Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hehh ondan çağırırr ister başkada ne eder zatenn üçlü test etsemmi bilemedim kuzum ya
2liyi yaptırdıysan bence 3lü gerekli değil gibi geliyor. Bir de 4lü test var sanırım. Geçen sene bir doktorun storisinde görmüştüm. 2lü 4lü yaptırıyorsan 3 lü çok gerekli değil mi ne diyordu. Tabi yanlış yönlendirmek istemem seni.. Ama detaylı ultrasyon önemliymiş.

Sen bilirsin kuzum yine ultrasonla detayli bakip kan aliyolar hos 2li testte sıkıntı yoksa 3lüde genelde oyle cikiyo ama ben yaptirdim icim rahat olsun 6. aylarda şeker testi var onu yaptirmam
Ayyy şeker için hiç gerek yok zaten bence yaa kuzumm
Yani 2li ettim ama ultrasonda gayet çok iyiydi doktora ikikere yazdım pek dönmedii belkide sorun yok diye şey ettim bende zaten takmadım çıksada çıkmasada farketmez yanii

Sen bilirsin kuzum yine ultrasonla detayli bakip kan aliyolar hos 2li testte sıkıntı yoksa 3lüde genelde oyle cikiyo ama ben yaptirdim icim rahat olsun 6. aylarda şeker testi var onu yaptirmam
Şeker testi benim kafamda da soru baya.. Kafam gelip gidiyor. Kimi doktor yapılmalı diyor kimisi gereksiz diyor.

Sorma bebeeem ya 3.ye gidicem harbi senin vaktin gelene kadar Sen o doktoruna bi soyle

2li testi risksiz cikanlardan istemiyorlar deniyor ama bilgi kirliliğimi doğru bi yaklaşim mi bilmediğim için soruyorum genelde yapilmask gereklimi acaba mesela 2lide risksiz olan gebelikte 3lü de neye bakiyolar acaba
3lüde 3 adet farklı ölçümüne bakıyolar cano ben 2liye baktım birşey çıkmadı gibii ultrasonda herşey güzel normaldii zaten doktorda daha birşey yazmayınca bende çok sey etmedim tabii hep yaptıranda varr için rahat olması içinde yaptırıyolarr

Şeker testini neden yaptirmamayi dusunuyorsun canim
Şeker testi benim kafamda da soru baya.. Kafam gelip gidiyor. Kimi doktor yapılmalı diyor kimisi gereksiz diyor.
Neden düsünmuyorum cünkü ailemde esimin ailesinde yok şeker hastaligi bu sebeple istemiyorum. Verdikleri o aşirı şekerli şeyi icip vücuduma o kadar şeker almak istemiyorum ki normaldede pek sevmem aşiri tatli seyler. Ogluma hamileykende yaptirmadim bunda da düsünmüyorum

Ay bir ay çokmuş.. 2 hafta da 1 gidiyorum ben. Geçen ilk defa 3 hafta sonra gel dedi. Ama benim minnoş dayanamadı 2. Haftada gitmek zorunda kaldık.

Reactions: Jou
Bende düsünmüyorum kuzu şeker yüklemesi Zaten bi sıkıntı olsa doktor cagirirdi senin 2li sonucun iyiydi

Reactions: Jou
Ay bir ay çokmuş.. 2 hafta da 1 gidiyorum ben. Geçen ilk defa 3 hafta sonra gel dedi. Ama benim minnoş dayanamadı 2. Haftada gitmek zorunda kaldık.
Yaniii doktor birşey yok diyo gelsende aynı boyut görcen diyor demekki oyüzden öyle yapıyorr
Neden öyle oldu geçmiş olsun

Benimde kafa mı o düşündürüyor saf glikoz alınıyor. Bende pcos var ailede de şeker hastası olan çok yakınlarım var. Ama oda tehlike gibi sonuçta bu yatkınlık varsa vücuda şeker yüklenmiş oluyor.. normal günlük şeker ölçümü yapılsa daha mantıklı gibi.. zamanı gelsin ben bir sorucam doktoruma şekerimizi kendimiz ölçsek vs. diye

Benim sadece açlık tokluk kan sekerime bakmisti öyle bisey düsünebilirsiniz. Ama ailede heleki cok yakinlarda varsa risk var diye doktor önerebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…