Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Selamlar
Ben de kontrolden geldim. Gelişimi gayet iyi dedi 10 gün önden gidiyormuş. Uyuyordu minik kuşum sırtını yaslamış bana yeri epey rahat dedi doktor. Kan idrar testleri verdi asm de yaptırıp haftaya sonuçlarla gideceğim tekrardan. O zaman detaylı ultrasonu soracağım takviyelerim bitiyor onları yenileyeceğiz. Bu kez gittiğim doktor gayet iyi geldi bana çok şükür iyi hissettim yanında. Uzun uzadıya anlattı sakindi burda olduğum sürece bu doktora giderim inşallah. Cinsiyeti de değişmedi hala erkekmiş ikili yapıldıysa üçlüye dörtlü teste gerek yok dedi. Haftada 1 balık yemen gayet iyi dedi. Bu kadar tahmini doğum 15 haziran ama sezeryan gününü 5 haziran olarak kaydetti. Eğer olursa ilk doğumlardan biri de ben olacağım sanıırm burda Herkese sağlıklı huzurlu mutlu bir yıl geçirmelerini dilerim minnoş kedilerimizle beraber yumuş yumuş sımsıkı sarılarak hep yanlarında varolarak

Çok sevindim canım bişi sorcam tetanoz iğnesi 20 . Hafta dediler bana siz yada kızlar siz olucakmısınız ?

Aa dün bütüngün sag karnımla kasıgımın oraları çok batar gibi agrıdı bende araştırdım olurmus rahim büyüdüğü için sanırım
Evet ondan olabilir. Haftaya cumartesi kontrolüm var, bakalım hersey yolundadır inşallah

Günaydın kızlar.
Hepiniz iyisinizdir inşallah..
2. Ve 3. Çocuğa gebe olup bebeğin hareketlerini erken hisseden anneler var mi ? Hissettiysenjz de ne sıklıkla hissediyorsunuz ?
Günaydın ben ilk bebeğime hamileyim ilk hareketlerini 2 gün önce hissettim çok farkli bişeydi sanki o her oynadığında kalbim boğazımda atıyor gibiydi kesinlikle gaz ve ya bağırsak hareketleri değildi az önce yine oynadı zaten farkı anlıyorsun

Çok sevindim canım bişi sorcam tetanoz iğnesi 20 . Hafta dediler bana siz yada kızlar siz olucakmısınız ?
Benim haftaya 6 ocakta aşı günüm. 17.haftaya denk geliyor. İlk gebeliğimde 5 dozu tamamlamadığım için en baştan olmam gerekiyormuş. Evet aşı olurum inşallah.

Oyy maşallah kuzucuga

Günaydın kızlar.
2. Ve 3. Çocuğa gebe olup bebeğin hareketlerini erken hisseden anneler var mi ? Hissettiysenjz de ne sıklıkla hissediyorsunuz ?
Belli belirsiz oluyor. Çok sakinsem dinlenme modumdaysam yürümüyorsam tamamen kendime odaklandığımda hissediyorum. Çok hafif belli belirsiz dediğim gibi. Zaten öyle oluyor büyüdüğünde de iç gıcıklanıyor gibi hissediyorsunuz hareket ettiğinde

Evet işte belli belirsiz bi sertleşme gibi bisey oluyor ama yine de emin olamıyorum, tarif edilemeyecek bir his

Off ben onu kızımda çok çekmiştim inşallah bunda olmaz
Tahin iyi geliyormuş B basiliferd kullanıyor sanırım yanma için

Günaydın kızlar.
Günaydınlar herkese
Bende hissediyorum birşeyler ama ne olduğunu çözemedim dün akşam daha yoğun hissettim damar atması gibi birşey göbek bölgenin biraz altında

Günaydınlar herkese
Bende hissediyorum birşeyler ama ne olduğunu çözemedim dün akşam daha yoğun hissettim damar atması gibi birşey göbek bölgenin biraz altında
Şöyle sert bir tekme yeseydik o zaman tamamdır diyecektik

Maşallah sağlıkla gelsin

Ben kanamalarla birlikte başladım canım, haftada birdi benimkisi.
En son bu hafta oldum.
5+4’te başlayıp 15+3’te bıraktım yani.

.

Kızlarım nasılsınız

Akşam herkes ailesiyle vakit geçirir diye şimdiden yazmak istedim. Yeni yılda hepimize sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almak nasip olsun inşallah. Bebeklerimizi bereket içerisinde sağlıkla büyüteceğimiz bir yıl olsun.

Hepinizin bu yıldan çok daha mutlu bir yıl geçirmenizi diliyorum

Ne güzel dilekler canım.

İnşallah 2022 çok güzel bir sene olsun hepimiz için.

Zaten bebeklerimizi kucağımıza alırsak bizden mutlusu, 2022’den daha güzeli olamaz sanırım.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…