Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
3 haftadır içiyorum bende omega
Şimdi aldım balıktan tiksindim çok severdim halbuki mecbur içmem lazım. Ocean markasının portakal aromalı balık yağı şurubu epa dha içeriği i momdan daha zengindi gebelere 1 ölçek yazıyor 1 kutu 1 ay gider fiyatı çok iyi geldi markafarma sitesinde ekstra indirime girmiş kutularca aldım doğuma kadar içerim inşallah d vitaminim de ocean çok memnunum içeriği temiz.

Benim hiç iştahım yok bişiler yesem bile kara bir delik var karnımda.. çok az besleniyorum gün içerisinde Annem olsa neler neler yapar. En son öğlen 12 de kahvaltı yaptım. Daha yeni yemek yicem

Benim hiç iştahım yok bişiler yesem bile kara bir delik var karnımda.. çok az besleniyorum gün içerisinde Annem olsa neler neler yapar. En son öğlen 12 de kahvaltı yaptım. Daha yeni yemek yicem
Durumumuz aynı canım. Kendimi suçlu hissediyorum ama yaptigim yemekten de zevk alıp yiyemiyorum

Yok kuzum sadece coraspirin kullanıyorum normalde doktorum geçen ay bırakalım dedi baktı telaşlandım bu ayda kullan dedi sanırsam bırakacağız
Ama korkuyorum ya bir şey olursa diye işte.

Çoğunuz omega 3 kullanıyorsunuz okuduğum kadarı ile,balık yiyemediginiz için mi vitamin takviyesi alıyorsunuz kızlar?
Benim doktorum haftada 2 kere balik yememe rahmen ekstra olarakta omega verdi balık yediğin günlerde bile içmelisin dedi bebegin beyin ve göz gelişimime büyük katkisi varmiş o yüzden çok öneriliyor

Ocean içeriği temiz doğru canım.Hem kendime hem de kızıma D vitamini bu markayı kullanıyorum. Devit 3 içeriğinden daha temiz.

ay kızlar 2 gündür bir mide yanmam var akşam yemeklerinden sonra anlatamam size.
dün akşam en son ağrıdan uyuyakaldım koltukta. yatağa geçerken tekrar başladı yanmaya dayanamadım rennie aldım bir tane. biraz olsa rahatladım. ay napcaz biz bunu ya reflü gibi bir şey sanırım bütün yemek borum yanıyordu resmen
ki ben mide ağrısı reflü falan bu yaşıma kadar bilmezdim.
umarım doğumdan sonra geçer kalıcı olarak kalmaz

kuzu kullananlar yatmadan önce alıyoruz daha rahat ediyoruz demişler sen de öyle dene istersen

Günaydın kızlar.
Hepiniz iyisinizdir inşallah..
2. Ve 3. Çocuğa gebe olup bebeğin hareketlerini erken hisseden anneler var mi ? Hissettiysenjz de ne sıklıkla hissediyorsunuz ?
Günaydın canım benim 3. Cü nasipse ben hissediyorum sertleşip yumuşuyor o anda kayıyor sanki hareket halindeyken duymak mümkün değil tabi henüz anca uzandığımda sakince dinlediğimde hissediyorum şimdilik

Bende geçen yazdim hissediyorum diye ama o günden beri hissetmedim aynı şekilde. Sadece arada bir sag ve sol kasıklarda batma oluyor.

Günaydın kızlar.
Hepiniz iyisinizdir inşallah..
2. Ve 3. Çocuğa gebe olup bebeğin hareketlerini erken hisseden anneler var mi ? Hissettiysenjz de ne sıklıkla hissediyorsunuz ?
Ben bazen hissediyorum yani içimde birşey kayıyor gibi tekme olarak değil daha çok arabaya bindiğimde oluyor :) ayva reçeli yapmıstım kendime keçiboynuzu pekmezinden onu yediğimdede aynı etkiyi yapıyor bazen :) benimki bu arada kız fetal test yaptırmıştık benide kız diye kaydermısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…