Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayyy kız ben okudum daha da gerildim doğuramamıi biri öteki kanala girmiyor falan demiş daha fazla okuyamıcam
Ben Temmuz Ağustos annelerine gidiyorum onları okuyup rahatlarım bence haksjsjshshh
hahahahhah grubun alayı sezeryan olmuş zaten farkındaysan, çoğuna gün verilmiş. Normal yapan bir kaç kişi gördüm. Ocak annelerinde ortalık çok karışık şuan :)) ben devam ediyorum:)

Sırt ağrısı değil de kol ağırısı çok çekiyorum ben ya özellikle geceleri uykular haram oldu desem yeridir. Sırt ağrıları hamileliğin başında vardı ama daha henüz yok çok şükür.

Maşallah ona yaa..sağlıkla ilerlersin inşallah
Allah aşkına halledebilirim mi peki oksaparı

hahahahhah grubun alayı sezeryan olmuş zaten farkındaysan, çoğuna gün verilmiş. Normal yapan bir kaç kişi gördüm. Ocak annelerinde ortalık çok karışık şuan :)) ben devam ediyorum:)
Ağustos annelerinde de huzur yok bir panik havası var yine en iyisi bizim bura
Anlatın kızlar bari ne yapıyorsunuz keyifler nasıl

Hanımlar merhaba, nasılsınız?
3 saattir doktordayım cinsiyet için 3 çikolata meyve suyuna rağmen asla uyanmadı ve tahmin yapmadı Normalmi bu kadar uykuya dalması ve çikolataya rağmen uyanmaması
Çok sakin bi bebek olcak demedi demeyin

Hiç yok kullanan yakınımda. Aventin kapağı da öneriliyor. Doktor onu daha çok öneriyormuș hava aldığı için sanırım. Artık doğumdan sonra duruma göre alırım diyorum bende

Cok heyecanlı:))
Bana da 13. Haftada kesin erkek dedi ama bu kontrolü bekliyorum ben de emin olmak için, perşembe günü inşallah ben de tabloya ekletebilirim:))

Geçmiyor son iki gün
Ayyyy hadi inşallah. İnsan heyecanlandıkça daha da geçmez oluyor zaman

Ne bileyim onu seçtim resmen hahahah
Yarın yiyeceğim inşallah

Benimde sol omzum da kulunç var hiç geçmez senelerdir ondan sanırım senin gibi sol sırtım feci bir şey yaptığım zaman hele ağrı öldürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…