- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #26.461
Dimi
Yol yasağı verince doktor gidemedik, onu da çağırmadım zaten nasipse doğum öncesi ve sonrası yanımda olacak. Bunalmasın kadın diye.
Eve geldim eşim köfte yanına sebze yapıyor. Hayallerde karbonhidrat hayatlar böyle
Bu arada ben indirim döneminde airfryer almıştım. Aşırı memnunum. İndirime girerse tavsiye ediyorum. İleride çocuklarımız için de sağlıklı kızartmalar
Mood: doğmamış çocuğa don biçmek
ya hahahaahahahahahaahahahaha
iştah açılmak ki ne açılmak ben de 2 haftadır yaşıyorum bu durumu :) ama öncesinde de hiç kapalı değildi :)
20 kasımda doktora gitmiştim 72 kgydum 29 kasımda ikili test için gitmiştim. daha tartıya çıkmadan doktora dedim ki ben bu 10 günde hamur işine çok düştüm kg almış olabilirim. çık bakalım tartıya dedi 73 kg gördümmm
doktor diyor ki kendini biliyorsun hahaha dikkat et ama dedi 1 ayda alman gereken kiloyu 10 günde almışsın.
çok dikkat ettim yemem 24 aralıkta gittiğim de korka korka çıktım tartıya 73,400 düm 400 gram almışım sadece
ay nasıl mutlu oldum anlatamam adskjdhlas
Canım gözünaydın sağlıkla gelsin inşallahKizlarrr tabloya bir erkek daha ekliyoruz
Cok şükür her şey yolunda, oğlumuz olacağı kesinleşti. Artı ilaç vermedi, demir ve magnezyum devam. Birkaç gün önde gidiyor, 17 hafta uyumlu dedi doktorumuz.
sweetgirlcandy tabloya ekleyebilirsin canim
Ya ocean mummy bende aynı etkiyi yaptı içtikten yarım saat sonra aynı şeyi yaşıyorum bir çözüm bulursan bana da söyleay ben de gece yatmadan önce alayım o zaman. çekilcek çile değil. affedersiniz ama geyirtiryor bir de. her geyirdiğimde çiğ balık kokusu geliyor ağzıma. doktor balık yiyemiyorum diye yazmıştı zaten ama ölcem bu ne
bir sonrakin de gece deneyeceğim aynısını yaşarsam elveda regenesis max bir daha asla içmem
gider balık yerim daha iyi
+1Daha erken diye bir şey bakmadım ama bakmak gerekçek sanırım kuzum.
Sizin 18 haftaları görünce siz çok büyük geliyorsunuz gözüme biz tekne kazıntısı
Yarın taburcuyummmmm
Canım ben şunu kullanıyorum hafif bir nane kokusu var memnunum hiç koku yapmıyor VINOFRESH DOĞAL STICK DEODORANTKızlar doğal roll on olarak incia mı almalıyım? Linkleyin beni
Gözünaydın sağlıkla gelsin inşallahMerhaba, Allah bağışlarsa oğlum olacağını öğrendim. Tahminde bulunmuştunuz, haber vereyim dedim. Rabbim sağlık afiyetle hepimizin evlatlarını bağışlasın
Sesli güldüm ben de hajsjshsh bana kimse kaç aylık demedi daha demesinler kaç dicem benim kafam da K kdv kadar karışık ajsjhshshAyyyyyy yıkıldım valla
Canım gözünaydınKızlar ben çıktım randevudan bebişim çok iyi halen kız sırt kemikleri elleri kollari herseye baktı demir ilacı da ekledi ben bebeğin yukarı çıkmasını fln sordum iyi oda iyi pelvik açıklık mi ne onu sordum o kapalı dedi ben soramasamda o anladı daama doktorum Ankara'ya gidiyormuş çok üzüldüm bu saatten sonra başka Dr. Bulacağım bide detaylı Bursa'da yaptircagimi söyledim Yalçın Kimya perintolog önerdi ama fiyat bı sor çok uçuk olmasın ama mükemmeldir herseyine bakar ben kızımda gittim yıllardır unutamıyorum dedi TSH bir ay oldu kan vereli diye tekrar bak sonuçları bana atarsın dedi saglikocaginda bakicam ona göre doz ayarlicaz 25 mg şuan zaten kullanıyorum şimdilik aklimdakiler bunlar bide muayene ye gelmeden sütlü kahve iç dedi hareket için tok ol dedi ben açtım su icmemistim su da içtikçe hareketlenir dedi bitek şeker ölçüm haftası aç gelinmesini isteriz gerisi sütlü kahveli
Seninki köfteyi kendine sebzeyi kesin sana yapıyorDimi
Yol yasağı verince doktor gidemedik, onu da çağırmadım zaten nasipse doğum öncesi ve sonrası yanımda olacak. Bunalmasın kadın diye.
Eve geldim eşim köfte yanına sebze yapıyor. Hayallerde karbonhidrat hayatlar böyle
Bu arada ben indirim döneminde airfryer almıştım. Aşırı memnunum. İndirime girerse tavsiye ediyorum. İleride çocuklarımız için de sağlıklı kızartmalar
Canım hangisinden aldın?? Ben de alsam mı diye bakıp bakıp kapatıyorum çok marka var seçemiyor insanDimi
Ahhh canım ya ben seni çok iyi anlıyorumbenimde annem de İstanbul'un bir ucunda bende öteki uçta. Sözde ayni şehirlerdeyiz ama bir o kadar da farklı şehirlerde gibiyiz.
Yok protein ve Brüksel lahanası havuç falan biraz da patates koymuş airfryerda dengeli bir tabak hazırlıyorum dediSeninki köfteyi kendine sebzeyi kesin sana yapıyor
Ben Philips airfryer XL olanından aldım kuzum. Biz kullanıyoruz epey, pratik kullanması da hızlıdan pişiriyor. Xiomi nin de varmış alırken bilmiyordum ben onu ondan da memnun olanlar var.Canım hangisinden aldın?? Ben de alsam mı diye bakıp bakıp kapatıyorum çok marka var seçemiyor insan
Zaten neyin fiyatı normal kiYok protein ve Brüksel lahanası havuç falan biraz da patates koymuş airfryerda dengeli bir tabak hazırlıyorum dedi
Ben Philips airfryer XL olanından aldım kuzum. Biz kullanıyoruz epey, pratik kullanması da hızlıdan pişiriyor. Xiomi nin de varmış alırken bilmiyordum ben onu ondan da memnun olanlar var.
Alacak olursan indirim bekle ben Black fridayde 1997 TL ye aldım şu an 4000 gibi
Afiyet olsun ozaman canımYok protein ve Brüksel lahanası havuç falan biraz da patates koymuş airfryerda dengeli bir tabak hazırlıyorum dedi
Ben Philips airfryer XL olanından aldım kuzum. Biz kullanıyoruz epey, pratik kullanması da hızlıdan pişiriyor. Xiomi nin de varmış alırken bilmiyordum ben onu ondan da memnun olanlar var.
Alacak olursan indirim bekle ben Black fridayde 1997 TL ye aldım şu an 4000 gibi
Melek subaşı favorimBenden sana gelsin 4 aylığım ama 5 yokumm dersin
Ay ben salla 5 6 demiştime ama 5 diyen de oldu hahaha benim beynimi yaktınız hahaha
Gözün aydınKızlar ben çıktım randevudan bebişim çok iyi halen kız sırt kemikleri elleri kollari herseye baktı demir ilacı da ekledi ben bebeğin yukarı çıkmasını fln sordum iyi oda iyi pelvik açıklık mi ne onu sordum o kapalı dedi ben soramasamda o anladı daama doktorum Ankara'ya gidiyormuş çok üzüldüm bu saatten sonra başka Dr. Bulacağım bide detaylı Bursa'da yaptircagimi söyledim Yalçın Kimya perintolog önerdi ama fiyat bı sor çok uçuk olmasın ama mükemmeldir herseyine bakar ben kızımda gittim yıllardır unutamıyorum dedi TSH bir ay oldu kan vereli diye tekrar bak sonuçları bana atarsın dedi saglikocaginda bakicam ona göre doz ayarlicaz 25 mg şuan zaten kullanıyorum şimdilik aklimdakiler bunlar bide muayene ye gelmeden sütlü kahve iç dedi hareket için tok ol dedi ben açtım su icmemistim su da içtikçe hareketlenir dedi bitek şeker ölçüm haftası aç gelinmesini isteriz gerisi sütlü kahveli
Somonu bende sevmiyorum yaSanırım. Balık önermiyorum onun yerine takviye al daha iyi dedi. Bu gittigimde 3 aydir yiyemedim somon (balikdan ziyade tavuk gibi geliyo bana) harici bir balik önerin de balıksadığım () zaman onu yiyeyim bari diyecektim ama onu da demeyi unuttum
Bende de çok oluyor sanki içerden biri çekiyormuş gibiMerhaba kızlar şu 3-4 gündür göbek deliğim ve etrağfında arada ağrı oluyor çok az sürüp geçiyor. Sizde de bu durumu yaşayan varmı ?
Canım gözünaydın sağlıkla gelsin inşallah
Ya ocean mummy bende aynı etkiyi yaptı içtikten yarım saat sonra aynı şeyi yaşıyorum bir çözüm bulursan bana da söyle
+1bakıyorum 19. Hafta falan ayyy kocaman diyorum
hastanede olmana seviniyorum sonra taburcu oluyorsun ona da seviniyorum bir garip oldu inşallah güzel güzel sağlıkla geçsin
Canım ben şunu kullanıyorum hafif bir nane kokusu var memnunum hiç koku yapmıyor VINOFRESH DOĞAL STICK DEODORANT
Gözünaydın sağlıkla gelsin inşallah
Sesli güldüm ben de hajsjshsh bana kimse kaç aylık demedi daha demesinler kaç dicem benim kafam da K kdv kadar karışık ajsjhshsh
Canım gözünaydınBir prenses daha
3 haftadır içiyorum bende omegaKızlar omega 3 kullanmaya başladınız mı? Çoğunuz benden haftaca ilerisiniz son gidişimde doktorum i mom yazdı
Evet canım Rabbime sonsuz şükürSüpper bi haber csnim cok sevindim sag salim kucagina almak nasip olsun insallah
Teşekkür ederimmmmmgözün aydın
Evet benim için çok çok büyük mucize bin şükürMaşallah 2 oğlandan sonra kız değişik olmuş sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah
Aminnnn çok teşekkür ederimmmmmOh masallah kızlar sonradan açıldı hayırlı uğurlu olsun canim sağlıkla kavuşun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?