Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende çok uzun süredir görmedim ailemi gözümü kararttim gidicem artık psikolojim bozuldu çünkü bidaha bebekle falan gidemem asla çok dikkat edicem isallah hastalanmam yollarda.
Hanımlar merhaba, nasılsınız?
3 saattir doktordayım cinsiyet için 3 çikolata meyve suyuna rağmen asla uyanmadı ve tahmin yapmadı Normalmi bu kadar uykuya dalması ve çikolataya rağmen uyanmaması
Benim Dr. Uyuya uyuya büyür uyanık zamanları çok az olur demişti
Böyle vaiz emzik kutuları var yenidoğan için her türden silikon plastik kauçuk neyse deniyorsun bebek hangisini tutarsa ona göre devam çünkü benimde yigenim tutmadı bibs kauçuk aldık tuttu onu ama kauçuk ta sürekli sisiyo yeni almak gerek

Ne zaman gitsem hep uyku halinde, saati değiştireyim bakalım belki uyanık yakalarım.

kızlar bu kan ilaçları ağzımın tadını bir tuhaf yaptı. Hiç tadım tuzum yok bugün yine.
Gerçek anlamda da mecaz anlamda da katılıyorum. Bir şey yiyemediğimden ağız tadım yok. Bi de 9 ay çok uzun değil mi yaa gerçi üç ayı geçti ama senelerdir Hamile gibiyim niye böyle oldu
Kızlar bana şuan hamile olan beni kıyafet falan konularında influence edecek bir influencer lazım

Takip ettiklerim hep doğurdu
Ay evet ya bundan bana da lazım bi Fulya zenginer demişti kızlar o var bildiğim

Gerçek anlamda da mecaz anlamda da katılıyorum. Bir şey yiyemediğimden ağız tadım yok. Bi de 9 ay çok uzun değil mi yaa gerçi üç ayı geçti ama senelerdir Hamile gibiyim niye böyle oldu
Hiç sorma. tamam bebeğim olacak ve anne olacağım için çok mutluyum, hayaller kuruyorum sürekli resmine bakıyorum ama fiziken iyi değilim her gün bi sıkıntım var ve daha yolu yarılamadık bile . Hangi grup anneleri doğuruyor şuan biraz onları okuyup moral bulayım bari :)

Aldım takibe başka önerisi olan etiketlesin bizi

Ocak grubu doğuruyor canim

Ben de Ocak grubuna sızıyım biraz

Şu an sol bel ağrımdan uzanmakta bulunuyorum ve sol kasığıma giden yerde ağrı oluyor arada

Ayyy kız ben okudum daha da gerildim doğuramamıi biri öteki kanala girmiyor falan demiş daha fazla okuyamıcam
Ben Temmuz Ağustos annelerine gidiyorum onları okuyup rahatlarım bence haksjsjshshh

Ben olucam 22 yada 28 Ocak yazıyordu kağıt vermişti saglikocagi

Ben 20 ve 24.haftalarda olucam canım.

Teşekkür ederim cevaplar içinn banada sağlık ocağı 18. Haftada olman gerekiyor dedi bende doktoruma söyledim ama daha dönüş yapmadı ondan merak ettim herkes 20. Haftadan sonra sonra olucak sanırım 18 erken mi olur acaba bende kararsız kaldım şimdi

allah seni hahaha canım pideli köfte istedi. ben nasıl heykele çıkayım şimdi yaaaa

kesin kesin hasdkasdasjd

ay canım pideli köfte istedi heykele de çıkamam şimdi evde kendim mi yapsam :)
Kız dünyanın yemeğini yazdım o mesajda pideli köfteyi mi seçtin yiyince haber ver bari aklımda kalır benim şimdi yedin mi yiyemedin mi diye
Aldım takibe başka önerisi olan etiketlesin bizi
sinem kobal ve başak dizer de var ama hiç sanmam ki kıyafet linki versinler
Ki vermemeleri bizim için daha hayırlı bence. Canımız falan çeker hayatta alamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…