Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İşte dayanabilsem dayanamıyorum ki 5 hafta görmeden bana kalsa iki hafta da bir gidicem de eşim frenliyor. Ücretsiz Kontrollere de gitmeye başladım şimdi
Onu bende yaptım ilk zmaanlar bı bahane bulup gidiyordum ama şimdi kar kış zaten sıkıntılı bı süreç geçiriyorum frenledim kendimi eşime dedim yılbaşından önce gitsem yok surda bı hafta kalmış diyor halbuki 11 gün var bir hafta değil

İnşallah canım benim siz de dikkat edin ya kimseyle görüşmemek lazım

ay benim kedimde işe yarar mı acaba
Onlar biraz daha donuk oluyor sanırım
Benimki golden tam bir yalak komşunun tavukları var bahçesinde oraya gidiyor geçen dedim gelince totosuna vur bitane alışmasın komşu hafif vurdu o yere yatıyor beni sevsin diye kediler biraz daha farklı oluyor sanırım seninki nasıl bilemem ama belki işe yarar

Tamamen mi bırakacaksınız ben de korkuyorum bırakınca bir şey olursa diye Allah korusun
Ben bi yerde okumuştum kan sulandırıcı gebelikte kullanılıyor ama doğuma yakın bırakılıyormuş çünkü doğumda olacak kanamanın yüksek olmaması için bıraktırıyo doktorlar. Benim doktorum 20.haftada iğneyi 30. Haftada coraspini bırak dedi.

Siz de hap ve iğne mi kullanıyorsunuz?

Maşallah yaa 1 kilo e güzel
Ben 4 kilo aldım su içsen yarıyan cinstenim
Eşim ve ablasına sinir oluyorum benden çok yiyorlar kilo namına birşey yok almıyorlar

Evet insan o an gecmicrk gibi gelio ama sonra fotoğraflara bakınca Allah'ım diyorsun ne güzel günlerdi ne çabuk geçmiş

Ben 5 kkilo aldım
Normlade zayıf biriysen sıkıntı etme canım bende bu ay aldım kesin belli geçen ay kilo vermiştim bklm 10 gün sonra belli olucak hersey bide ben zaten 75 le başladım gebeliğe 90 la tamamlanan lazım Dr daha fazla almiycaksin dedi nasıl tutacak kendimi bilmiyorum

Pcr ım negatif çıktı çok şükür.. boğaxım ağrıyo ama belki soğuk algınlığı gibidir
Geçmiş olsun canım korkma etrafta var böyle salgın ben tat koku gitti Corona oldum sandim öksürüğüm hala var ciğerlerim çıkıyor sandım geceleri ama şükür bişi çıkmadı Dr gittim korkudan oksuruyorum çocuğa bişi olurmu diye korkuyoruz şu illetten rbabim hayirlisyla doğuma kadar korunmak başka hastalık geçirmeden inslalh

İnsanlar bencil kimse dikkat etmiyor ne maske ne mesafe, bende yoktur havaları var insanlarda.. bazı insanlarda hastalık gibi biriyle görüşmeden edemiyorlar. Herkesi tehdit altında bırakıyorlar. Az bilinçli olunur. Griptir ya diyorlar o yüzden.. ama az akıl olsa hamile birini grip bile etkiliyor. Çok sinirleniyorum bu konuda

gelinim nasıl :)
Vallahi onun keyfi yerinde ohh kalk kız anana babana çay koy kendini yetistir diyorum tık yok napsam kpss çalıştırmaya şimdiden başlasam mi bilemedim anca yetişir konular
Evet 45 le başladım ama arkadaşım da benim de gibi 70 i gördüm dedi galiba bende göreceğim koca tabak makarna yiyorum asla doymuyorum bütün hayatım boyunca yemediklerimi şimdi yiyor gibi hissediyorum

Ama seninkide al koynuna yatır o cinste
Bebişlede yatar
Ben salıyorum güzel havalarda burda kaçma durumu yok o yüzden köpek olduğunun farkında 1 2 ayımız var sonra kollamam lazım erkek köpeklere cilve yapıp duruyor kısırlaştırıcam hemen yoksa babası belli olmayan bir sürü torunlarım olacak

Ben 45 ne zaman oldum hatırlamıyorum Allah'ım nasıl zayifliktir bu ben kendimi damdan atayım ozaman sen hiç kilo muhabbeti yapma bacım ben iki çocuktan sonra en son 54 düm çalışırken iş bıraktım hopp geldi geri kızımda doğuma girerken 75 dim bunda o kiloyla hamile kaldım

Dimi yaaaaa ben de aynen öyleyim… doktor bak eli diyor ayağı diyor ben yaaaaaaa diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…