Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
D vitamini önemli bu dönemde onu kullanıyorsan tamam. C yi de meyveler de al. İnşallah hiç sana uğramaz

D vitamini önemli bu dönemde onu kullanıyorsan tamam. C yi de meyveler de al. İnşallah hiç sana uğramaz
İnşallah kuzu doktorımda sağolsun rahatlattı endişe yapma şikayetin yoksa test vermene gerek yok dedi ama ben yine test versemmi acaba diyorum

galiba bu aralar çok daha fazla vaka var, kuzenimin 9-10 yaşlarında oğlu da covid olmuş geçen hafta, okuldan aldı muhtemelen. zaten sınıftaki herkes olmuş zincirleme, sonra da okulu kapamışlar bir süre, dün de arkadaşlarımdan boğaziçi üni'nin kapandığını öğrendim, bu aralar biraz daha arttı galiba

bu arada kuzenim de ayrı odalarda kaldılar oğluyla , onun testi hâlâ negatifbulaşmadı aynı evde olmalarına rağmen

Şikayetim yok benimde inşallah negatifimdir kuzu ya bakalım

.

Kızlar, emin değilim ama sabah bir hareket hissettim sanırım.

Yatıyordum, elim karnımdaydı.
Göbeğimin alt kısmına doğru tekme gibi değil de böyle dönme hareketi gibi bir şey hissettim.

.

Allah Allah başımıza taş yağacak

bence artık küçük küçük hissedebilirsin annesi yeni yılını kutlamak istemiş
ama galiba aralıkları seyrek oluyo ben de birkaç gündür hissetmiyordum bugün yine belli etti kendini

Ay ne bileyim.

Plasenta ön duvarda olduğu için geç hissedersin hareketleri demişti ya doktor.

Onun için tam da emin olamıyorum.
Ancak tekrar olursa emin olabilirim.

Oyyyy kuzucuk, nasıldı peki?
Yine karınca yürüyüşü gibi mi?

Elin karnındayken sadece hissediyorsun değil mi?

.

ben bazen göbekte doktor ultrason cihazını koyup hafif bastırıyo ya ben öyle parmaklarımla çok hafif bastırarak göbeğin üstünde gezdiriyorum galiba o zaman daha çok hissediyorum
en son gittiğimde doktor ultrasonla karnımdan bakarken, ekranda o da içeriden yukarı doğru itiyodu çok komik yaa sanki burası benim alanım daraltmazsınız der gibi

Yaaaaaaaa, yerim ben onu.
Resmen burası benim alanım, napıyorsunuz demiş doktora.

.

Kil maskesi zararlı mıdır sizce

Araştırmadım ama sanmıyorum canım.

Yıkanıp giden şeyler bebek için çok zararlı değil diye duymuştum. Artık ben de şampuanı, duş jelini falan çok irdelemiyorum.

Ama fondoten, yağlar veya kremler uzun süre vücutta kalıp emildiği için çok dikkat edilmeliymiş.

.

Yeni yılda kendimi bakıma alayım dedim, yarın saçlarımı da boyayacağım bitkisel boya ile

Yarın birkaç da hamile taytı sütyeni rahat kıyafetler alıp havaya girmeyi planlıyorum. Daha hiçbir şey almadım

Ohhhhh, hadi bakalım.

Bence de, bir sonraki kontrolüne kendi pantolonlarınla gitme.
Doktorun kızacak artık.

Rahat bi pantolon da bak canım.

.

ya kızlar 3.doz aşısını olan var mı dün unuttum dr. sormaya gerci sorsamda ol diyecektir ama cok kararsız kaldım
Bana da ol çıkarsa dedi de ben bilmiyorum yaptırmalı mıyım. Doktor tabikii ol diyecek olma mı diyecek doktoru olma diyen var mı ki

Ohhhhh, hadi bakalım.

Bence de, bir sonraki kontrolüne kendi pantolonlarınla gitme.
Doktorun kızacak artık.

Rahat bi pantolon da bak canım.

.
Ayy benimde 4 yıl once aldıgım pantolonlarımın bazılarının düğmesi kapanmamaya başladı. Benim de almam lazım biraz ama Hiç hamile modunda değilim biraz değişik hissederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…