Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
2 kutu almıştık onlar duruyo ama maaş yatsın hemen gidip alıcam valla inşallah bulabilirim ilk defa az ödiycem çok heyecanlıyım
Canım doktor rapor çıkarttıktan sonra ilacı yazması gerekiyor ki rapor devreye girsin..
Kayınvalidemin bir ilacında öyle bir durum oldu arayıp tekrar yazdırdım doktoruna.
rapor çıkartmadan önceki hafta gittiğimde doktor iki kutu yazdı hocam dedim haftaya rapor çıkartacağız ya tekrar yazmanız gerekmeyecek mi ilacı elimde bar gözükmesin aaa evet doğru dedi tek kutu yazdı.bir dahaki gittiğimde ilk raporu çıkarttı sonra ilacı yazdı rapor devreye girdi..
Doktor sana yazmışsa bugün reçetenin günü geçmeden git al bence

hallamm ne çetrefilli işlermiş yaa
yarın hem raporu kontrol edeyim tekrar enabızdan, hem de eczaneye de sorayım bakayım var mı

yarın hem raporu kontrol edeyim tekrar enabızdan, hem de eczaneye de sorayım bakayım var mı

Evet bende de öyle olmuştu, hatırladım.

O zaman sen yarın reçete ile al, sonra raporun çıkınca aile hekimine uğrayıp raporlu ilacımı yazar mısınız diyebilirsin canım. Ben öyle yaptım.

Biraz uğraştırıcı ama sonu güzel.

.

Sağlıklı musmutlu nice güzel yaşların olsun canım
Birdahaki yaş gününü evladın kucağında kutlamak nasip olsun ❤

her zaman olmuyo mesela bi kere biraz göbeğim katlandığında olmuştu, öyle olduğunda dik durmuştum geçmişti, sıkışmış demek ki yavrucak tepki vermiş sanırım 3 ya da 4 kere oldu toplamda
Bende geçen haftadan beri hissediyorum kızlar yazmayı unuttum. Özellikle gece eyvahlar olsun gündüz daha sakin gece pıt pıt vuruyor içerden

Nice güzel senelere güzellik seneye bebişin mumu üflemeye çalışacak

Belki e nabızda geç düşüyor cnm.doktor raporumu çıkarttı hastaneden çıktığım gibi aldım raporla ilacımı
İlk alımda olur mu bilmiyorum ama muadili olan ilaçlarda da geçerli oluyor rapor aklında bulunsun Eczacı bilgilendirir zaten

rollercoaster canimm doğum günün kutlu olsun... düşünsene seneye bu zamanlar ek gıdaya geçicek oglun ve burdan neler yapıyoruz nasıl yapıyoruz diye konusucaz yine bidi bidi.

Inslalah bu yaziyi da hatirlarız çünkü o zaman gündem doğum değil çok başka güzellikler olcak bunlar geride kalıcak o tekme atan ayakları opuceksin

ayy Allahım o zamanları düşündükçe çıldırıyorum zaten şurada hepi topu en fazla 5 ay sonra anne yanında mışıl mışıl uyuyor olacaklar ya da uyumuyor ve uyutmuyor da olabilirler

hepimize o günler nasip olsun

Vitaminler B Bonncuk sweetgirlcandy çok teşekkürler

Bende geçen haftadan beri hissediyorum kızlar yazmayı unuttum. Özellikle gece eyvahlar olsun gündüz daha sakin gece pıt pıt vuruyor içerden
yaa nasıl sabırla bekledik mayısı okumaktan iflahım kesildi kaçta hissetmişler diye en sonunda yaa

Nice mutlu seneleree :) doğum günün kutlu olsun bebeği de seni de kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…