Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Ya süper.

Bakalım biz ne zaman hissedeceğiz.

Her gün oluyo mu kuzum? Yoksa bazı günler mi?

.

10/7 çıktı canım benimde hemşire çok güzel dedi.

Ozgis abla gıdıklanma hissini bende ara ara hissediyorum . Bende onun olduğunu düşünüyorum.

bence net o artık, şüphelerim vardı, ben de artık eminim

-C-A-N-A-N- ın doktoru da sormuştu bugün hissediyo musun diye yok demiştim 1-2 haftaya hissedersin demişti

hissediyormuşum meğer

Ya süper.

Bakalım biz ne zaman hissedeceğiz.

Her gün oluyo mu kuzum? Yoksa bazı günler mi?

.

her zaman olmuyo mesela bi kere biraz göbeğim katlandığında olmuştu, öyle olduğunda dik durmuştum geçmişti, sıkışmış demek ki yavrucak tepki vermiş sanırım 3 ya da 4 kere oldu toplamda

Canım buralardayım. Günde 1-2 kez öyle bir bakıp çıkıyorum. Kitap okuyup mum yapıyorum. Hiçbir şey düşünmemeye çalışıyorum perşembeye kadar.
Canım Dualarımız seninle güzel haberleriniz bekliyoruz. Kafanı dağıtmana sevindim ne güzel kendini olumsuz duygulara teslim etmiyorsun örnek olsun
Ya dün ben de şüphelendim yükseldi diye 11/7 çıktı. Benim için yüksek, normalde 8/5 çıkar. Ama kv hamilelikte olur dedi diye çok takılmadım. Tansiyon aleti ne kullanıyorsun bu arada ben de almayı düşünüyorum da ne alsam

Hamileliğin başından beri benim 8/5 falan çıkıyor. Normal düşük olması demişlerdi bana başlarda

Ben zararlı diye biliyorum araştırmadan yapmayın derim kan dolaşımını falan etkiliyor falan diye okumuştum hamilelikte sakıncalı galiba yanlış bilgilendirmek istemem yinede
Ben zaten hiç yaptırmadım da kan dolaşımını etkiliyormuymuș yaa yüzeyde ya bişey olmaz diye düşünmüştüm

Yaaaa

Düşük olması güzel bir şey, yüksek olunca baş ağrısı yapar.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…