım

bugün -C-A-N-A-N- ın doktoruna gittim Oksapar'ı yazdırmak için, kendi gibi doktoru da çok tatlı

video çektik oradan ekran görüntüsü aldım şimdi yüzü belli oluyo, inşallah anlaşılıyodur

18 cm olmuş düdük makarnası ve 226 gram

Eklentiler

• E2E8FC57-E3D7-4639-A9AB-6542644A258B.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 96
Ay prilamda da mı var folik asit hiç dikkat etmedim. Bak ben şimdi çok rahatsız oldum
Bişi olmaz bence
Canım gözünaydın her şeyin yolunda olması Ve prenses
Canım oh gözünaydın erkek çıkmasa hatrımız kalırdı zaten
ayaza merak ediyorum seni iyi misin gel lütfen arada
Ben de iki gündür uyanınca yazayım diyorum unutuyorum. ayaza canım nerelerdesin
Pcr ım negatif çıktı çok şükür.. boğaxım ağrıyo ama belki soğuk algınlığı gibidir
Bugün güzel haberler Çok sevindim canım vitaminlere devam toplucaksın bir an önce

Canlarım ben çıktım
Ya yicem O düdük makarnasını ağzını da açmış

Yok kuzum yaa, sorun değil.

Yeni yeni evhamlar geliştirmek istemedim şimdiden.

Zaten uçları kabuklanmaya başladı benim, kocaman oldular.

1 kilo almışım, tamamı göğüste bence.

.

ay evet haklısın ama ne bileyim 2sinde de folik asit olunca korktum :)

ben de hiç öyle bir şey olmadı canım. sadece gaitanın rengi koyulaştı o kadar :)
Yanii ilk kullanımda benimde aklıma senin dediğim geldi doktorada sormadım açıkçası sonra zararlı olsa vermez diye düşündüm
Uyumazsa totosuna şaplatacan falan susacak
Hepimiz sen gibiyiz kuzum tecrübesiz benimde korkularım var ama annelik iç güdüsü farklı herkese yeteriz allahın izniyle
Heleki sen kendininkine yeter ordan bizede yetersin
Buradaki herkes çok güzel anne olacak şikayet edeceğiz ama bebişlere en güzel şekilde yeteceğiz inşallah yapanlardan neyimiz eksik allahımıza bin şükür ❤
Amannn bir kız daha eklendi listeye ne güzel sağlıcakla gelsin prenses
Gözün aydın canım sağlıcakla gelsin erkek anası olmak çok zor

Oyyyy ağzını burnunu yesinler onun maşallah

Aman Allahım fındık burnunu sevsinler yaaa Özge ablaaa çok mutlu ettin beni gerçekten sonunda bir buruncuk gördüm . Sağlıkla o burnu öpeceğin günleri de gör .

Halledebildin mi peki rapor işini?

Hele ağıza bak ağıza

Arkadaşımın kızları 2,5 doğmuştu. İlk defa oğlu 3 doğdu. Bu o kadar büyük geliyo ki bana dedi.

.
Bende ilk hamilelikte bilmiyordum diyende olmadı 3 numara bez satmış kız bebeğimin poposu kayboldu içinde ikinciye 2 numara aldım oda büyük geldi 2800 olunca buna 1 aldım oda 200 tane var pakette Kasım indirimlerinde almıştım keşke 2 numara alsaymisim buda çok küçük geldi gözüme

Maşallah ona

Büyümüş nasıl

Doktor bir şey demedi mi? Ben hep kendi satıma göre hesaplıyorum

Maşallah

Hormonlar deyip kaçıyoruz

Yok kuzum yaa, sorun değil.

Yeni yeni evhamlar geliştirmek istemedim şimdiden.

Zaten uçları kabuklanmaya başladı benim, kocaman oldular.

1 kilo almışım, tamamı göğüste bence.

.
Cano benimde yirtilmalar basladi uçları koyulasti bir de çok hassas o yüzden konuyu birazdan ben açmış bulundum . Bende özür dilerim valla burda kimseleri paniğe sevk etmek niyetiyle yazmadım. En azından minimum hasarla nasıl atlatılır tecrübe sahibi annelerden bilgi alabilmek adına yazmıştım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…