Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ohhhhh, hadi bakalım.

Bence de, bir sonraki kontrolüne kendi pantolonlarınla gitme.
Doktorun kızacak artık.

Rahat bi pantolon da bak canım.

.
Evet geçen likralı kot vardı ama olmaz böyle bebişi sıkıştırma dedi

Pantolon konusunda kafam karışık. Şu an o bel kısmı bol mu gelir? Ya da beden olarak üstüme göre alırsam bir kaç aya pantolon küçük mü gelir?

Hamile taytı bakıcam gündelikte en rahat o diyor arkadaşlarım. Bir de göğüs altı bollaşan, robadan mı deniyor elbise bakarım işte de rahat olur diye düşündüm.

Evet, hatırlıyorum öyle dediğini.

Hamile pantolonları da hamile taytı gibi canım, ayarlanıyor üstten.
Düşmez yani, merak etme.

Kış geliyo, her gün işe gidip geliyorsun.
Pantolon tayttan daha sıcak tutar sanki.

.

Hamile pantolonu nasıl bişey onu bile bilmiyorum

Yok kuzum tayt ile ya da kumaş harici pantolon ile işe gidemiyorum zaten resmî giyiniyorum ya Elbise bakçam iş için. Taytı normal zaman için alıcam.

Sütyene de sığamıyorum artık. Çok sıkıştırıyor tüm gün. Rahat bir şeyler bakmam gerek.

Solantenin hamileler için olan güneş kremini sipariş ettim bir de. Kış ama açık tenli olunca şimdiden başlayayım zaten büyük boy oluyor o baharda yazda da kullanırım diye düşündüm.

Şu an bebişe bir şey almadığım için kendi ihtiyaçlarıma odaklandım

-C-A-N-A-N- kuzum senin test sonucu çıktı mı konuştuysanız kaçırmış olabilirim kusura bakma

Dün eşim bakmış, normal bakma sen dedi.
Ben de bakmadım açıkçası.

Doktoru da tatil tatil aramak istemedim.

Kafamı bulandırmak istemiyorum hiç.

Pazartesi ikindi vakti eşim gelince ararız doktoru.

Gerekirse de doktorun yanına gideriz artık.

.

Kumaş pantolonların üst kısmı tayt gibi penye oluyo işte canım.

Bel kısmı ayarlanabilir oluyo.

Kazak falan giydiğinde o kısım görünmüyo.

.

Canım kötü bişey yoktur. Daha çok küçükler belki ayaklarını sirtina vermiştir o yüzden hissedemiyor olabilirsin. Kontrol hakkın varsa git tabiki aklında kalacağına yoksa da en kolayı sağlık ocağında kalp atışlarını dinle.
Yaa kızlar eşim covid oldu benim şikayetim yok şuanlık ama çok korkuyorum
Canım geçmiş olsun. Çok dikkat et vitaminlerinizi eksik etmeyin. eşin mümkün mertebe bulunduğu odadan çıkmasın. Çift tuvalet varsa ikiniz ayrı olacak şekilde kullanmaya başlayın. Yoksa da eşin her tuvalet sonrası muhakkak dezenfektan kullanıp ortamı sterilize etsin. Eşine de bol miktarda c vitamini takviyesinde bulun.
Günaydın güzel anneler hepinize evlatlarımız ile sağlıklı güzel bir yıl diliyorum sweetgirlcandy canım bizim de cinsiyetimiz belli oldu ikinci kez kız annesi olacağım inşallah
gözünAydın canım. Sağlıkla al kucağına.
Ben daha 2. Yi olmadım. Doktorum belki ol der ama düşük tehlikem var ya korkuyorum
Bende ikinci dozu olmadım canım bir tanıdığım hamileligin 8. Ayında vurulmuştu. Bende olmazsa o zamanlar vurulurum diye düşünüyorum.
.

Kızlar, emin değilim ama sabah bir hareket hissettim sanırım.

Yatıyordum, elim karnımdaydı.
Göbeğimin alt kısmına doğru tekme gibi değil de böyle dönme hareketi gibi bir şey hissettim.

.
Tomurcuklarımız harekete geçiyor artık
Duygu o kadar rahat bir pantolon ki. Normal halime döndüğümde gidip 38 yada 36 bedenini alıp kullanmayı düşünüyorum o derece .
Sütyen benim de büyük tasam ya bir türlü kafama göre bulamadım. Geçen de suwen markasında indirim vardı. Hamilelere yönelik.

Tomurcuklarımız harekete geçiyor artık

Sanırım öyle canım.

Penti’de de indirimliydi ama gidip görmek lazım diye alamadım internetten.

.

Evet tahlil yapmadan da kulllanmak doğru degil. Bizde viral rahatsızlıklarda miktarı arttırarak kullandık özellikle.
Aynen cnm, ben haşimatoyum gebelikte iyot kullanınca değerlerimi değiştirecekti kesin doktora da anlatamıyorsun bu durumu İstanbul’da olsaydım hasan hocaya giderdim

Yaa kızlar eşim covid oldu benim şikayetim yok şuanlık ama çok korkuyorum
Cnm çok çok geçmiş olsun.inşallah geçmemiştir ama sen yine de dikkat et.bu hastalığı vücuttan hızlıca atmak için sıvı beslenmek lazım, bağırsakları yormamak adına..Umarım sana geçmemiştir

.

Kızlar, emin değilim ama sabah bir hareket hissettim sanırım.

Yatıyordum, elim karnımdaydı.
Göbeğimin alt kısmına doğru tekme gibi değil de böyle dönme hareketi gibi bir şey hissettim.

.
Olabilir cnm sanırım ileriki aylarda sağlamasını yapınca tmm diyeceğiz hissettiğimiz bebeymiş
Ya bende bir kaç gündür farklı hissediyorum ama emin olamıyorum ama bağırsak hareketi değil eminim

Bugün eşime ayakkabı almaya diye çıktık, ama bilin bakalım yine ne yapıp döndük

not: ayakkabı almadık

Eklentiler

• DE13476D-4620-48B4-BBCE-1C110BA3A276.webp
    66,6 KB · Görüntüleme: 82
  • 3A31CBF4-1D16-4ABA-9C23-47B5B2CFC9C4.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 76
  • 9E297105-D984-467D-AC93-F05108C435A7.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 78
  • 92C5B7C7-C866-4BBB-90A1-9B07F34A5B56.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 76

Çok sağolun kızlar alınabilecek bütün önlemleri aldık odalardan dışarı çıkmamız gerektiğinde maskesiz çıkmıyoruz yemeğini kapının önüne bırakıyorum eşimin turşu suyu meyve sarımsaklı çorba tüketiyoruz umarım iyi gelir sorunsuz atlatırız

bi tane instagram hesabı buldum şu an

hem kadın hastalıkları ve doğum uzmanı hem de hamile

aşağıya paylaşıyorum hesabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…