Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Doğum Günün Kutlu Olsun Güzel Anne
Oğlusunla Eşinle Mutlu Sağlıklı Nice Güzel Yaşların Olsun
Seneye Bu Zamanlarda konuşacağımız konular bu günlerden güzel olsun

Günaydın
Rüyamda bı arkadaşım elinde ultrason görüntüsü ile gelmiş yanıma. Çok sağlıklı senin oğlan dedi Unutmadan buraya yazayım dedim
En azından ismi belli çocuğumun
Rüyalar tersine çıkar mı ki

"Rüyada erkek bebek müjdesi almak kız evlat sahibi olmaya, şanslı ve bahtı açık geleceği güzel gören bir insanın dünyaya gelmesi ile tüm hayatın değişmesine tabir edilir. Rüyada erkek bebek müjdesi almak bazen ise olduğu gibi çıkacak rüyalar arasındadır ve erke bebek sahibi olamaya yorulur."

Bende baktım geçen ama beğenmedim çok ya

Hadii at

Bende korkmaya başladım 90 kiloyla kapanış yapmam inşallah

Büyüyolar beybiii
Kız ben onu tamamen unuttum ya kombin yapım da öyle atım bari
Rüyan hayrolsun canım. Erkek bebe haberi bende iyi bir haber alacağına işaret diye biliyorum . Hadi Allah in da izniyle su zor zamanları geri de bırakalım da hep birlikte güzel günlere eriselim

Doğum günün kutlu olsun güzel anne

Günaydın kızlar randevu bulamıyorum demiştim buldum sonunda hemde yarına
Eşimin kalbi temizmiş yılbaşından önce öğrensek keşke demişti öğreneceğiz insallah
Allah hayırlısını versin çok heyecanlıyım gerçekten ❣
rollercoaster Doğum günün kutlu olsun seneye bebişinle beraber kutlaman dileğiyle

EzgininAnnesi Balkiz94 Cirius çok teşekkür ederimm

EzgininAnnesi senin bi sonraki kontrol ne zaman? bence bi sonraki kontrolde artık bi ipucu verir

iyi misin bu arada

oooo zaman yarın yine 3 minnoş kontrolü var bildiğim kadarıyla

Cirius sen, Eflatunhilaf bir de ayaza doğru biliyorum di mi

GeceMavi- çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Mutlu güzel sağlıklı yaşlar olsun seneye bebişinle birlikte kutlarsın

teşekkür ederimm

Miracelik16 sen nerelerdesin yaa dün yazacaktım kaynamış araya şimdi bildirimi like'ladığında hatırladım, nasılsın
Kalp kalbe karşıymış tatlim kız gözümü açtım direk aklıma sen geldin meğer doğum günündü hatırlmaya çalışıyormuşum ayy didik didik inceledim dün müydü diye korktum beni gidi kopyacı

Akşamları saat 23:00-00:00 da uyumuş oluyorum çok şükür

iyiki doğdun iyi ki varsın doğum günün kutlu olsun senden çok güzel enerjik anne olacak emin ol bazen bebişini yedirirken seninde elin yüzün kirlenmiş hayal ediyorum sen çılgınsın onunla yapmayacağın şey yoktur walla
Ailenle sağlık mutluluklar diliyorum seneye 3 kişisiniz inşallah pastayı bıçakla değil bebişin eliyle tabağa koyulacak özgeee

Ben de cuma günü gitmeyi planlıyorum eğer cumartesi günü tatilse. Değilse cumartesi gideceğim. Bu kez başka bir doktora gideceğim. Hakkında güzel şeyler duydum inşallah güzel bir muayene olur bugün 16. Hafta bitti. Gebelik başından beri henüz 3 kere gördüm evladımı. Büyümüştür biraz daha inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…