Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Benim sırt değil ama sağ kasığın üst kısmı, sanırım tam bebeğin olduğu yer ağrıyo 1-2 saattir.

Biraz fazla mutfakta ayaktaydım ondan mı bilmiyorum.

Ara ara geliyo sonra geçiyo.

.

ayaza merak ediyorum seni iyi misin gel lütfen arada
İyiyim kuzum. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum. İlk hamileliğimde sürekli ağladım, stres yaptım. Bu yüzden kendimi affedemiyorum. Şimdi öyle olmasın diye kitap okuyorum bol bol.
Mum yapmaya başladım tekrar. Kafamı meşgul etmek için okuldan gelip akşam uyuyana kadar hep bir şeyler yapıyorum. Perşembe kontrolüm var. Bakalım ne diyecek.

ayaza sabah yataktan kalktığım da aklıma ilk gelen isim.
nasıl diye mesaj atayım dedim
işe gelince unuttum
Canım çok teşekkür ederim. Duygulandırdınız beni. Arada girip bakıyorum ama bilerek biraz uzak kalmaya, düşünmemeye çalıştım bu ara. Onlarca kutu mum yaptım. Onlarla oynayıp duruyorum. Perşembe randevum var. Düşünmemek için sürekli bi aktivite peşindeyim kendi çapımda.

Canım buralardayım. Günde 1-2 kez öyle bir bakıp çıkıyorum. Kitap okuyup mum yapıyorum. Hiçbir şey düşünmemeye çalışıyorum perşembeye kadar.

Kızlar tek tek etiketleyemedim, mazur görün. Geçen haftaki destek mesajlarınızı tek tek okudum. Yazmasam da hepinize minnettar olduğumu bilin lütfen. Hiçbirinizi tanımıyorum ama ailemle paylaşmadıklarımı sizlerle paylaştım burada. Birbirimizin dertleriyle dertlenip sevinçleriyle sevindik ki bu çok özel bir şey. Tek tek teşekkür ederim hepinize.
Ben düşünüp stres yapmamaya çalışıyorum. Stres birçok şeyden daha çok etkiliyor süreci çünkü. Bunu daha önce yaşadım, bir daha yaşamamak adına son 10-12 gündür telefonu doğru düzgün elime almıyorum desem yeridir. İnternet elimin altında olunca istemsiz araştırma yapıyorum sürekli. Bu yüzden okul dışında bütün vaktimi okuyarak ve mum yaparak geçiriyorum. Umarım güzel gelişmeler yaşayıp geri geleceğim aranıza.

En iyisi aslında oyalanacak bir şeylerin olması. Hadi güzel haberlerle geleceksin inşaallah

Canım benim en güzeli kitaplar oku,yeni hobiler edin, filmler izle inanıyoruz güzel haberler getireceksin

Bugün yazmayı unuttum;

Eylül 2021 transfer olacaklar diye bir başlıktaydım daha önce, oradan herkes başka topiklere dağıldı mayıs annelerinin grubunda olan çok tatlı bi anne var hâlâ yazışıyoruz

bugün onunla yazıştım, onun ikinci hamileliği o zaten hissediyo bebeği, bana sorduğunda "hissetmiyorum sadece içeriden gıdıklanma var karınca yürüyo gibi" dedim

o da "hah tamam o işte, benim de öyle olmuştu" dedi
bu durumda ben ara ara hissediyorum diyebilirim artık

10/7 çıktı canım benimde hemşire çok güzel dedi.
Ozgis abla gıdıklanma hissini bende ara ara hissediyorum . Bende onun olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…