Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Benim plasenta ön duvarda canım. Yukarıya çıkacak dedi. Çok altta değil anladığım.

Ama anormal plasenta yerleşmelerinde bile 24’e kadar yukarı çıkmasını bekleriz dedi.
Merak etme.

Önden gitmesi de çok sıkıntı değil, doktorunun dediği gibi 1 haftaya kadarki fazla veya az ölçümler normal.

.

Hadi gözünüz aydın canım.

.

Bu hamile yastıklarını bende çok inceledim de sonra düşündüm doğduktan sonra nere koyarım diye vazgeçtim evdeki yastıklarla idare ediyorum. Bacak arasına yastık gerçekten iyi geliyor.

Bu değil de diğer gönderdiğim Trendyol olan emzirme destek yastığı olarak da kullanılıyor canım.

Kullananlar çok memnun.

Şimdilik evdeki yastıkla idare ediyorum, alışverişlere başlayınca bu yastığı düşünüyorum ben.

.

doktora sordum bu tahlil sonuçlarımı. bütün ilaçları bırakmamı istedi. 1 hafta sonra tekrar tahlil vermemi istedi
ilaçları attım bunları kullanıyorum diye.
hiç bir ilacı kullanman şu an da mümkün değil dedi.
kullandığımda devit- 3 ve gynoferon.
regenesis maxa bugün başladım. kullanayım mı dedim hayır dedi

İlaçlar da karaciğerde birikme yapıyor çünkü canım.
Ama yani 1 haftada bir şey değiştireceğini sanmıyorum.

Çok telaş yapacak bir durum yok, Kağan Kocatepe’nin hamilelik tahlilleriyle alakalı bir videosu vardı. Bulabilirsem atarım.

.

AA neden ilaçların ne etkisi var kuzum. Kaçırdım mı ben bu konuyu

Karındansa erkek, vajinalse kız canım.
Bebek solda
Merhaba, Allah bağışlarsa oğlum olacağını öğrendim. Tahminde bulunmuştunuz, haber vereyim dedim. Rabbim sağlık afiyetle hepimizin evlatlarını bağışlasın

geçer kız belki de 1 haftada deme öyle :)
geçmese bile belki düşüş sağlar
AA neden ilaçların ne etkisi var kuzum. Kaçırdım mı ben bu konuyu
kuzu ben de bilmiyorum doktor bırak dedi. 1 hafta sonra tekrar tahlil ver dedi. umarım bebeği sıkıntıya sokacak bir durum yoktur.

Merhaba, Allah bağışlarsa oğlum olacağını öğrendim. Tahminde bulunmuştunuz, haber vereyim dedim. Rabbim sağlık afiyetle hepimizin evlatlarını bağışlasın

Oooo, gözün aydın olsun canım.
Ramzi’nin tutturabildiklerindensin demek.

Sağlıkla kucağımıza da alalım inşallah.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…