Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
regenesis max kullananlar vardı sanırım.
allah aşkına balık kokusundan ölücem
siz nasıl dayanıyorsunuz
kusmakla kusmamak arasında gidip geliyorum
bütün günüm mahvoldu resmen
Ben gece yatmadan alıyorum canım başka türlü içemiyorum bende

Ben gece yatmadan alıyorum canım başka türlü içemiyorum bende
ay ben de gece yatmadan önce alayım o zaman. çekilcek çile değil. affedersiniz ama geyirtiryor bir de. her geyirdiğimde çiğ balık kokusu geliyor ağzıma. doktor balık yiyemiyorum diye yazmıştı zaten ama ölcem bu ne
bir sonrakin de gece deneyeceğim aynısını yaşarsam elveda regenesis max bir daha asla içmem
gider balık yerim daha iyi

siz nasıl dayanıyorsunuz
Beeeeen beeennn ilk aldığımda gaz çıkardım ve balık tadı geldi direk lavobaya. İçemicem bu sekilde dedim ama 1 aydır kullanıyorum kapsül oldugu için şıp diye kayıyor. Eşim içti bi tne tadı çikolata gibi tadına bakmadan yuttuğun için alamamışsın diye güldü Yemekten sonra alıyorsan yemeği çok az yemen lazım yoksa eziyete döner.

kuzu bende yutarken hiç sıkıntı yoktu. hatta aaaaa ne güzel balık kokmuyor dedim. arada yarım saat geçti geyirdikçe balık kokusu gelmeye başladı. ne zaman geçer bu ya. sabah 9 gibi falan yuttum hapı

Benim de 4 gün önden gidiyor. Her kontrolde öyle çıkıyor ama doktorum sorun olmadığını söyledi. Döllenme ile alakalı olduğunu söyledi.
siz nasıl dayanıyorsunuz
Ben de onu kullanıyordum ama gece yatmadan alıyordum. Kokusu kötü malesef.

Kabızlık olunca onu bırakıp probiyotikli olan başka markaya geçtik şimdi. Ama o da kokuyor. Omega olanlar hep böyle sanırım. Ağzıma alıp hemen su içiyorum ufacık beklese bile öğürme yapıyor çünkü

benim yutarken sıkıntı 0dı. çok hızlı bir yutuş sergiledim hdkasdhklsas
her şey mideme indikten yarım saat sonra başladı.
namussuz geyirtiyor. geyirdikçe çiğ balık kokusu geliyor

benim yutarken sıkıntı 0dı. çok hızlı bir yutuş sergiledim hdkasdhklsas
her şey mideme indikten yarım saat sonra başladı.
namussuz geyirtiyor. geyirdikçe çiğ balık kokusu geliyor
İşte ben yatmadan önce içiyorum ya çok fırsat olmuyor sanırım geğirmeye hsjssjjs

Yarın bir de öyle dene bakalım

Bende yiyemiyordum bu dönemde. 3 hafta falan önce bol limonla biraz yedim ama bi daha cesaret edemedim

doktor 1 gün iç 1 gün içme dedi. cumartesi akşamı deneyeceğim. aynı şeyi yaşardım hap kendini çöpte bulur haahaha

ayy nolcak bizim bu balık yiyemememiz
Kızlar sizin normalde de hassas mıydı mideniz balığa karşı? Benim hep öyleydi çünkü.
Levrek çipura somon falan yerdim haftada 1 max o da. Evde balık kızartma kokusu, çiğ balık kokusu falan hep mide bulantısı yapardı.

O yüzden şu an ekstra hassas sanırım

doktor 1 gün iç 1 gün içme dedi. cumartesi akşamı deneyeceğim. aynı şeyi yaşardım hap kendini çöpte bulur haahaha

ayy nolcak bizim bu balık yiyemememiz
Valla bayılırım normalde. Ama et ve balık yok yani. 1 kere yedim bol limonla iyi gibiydi bi daha cesaret edemedim

Çiğ balık kokusunu ve evde pişerken ki kokuyu sevmezdim. Ama balığa bayılırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…