Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çok hastaysa neden geliyor hala okula

Amin kuzum tabi ki de öyle. Benim söylediğim şey yanlış anlaşıldı sanırım yani erken doğumdan kastım bir iki hafta erken olması. Tüm gelişimini tamamlamış bir şekilde doğsun bebislerimiz
inşallah kuzum sağlıkla gelsin hepsi. Huzurla sağlıkla alıp kucağımıza gelelim

Sadece kafasından yukarısı hastaymış aşağıda bir şey yokmuş ve şu an odada bunu diyen 2 kişi var cikista teste gideceklermis hayır cahil olsalar neyse
ayy balkız kusura bakma güldüm ama ilk defa da böyle bir bahane duyuyorum o nasıl bişey yaa
Kafanızın yukarısını getirmeyin o zaman lütfen buraya deseydin sen de

Ay şu meme ucu kopması konusunu görünce mesaj yazasım geldi benden size tavsiye doğumdan bir ay önce oraya krem başlayın organik kremler var ve ya gumus kapaklardan yada göğüs kalkanları var ya onlardan almaniz temas azaldıkça iyileşme hizlaniyor

Bnm de başıma gelmişti acılı bi durum ama bebek emmeyi ogrenene kadar biraz sabır gerekiyo

karaca3443 canlar ikinizin de gözü aydın. Verdiğiniz bilgiler için de ekstra teşekkür . Sağlıkla kavuşuruz bebislerimize inşallah .
Ay çok sinirlendim ya şimdi. Senin durumunu bilmiyor mu? Onu geçtim hasta madem neden geliyor. Ortalıkta bir salgın söz konusu. İnşallah onun da sonucu bisey çıkmaz da kuzum rahat edersiniz.
Sadece kafasından yukarısı hastaymış aşağıda bir şey yokmuş ve şu an odada bunu diyen 2 kişi var cikista teste gideceklermis hayır cahil olsalar neyse
Okul okumakla alakası yok kuzum cahilliği üzerinden atmanın. İnsanın içinde olması lazım düşünceli tavırlar, empati kurma yeteneği.

inşallah kuzum sağlıkla gelsin hepsi. Huzurla sağlıkla alıp kucağımıza gelelim

Ay pirenses bu plastik meme uçları var ya emzirmek için onlar kullanışlı mi hiç kullandın mi ?

Bugün idrar tahlili yaptırdım, lökosit 25 çıkmış. Sizce yarın doktoru aramalıyım? Haftaya randevuyu beklesem mi? Sanırım burada bazı arkadaşlar da daha önce enfeksiyon yaşamıştı.
Ben bu konuda Master yaptım canım kültür aldı mı senden ? Akıntın Nasıl ? Randevuyu bekleme yaz doktora bana ilaç için reçete atmıştı.

Ben bu konuda Master yaptım canım kültür aldı mı senden ? Akıntın Nasıl ? Randevuyu bekleme yaz doktora bana ilaç için reçete atmıştı.
Yazdım doktora cnm, dönmedi. Kültür 0 çıkmış. Akıntın var ama doktor normal demişti, yine de fitil vermişti, kullanmamıştım. Başladım şimdi.

Hee o zaman hastalık sayılmaz o
Demekki öyleymiş kuzum
ayy balkız kusura bakma güldüm ama ilk defa da böyle bir bahane duyuyorum o nasıl bişey yaa
Kafanızın yukarısını getirmeyin o zaman lütfen buraya deseydin sen de
Şaka gibi ya
nasıl insanlar var ya o nasıl hastalık tanımı
Siz düşünün artık
Artık inadına olduğunu düşünüyorum gerçekten. İki kanka bunlar ikisi de kırılıyor hastalıktan hayır bu hastalık buraya gelene kadar neredeydiniz

3 kilo normal canım yaa, 2,5 üstü çok problem değil diyorlar.

.
Doğuma girdimde ilk cocugum 3300 sisi inince 3000 düştü ikinci 3150 oda 2800 oldu biraz evhamlaniyorum aslında normal dedin gibi ama ah biz anneler evhamlanacak bişi buluyoruz illaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…