Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Maşallah yaa 1 kilo e güzel
Ben 4 kilo aldım su içsen yarıyan cinstenim
Eşim ve ablasına sinir oluyorum benden çok yiyorlar kilo namına birşey yok almıyorlar

Ben de sinir oluyorum yiyip de kilo almayanlara.

Benim kardeşler o cinsten, ben su içsem yarıyo.

Yediğime içtiğine dikkat etmesem şimdiye 5 kilo rahat almıştım.

.

Bi keyif kahvesi yapıp içeyim bari belki iyi gelir

Benden size gelsin size de ısmarlıyorum

İnşallah iyi bir gelin denk gelir iyi bir kayınvalide olurum. Her şey bitti bu kaldı Şaka bir yana sağlıklı olsun iyi olalım bakıcaz duruma
Bana çok değişik geliyor oğlum demek alışacam sanırım sağlıcakla gelsinler inşallah görelim o günleride rabbim iyi insanlar çıkartsın evlatlarımızın karşısına inşallah

Ben de sinir oluyorum yiyip de kilo almayanlara.

Benim kardeşler o cinsten, ben su içsem yarıyo.

Yediğime içtiğine dikkat etmesem şimdiye 5 kilo rahat almıştım.

.
O yiyip yiyip alamayan bendim ama gerçekten almak vermekten daha zor yeme veriyorsun ama ye sağlıklı sağlıksız beslen asla alamiyorsun mide genişletmek cok zor.... derken artık öyle değilmiş anladım asla durmadan yersen alınırmış

Kızlarr tetanoz aşısı olan veya olacak var mı aranızda
Bana direkt sağlık ocağında 20 hafta dedi. Doktoruma sormuştum daha var dedi. Bu konu hakkında hiç konuşamadık. Kararsızım. En son 2017 mayısta tetanoz aşısı olduydum. Hiç sormadılar sağlık ocağında ne zaman en son oldun diye. Bu kafa mı karıştırıyor.

hahahaah goldenlar tam bir tospik :)
kediler çok farklı ya hele benim ki apayrı.
zaten evin sahibi o. o ne isterse o şekilde olmak zorunda oluyor evde :)

Ona bir şey diyemiyorum canım.
Bu çocuk 1,5 yaşına geldi, kedi hala alışamadı mesela.
Çok kıskanıyo.

Eki Görüntüle 2977860
sanmıyorum benim de alışacağını.
misafir falan geldiğin de çekiliyor kenara nerden çıktı yaaa bunlar ben odama gidiyorum diyip misafir gidene kadar ortalarda dolaşmıyor :) :)
bebeğe de aynı şeyi yapar başlarda ama sonradan evde yaşadığını anlayınca çıkar meydana :)
tırmıklamasa bari bebemi.
eşime 1 yılda falan anca alıştı. umarım zor olmaz alışma süreci
aman aman keyfi yerinde olsun :)
ay bana ders deme :)

Bana çok değişik geliyor oğlum demek alışacam sanırım sağlıcakla gelsinler inşallah görelim o günleride rabbim iyi insanlar çıkartsın evlatlarımızın karşısına inşallah
Aminnnn ben bir keresine istemsiz daha cinsiyet belli olmadan önce oğlum dedim yanlışlıkla

Reactions: kdv
Aminnnn ben bir keresine istemsiz daha cinsiyet belli olmadan önce oğlum dedim yanlışlıkla
Benimde ağzımdan hep kızım çıkıyordu
Doktor ultrasonda bakıyor hadi kızım göster kendini falan
Ama eşim hamile kaldığımdan beri işten gelince karnımı seviyordu oğlum napıyon diye o diye diye oldu kesin

Yok kuzum yaa, öyle değil o iş.
Bazen yemesen de veremiyorsun.

Nişanlandığımda 54-55 falandım, düğüne kadar 61 olmuştum ben.

Evliliğin ilk yılı 15 kilo aldım ve 76 oldum.
1 yıl içinde de hormonlar alt üst oldu, prolaktin yüksekliği çıktı.

Denedim kilo vermeyi o süreçte ama olmadı. Anca 4 yıllık ilaç tedavisi işe birlikte geçen yıl bu zamanlar Aralıklı oruç ile 20 kilo verebildim. Hatta üstüne 2 kilo da hamilelik başında verdim. Şimdi 1 kilosunu geri aldım ve 55 kiloyum.

İlaçlarla prolaktin düşmese yine veremezdim belki de.

Yani demek istediğim, kilo aldıktan sonra hormonal denge bozulduysa vermek o kadar da kolay olmuyo.

Önce hormonları düzene sokmak lazım bana göre.

.

ay benim kedimde işe yarar mı acaba
Hayvanlar bence çok zeki ve duygusallar.. Bebek, büyük ayrımı yapabiliyorlar. Sizden kıskanmazsa iyi Kıyafetlerini öncesinde koklatabilirsin bence fotodaki tuvba nın eşi eve geldikçe bebeğin kıyafetini koklatmış Ümranto diye bir fenomen var oda 8 aylık hamile onunda kedisi var. Bebek odasından ayrılmıyor beşiğin içine giriyor kedisi

Ahahahah benimkide oğlum oğlum diyor hep ilk çocuğu erkek istiyordu gönlüne göre oldu

ben öyleydim 30 yaşıma kadar en fazla 43 'ü görmüştüm asla alamıyordum,sonra eşim her akşam meyveler, cipsler yiyince dayanamadım, bir eşlik etmedim 2 eşlik etmedim derken bi baktım 52 olmuşum

ben öyle zayıfken kendime çok yakıştırıyodum bu arada, şuna sinir oluyodum sadece; bazı insanlar "ayy canım ne kadar zayıfsın" diyolardı böyle üzülerek ben de ; "normalde zayıf değilim ama senin yanında zayıf kalıyorum galiba" dliyodum normalde böyle acımasız değilim ama canımı sıktıklarında ben de sıkıyodum çünkü bence bi insana ne kadar kilolusun denmeyeceği gibi ne kadar zayıfsın da denmemeli, yani böyle acıyarak falan şu an sana imreniyorum , o kilolarım çok güzeldi ne giysem yakışırdı

Son düzenleme:
Kardeşimin evinden eşyaları almaya gittik öyle girişe bırakmıştık eşyaları saatte eyep geç olmuştu ertesi gün işten gelince söker yukarı odasına taşırız demiştik
Sabah uyandığımız da ilk fotoda ki gibi duruyordu neyse yapacak bir şey yok dedik işe geç kalıyoruz akşam hallederiz
Akşam işten geldiğimiz ikinci fotoda ki gibi karşıladı bizi hahahahahah
Sanki onun koltuğu öyle rahat

Eklentiler

• 28CCC144-DC6A-4F47-B212-7158441D762E.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 64
  • 18D7D7DE-D311-4068-AE8A-D037A3B4E985.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 70

Aynen katılıyorum canım.

Belki bir rahatsızlığım var ve kilo alamıyorum. Söylemek zorunda mıyım?

Veya tam tersi, rahatsızlığımdan dolayı veremiyorum.

Gıcık oluyorum böyle muhabbetlere.

.

ayy evet hatta o bir de bebek aldı eve bu gerçek bebek gibi olan yapma bebeklerden kedi alışsın bebeğe diye bebeto :)
bizim kedimiz bebek geldiğinde 7-8 aylık falan olacak. inşallah kolay alışırlar birbirlerine

Ay sevsinler onu.
Tipe bak, kendinin sanmış.

.

ahahaa o da minik bir bebee sonuçta rahatlığını test ediyo, bakalım rahat mı, rahatsa bebiko yatabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…