Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen sabredicez artık Bizde daha onlardan bahsetmedi daha var diye sanırım Bana en başından beri ağızdan aldırıyor. Anneler genelde fitilde kasılıyor demişti.

Saoalsın kalp Başka sebepler vardır kesin canım Allah hepimize şu ağrılardan kurtarsın gerçekten her gün baş mı ağrır
Ay tam olarak böyleyim. Her gün baş mı ağrır? Nane yağını sürdüm, tülbentle sıktım yatıyorum.

Doktor sonrası eşim kahvaltıya götürecekti, hiç tadım yok eve geçelim dedim.

Böyle de şikayet eder gibi olmasını hiç istemiyorum, yeter ki o sağlıklı olsun baş ağrısı da çekerim aylarca. Bugün kontroldeyken baş ağrısını bile hissetmedim. Bebeğimi ultrasonda görünce resmen tüm hücrelerim halay çekiyordu

Evet insan o an gecmicrk gibi gelio ama sonra fotoğraflara bakınca Allah'ım diyorsun ne güzel günlerdi ne çabuk geçmiş

Ben 5 kkilo aldım

Değerlerin normalse çok sıkıntı değil kuzum.

Benim şeker yükseliyordu.

Şeker ölçme aleti aldık, takip ettim.

Doktora gösterdim kontrolde, 1 kilo almışsın ama değerlerin iyi. Diyetine uyuyorsun demek ki dedi.
.

Ben de öyle oluyorum canım, hatta ben görünce geçiyo ağrı.

Her gün görsem ağrı falan olmayacak belki de.

Dünkü tam gelmeye yakın parol ve kahve ile geri gitti. Belki bir dahaki sefere deneyebilirsin canım.

.

Benimki balkonda artık eve almıyorum ama yazın hep balkondayız o yüzden alışması lazım koklatırım gelince
Senin bebiş biraz büyüyünce düşünemiyorum oyuncak gibi oynar onunla çokk güzell
Yaa bizimki hep evde beraber yatıyoruz zaten ama bu aralar kendini insan sanmaya başladı garibim köpek falan görmüyor ondan sanırım kafasını yastığa falan koyuyor patisini uyurken omzuma koyuyor kafası karıştı çocuuumun
Dii mi canım yaa, ben de bayıldım.

Ay seninki de çok şeker bir şey, oyuncak gibi, maşallah.
Çokk tatlı çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…