- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #25.641
Maşallah yaa 1 kilo e güzel
Ben 4 kilo aldım su içsen yarıyan cinstenim
Eşim ve ablasına sinir oluyorum benden çok yiyorlar kilo namına birşey yok almıyorlar
Ben olucam 22 yada 28 Ocak yazıyordu kağıt vermişti saglikocagiKızlarr tetanoz aşısı olan veya olacak var mı aranızda
Kızlarr tetanoz aşısı olan veya olacak var mı aranızda
Bi keyif kahvesi yapıp içeyim bari belki iyi gelirBen de öyle oluyorum canım, hatta ben görünce geçiyo ağrı.
Her gün görsem ağrı falan olmayacak belki de.
Dünkü tam gelmeye yakın parol ve kahve ile geri gitti. Belki bir dahaki sefere deneyebilirsin canım.
.
Bana çok değişik geliyor oğlum demek alışacam sanırım sağlıcakla gelsinler inşallah görelim o günleride rabbim iyi insanlar çıkartsın evlatlarımızın karşısına inşallahİnşallah iyi bir gelin denk gelir iyi bir kayınvalide olurum. Her şey bitti bu kaldıŞaka bir yana sağlıklı olsun iyi olalım bakıcaz duruma
Ben 45 ne zaman oldum hatırlamıyorum Allah'ım nasıl zayifliktir bu ben kendimi damdan atayım ozamansen hiç kilo muhabbeti yapma bacım ben iki çocuktan sonra en son 54 düm çalışırken iş bıraktım hopp geldi geri kızımda doğuma girerken 75 dim bunda o kiloyla hamile kaldım
O yiyip yiyip alamayan bendim ama gerçekten almak vermekten daha zor yeme veriyorsun ama ye sağlıklı sağlıksız beslen asla alamiyorsun mide genişletmek cok zor.... derken artık öyle değilmiş anladım asla durmadan yersen alınırmışBen de sinir oluyorum yiyip de kilo almayanlara.
Benim kardeşler o cinsten, ben su içsem yarıyo.
Yediğime içtiğine dikkat etmesem şimdiye 5 kilo rahat almıştım.
.
Bi keyif kahvesi yapıp içeyim bari belki iyi gelir
Benden size gelsin size de ısmarlıyorum
Bana direkt sağlık ocağında 20 hafta dedi. Doktoruma sormuştum daha var dedi. Bu konu hakkında hiç konuşamadık. Kararsızım. En son 2017 mayısta tetanoz aşısı olduydum. Hiç sormadılar sağlık ocağında ne zaman en son oldun diye. Bu kafa mı karıştırıyor.Kızlarr tetanoz aşısı olan veya olacak var mı aranızda
hahahaah goldenlar tam bir tospik :)Onlar biraz daha donuk oluyor sanırım
Benimki golden tam bir yalak komşunun tavukları var bahçesinde oraya gidiyor geçen dedim gelince totosuna vur bitane alışmasın komşu hafif vurdu o yere yatıyor beni sevsin diye kediler biraz daha farklı oluyor sanırım seninki nasıl bilemem ama belki işe yarar
sanmıyorum benim de alışacağını.Ona bir şey diyemiyorum canım.
Bu çocuk 1,5 yaşına geldi, kedi hala alışamadı mesela.
Çok kıskanıyo.
Eki Görüntüle 2977860
aman aman keyfi yerinde olsun :)Vallahi onun keyfi yerinde ohh kalk kız anana babana çay koy kendini yetistir diyorum tık yok napsam kpss çalıştırmaya şimdiden başlasam mi bilemedim anca yetişir konular
Evet 45 le başladımama arkadaşım da benim de gibi 70 i gördüm dedi galiba bende göreceğim koca tabak makarna yiyorum asla doymuyorum bütün hayatım boyunca yemediklerimi şimdi yiyor gibi hissediyorum
AminnnnBana çok değişik geliyor oğlum demek alışacam sanırım sağlıcakla gelsinler inşallah görelim o günleride rabbim iyi insanlar çıkartsın evlatlarımızın karşısına inşallah
Benimde ağzımdan hep kızım çıkıyorduAminnnnben bir keresine istemsiz daha cinsiyet belli olmadan önce oğlum dedim yanlışlıkla
O yiyip yiyip alamayan bendim ama gerçekten almak vermekten daha zor yeme veriyorsun ama ye sağlıklı sağlıksız beslen asla alamiyorsun mide genişletmek cok zor.... derken artık öyle değilmiş anladım asla durmadan yersen alınırmış
Hayvanlar bence çok zeki ve duygusallar.. Bebek, büyük ayrımı yapabiliyorlar. Sizden kıskanmazsa iyiay benim kedimde işe yarar mı acaba
Ahahahah benimkide oğlum oğlum diyor hep ilk çocuğu erkek istiyordu gönlüne göre olduBenimde ağzımdan hep kızım çıkıyordu
Doktor ultrasonda bakıyor hadi kızım göster kendini falan
Ama eşim hamile kaldığımdan beri işten gelince karnımı seviyordu oğlum napıyon diye o diye diye oldu kesin
ben öyleydim 30 yaşıma kadar en fazla 43 'ü görmüştüm asla alamıyordum,sonra eşim her akşam meyveler, cipsler yiyince dayanamadım, bir eşlik etmedim 2 eşlik etmedim derken bi baktım 52 olmuşumO yiyip yiyip alamayan bendim ama gerçekten almak vermekten daha zor yeme veriyorsun ama ye sağlıklı sağlıksız beslen asla alamiyorsun mide genişletmek cok zor.... derken artık öyle değilmiş anladım asla durmadan yersen alınırmış
Kardeşimin evinden eşyaları almaya gittik öyle girişe bırakmıştık eşyaları saatte eyep geç olmuştu ertesi gün işten gelince söker yukarı odasına taşırız demiştikHayvanlar bence çok zeki ve duygusallar.. Bebek, büyük ayrımı yapabiliyorlar. Sizden kıskanmazsa iyiKıyafetlerini öncesinde koklatabilirsin bence fotodaki tuvba nın eşi eve geldikçe bebeğin kıyafetini koklatmış Ümranto diye bir fenomen var oda 8 aylık hamile onunda kedisi var. Bebek odasından ayrılmıyor beşiğin içine giriyor kedisi
ben öyleydim 30 yaşıma kadar en fazla 43 'ü görmüştüm asla alamıyordum,sonra eşim her akşam meyveler, cipsler yiyince dayanamadım, bir eşlik etmedim 2 eşlik etmedim derken bi baktım 52 olmuşum
ben öyle zayıfken kendime çok yakıştırıyodum bu arada, şuna sinir oluyodum sadece; bazı insanlar "ayy canım ne kadar zayıfsın" diyolardı böyle üzülerekben de ; "normalde zayıf değilim ama senin yanında zayıf kalıyorum galiba" dliyodum normalde böyle acımasız değilim ama canımı sıktıklarında ben de sıkıyodum çünkü bence bi insana ne kadar kilolusun denmeyeceği gibi ne kadar zayıfsın da denmemeli, yani böyle acıyarak falan şu an sana imreniyorum , o kilolarım çok güzeldi ne giysem yakışırdı
ayy evet hatta o bir de bebek aldı eve bu gerçek bebek gibi olan yapma bebeklerden kedi alışsın bebeğe diyeHayvanlar bence çok zeki ve duygusallar.. Bebek, büyük ayrımı yapabiliyorlar. Sizden kıskanmazsa iyiKıyafetlerini öncesinde koklatabilirsin bence fotodaki tuvba nın eşi eve geldikçe bebeğin kıyafetini koklatmış Ümranto diye bir fenomen var oda 8 aylık hamile onunda kedisi var. Bebek odasından ayrılmıyor beşiğin içine giriyor kedisi
Kardeşimin evinden eşyaları almaya gittik öyle girişe bırakmıştık eşyaları saatte eyep geç olmuştu ertesi gün işten gelince söker yukarı odasına taşırız demiştik
Sabah uyandığımız da ilk fotoda ki gibi duruyordu neyse yapacak bir şey yok dedik işe geç kalıyoruz akşam hallederiz
Akşam işten geldiğimiz ikinci fotoda ki gibi karşıladı bizi hahahahahah
Sanki onun koltuğu öyle rahat
Kardeşimin evinden eşyaları almaya gittik öyle girişe bırakmıştık eşyaları saatte eyep geç olmuştu ertesi gün işten gelince söker yukarı odasına taşırız demiştik
Sabah uyandığımız da ilk fotoda ki gibi duruyordu neyse yapacak bir şey yok dedik işe geç kalıyoruz akşam hallederiz
Akşam işten geldiğimiz ikinci fotoda ki gibi karşıladı bizi hahahahahah
Sanki onun koltuğu öyle rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?