Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
ben ağzıma balık sürmezdim kuzu.
evde bırak balık pişmesini apartmanda birisi pişirse fena olurdum.
şimdi 5 katı falanım ajdlasd

Canım öncelikle gözünaydin . Plesentanin aşağıda olması kendini çok fazla zorlama yorma anlamına geliyor. Bu sebeple kanama yaşanabileceğini duymuştum. Ama sıkıntı değil 20 ve 24. Haftada yukarı cikyormus. Bana da doktorum bu şekilde demişti kanama yaşadığım zamanlarda.
Bu hamile yastıklarını bende çok inceledim de sonra düşündüm doğduktan sonra nere koyarım diye vazgeçtim evdeki yastıklarla idare ediyorum. Bacak arasına yastık gerçekten iyi geliyor.
Gözünaydin canım .
regenesis max kullananlar vardı sanırım.
allah aşkına balık kokusundan ölücem
siz nasıl dayanıyorsunuz
kusmakla kusmamak arasında gidip geliyorum
bütün günüm mahvoldu resmen
Kuzum imom kullansana onda da balık yağı var ama rahatsız etmiyor. Afedersin bende biraz önce domates çıkarttım ağzımdan. Bazen diyorum acaba kendi kendimi mi tiksindiriyorum besinlerden

valla denemesine denerim ama o da aynı şeyi yapıcak gibi

ben ağzıma balık sürmezdim kuzu.
evde bırak balık pişmesini apartmanda birisi pişirse fena olurdum.
şimdi 5 katı falanım ajdlasd
O zaman malumun ilanı olmuş bu

Allah başka dert vermesin ne diyelim sen olabildiğince içmeye çalış yine geceleri.

Benim belim ağrıyor işyerinde otururken ya, zaten boyun fıtığım var hali hazırda. Şimdi yatmak da oturmak da bel ağrısı yapıyor. Sanırsın 30 haftalık hamileyim belimi tutup yürücem yani

abooooo son zamanların inşallah sıkıntısız geçer kuzu
bu belin için yastıklar oluyor onlardan temin etsene işe yarıyor az da olsa

Valla Ne çürükmüşüm diyorum ben benimde sırtım ağrıyor daha şimdiden son ayda yattigim yerden kalkamicam galiba

abooooo son zamanların inşallah sıkıntısız geçer kuzu
bu belin için yastıklar oluyor onlardan temin etsene işe yarıyor az da olsa
Daha erken diye bir şey bakmadım ama bakmak gerekçek sanırım kuzum.

Sizin 18 haftaları görünce siz çok büyük geliyorsunuz gözüme biz tekne kazıntısı

Ben ocean mummy kullanıyorum canım o tarz bir sıkıntı yaşatmadı bana.

Valla önüme şimdi hangi balığı koysan affetmem uçururum anında gözüm de tütüyor resmen, doktorum balık yeme dediği için yiyemiyorum o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…