Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Yazdım bir kenara canım.

Ama şimdi köftenin yanına da sağlıklı kızartma olmaz ki.

Bol yağda patates kızartacaksın, ohhhhhhh misss.

Bizim gelin minik minik doğrayıp buzlu suda bekletiyo, çıtır çıtır oluyo.

.

Ben de bu gidişimde mutlu olmak istiyorum.

.

Reactions: kdv
Canım gözünaydın sağlıkla gelsin inşallah
Ya ocean mummy bende aynı etkiyi yaptı içtikten yarım saat sonra aynı şeyi yaşıyorum bir çözüm bulursan bana da söyle
Daha erken diye bir şey bakmadım ama bakmak gerekçek sanırım kuzum.

Sizin 18 haftaları görünce siz çok büyük geliyorsunuz gözüme biz tekne kazıntısı
+1 bakıyorum 19. Hafta falan ayyy kocaman diyorum
Yarın taburcuyummmmm
hastanede olmana seviniyorum sonra taburcu oluyorsun ona da seviniyorum bir garip oldu inşallah güzel güzel sağlıkla geçsin
Kızlar doğal roll on olarak incia mı almalıyım? Linkleyin beni
Canım ben şunu kullanıyorum hafif bir nane kokusu var memnunum hiç koku yapmıyor VINOFRESH DOĞAL STICK DEODORANT
Merhaba, Allah bağışlarsa oğlum olacağını öğrendim. Tahminde bulunmuştunuz, haber vereyim dedim. Rabbim sağlık afiyetle hepimizin evlatlarını bağışlasın
Gözünaydın sağlıkla gelsin inşallah
Ayyyyyy yıkıldım valla
Sesli güldüm ben de hajsjshsh bana kimse kaç aylık demedi daha demesinler kaç dicem benim kafam da K kdv kadar karışık ajsjhshsh
Canım gözünaydın Bir prenses daha

Seninki köfteyi kendine sebzeyi kesin sana yapıyor

Canım hangisinden aldın?? Ben de alsam mı diye bakıp bakıp kapatıyorum çok marka var seçemiyor insan

Ahhh canım ya ben seni çok iyi anlıyorum benimde annem de İstanbul'un bir ucunda bende öteki uçta. Sözde ayni şehirlerdeyiz ama bir o kadar da farklı şehirlerde gibiyiz.

bana da dün annemlere gittiğimizde babam laf soktu ne kadar oldu görmeyeli diye

bugün de eşimin babasına gidicez bakalım inşallah oradan da laf yemeyiz

Seninki köfteyi kendine sebzeyi kesin sana yapıyor
Yok protein ve Brüksel lahanası havuç falan biraz da patates koymuş airfryerda dengeli bir tabak hazırlıyorum dedi
Canım hangisinden aldın?? Ben de alsam mı diye bakıp bakıp kapatıyorum çok marka var seçemiyor insan
Ben Philips airfryer XL olanından aldım kuzum. Biz kullanıyoruz epey, pratik kullanması da hızlıdan pişiriyor. Xiomi nin de varmış alırken bilmiyordum ben onu ondan da memnun olanlar var.

Alacak olursan indirim bekle ben Black fridayde 1997 TL ye aldım şu an 4000 gibi

Zaten neyin fiyatı normal ki favoriye alayım. Teşekkürler

Afiyet olsun ozaman canım

Merhaba kızlar şu 3-4 gündür göbek deliğim ve etrağfında arada ağrı oluyor çok az sürüp geçiyor. Sizde de bu durumu yaşayan varmı ?

Gözün aydın

Somonu bende sevmiyorum ya

Merhaba kızlar şu 3-4 gündür göbek deliğim ve etrağfında arada ağrı oluyor çok az sürüp geçiyor. Sizde de bu durumu yaşayan varmı ?
Bende de çok oluyor sanki içerden biri çekiyormuş gibi ama normalde içerde olan delik dışarı çıktı kasiniyorda öyle olunca

Evet duygu karmaşası yaşandı biraz :) inş saol İnş sağlıkla gelir minik

Süpper bi haber csnim cok sevindim sag salim kucagina almak nasip olsun insallah
Evet canım Rabbime sonsuz şükür
Teşekkür ederimmmmm
Maşallah 2 oğlandan sonra kız değişik olmuş sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah
Evet benim için çok çok büyük mucize bin şükür
Oh masallah kızlar sonradan açıldı hayırlı uğurlu olsun canim sağlıkla kavuşun inşallah
Aminnnn çok teşekkür ederimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…