Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Doktora hiç sormadım canım. Ben gittiğimde mesela 15. Haftaydi ,evet bakalim onbeşinci haftadayiz dedi ama ult. Görüntuleri 14 e uygun çıktı. Sorun etmedi yani.
Ya ben hic böyle aralarda gitmedim hep ay zamanına denk getirdim 8/12/16 diye ne bilim Dr öyle diyince erken gitmeyi istiyorum geçen biri 16 da gitme cinsiyet belki gözükmez 18/19 bekle dedi ben dayanam dedim bide aralarda gidince ayın geldinde tekrar test fln istiyorlar iki kere git dur

Çok belli hem de Maşallah sizeeee

Tamam kuzum bende öyle yapayım o zaman doktorum bir hafta sonra dediği için. Yoksa bende senin dediğin şeyin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum .

Canımm yeni gördüm mesajını yazmıştım senin dediğini okumadan uçları uyarmadan hızlıca bir kat sürüyorum ben, bu konularda çok kaygılıyım çünkü. İnşallah yaşamayız hiç birimiz; olsa da zaten geçip giden bir şey bu; üstesinden geliriz. Şimdiden düşünmeme konusunda katılıyorum

Bugün ben de öyleyim. Sabahtan beri biri birşey yapsa da yürüsem modundayım işyerinde. Neyseki öğlen yemeği eşimle yedim de arada ona yürüdüm rahatladım biraz
Yaa peki benim iş yerinde resme bakıp ağlamam?
Sağlıkla kavuş güzel kuzuna

En başında ben 6 haftalıkken gitmiştim. doktor bir ay sonra gel dedi sonrada hep bu şekilde ilerledi. 6-10-14 seklinde. Zaten ikinci bebekte ilk kontrolumu 8. Haftada yaptırırım kesinlikle .

Devreler değil de hormonlar yaktı bizi bende uykulara doyamaz oldum

ahahahahahaha valla bugün benim de modum düşük havadan mı acaba
Ayy bir günümüz bir günümüzü tutmuyor demek ki tek ben değilmişim
Yaaa yerim onuuu

En başında ben 6 haftalıkken gitmiştim. doktor bir ay sonra gel dedi sonrada hep bu şekilde ilerledi. 6-10-14 seklinde. Zaten ikinci bebekte ilk kontrolumu 8. Haftada yaptırırım kesinlikle .
Şimdide ayarlayabilirsin canım daha geç değil zaten son aylarda karışıyor günler haftalar doğuma yakın sürekli gidiyorsun rbabim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

maşallah nasıl kibarcık burnu var
hasrette giderilmiş videoda çekilmiş ohh maşallah

Şimdide ayarlayabilirsin canım daha geç değil zaten son aylarda karışıyor günler haftalar doğuma yakın sürekli gidiyorsun rbabim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
İşte dayanabilsem dayanamıyorum ki 5 hafta görmeden bana kalsa iki hafta da bir gidicem de eşim frenliyor. Ücretsiz Kontrollere de gitmeye başladım şimdi

Düdük makarnası mı? maşallah ya toparlanmış prens

İşte dayanabilsem dayanamıyorum ki 5 hafta görmeden bana kalsa iki hafta da bir gidicem de eşim frenliyor. Ücretsiz Kontrollere de gitmeye başladım şimdi
Benim doktor 2 haftada bir çağırıyor allahtan cinsiyet öğrenmek için 3 haftadır gidiyorum üst üstte banada bahane oldu

Evet insan o an gecmicrk gibi gelio ama sonra fotoğraflara bakınca Allah'ım diyorsun ne güzel günlerdi ne çabuk geçmiş
Yok kuzum yaa, sorun değil.

Yeni yeni evhamlar geliştirmek istemedim şimdiden.

Zaten uçları kabuklanmaya başladı benim, kocaman oldular.

1 kilo almışım, tamamı göğüste bence.

.
Ben 5 kkilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…