Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaa kızlar eşim covid oldu benim şikayetim yok şuanlık ama çok korkuyorum
Hemen farklı odaya geçmelisin aynı odada hava solman bile tehlikeli ve direk c vitamini almaya başlaki allâh korusun sende olsa bile direk atlatırsın çok dikkatli olman lazım.

Ayrıca eşine öğlen yemeğini bol sarımsaklı haşlama yemeği yap sarımsak direk virüs öldürücü etkisi var ben geçen yıl covid olmuştum bol bol vitamin ve sarımsaklı yemek yedim.
Çok geçmiş olsun

İlk kez dedi 10 gün önde diye. 3 hafta ve sonrası problem oluyor. Bir sıkıntı olmaz inşallah.

Maske taktım farklı odalara geçtik işte canım doktorumda dedi şikayetin yoksa endişe etme olursa test ver bol bol meyve tüket dedi ama ya bende varsa geç kaldıysam yani endişeleniyorum ama Allaha emanet ne diyim

Bende epeydir hissetmiyorum. İnşallah hic bir sorun yoktur kuzum ya. Haklı olarak insan evham yapıyor ama daha çok küçük oldukları için hissetmiyoruzdur

Maske taktım farklı odalara geçtik işte canım doktorumda dedi şikayetin yoksa endişe etme olursa test ver bol bol meyve tüket dedi ama ya bende varsa geç kaldıysam yani endişeleniyorum ama Allaha emanet ne diyim

Endişelenmekte çok haklısın canım ama dediğin gibi, Allah’a emanet.
Yapacak bir şey yok.

.

Eşim Pazar günü 2 arkadaşıyla buluştu, bir tanesinin dün pozitif olduğunu öğrendik.

Ben de Çarşamba günü 3 arkadaşımla buluşmuştum, ABD’den noel tatili için gelen arkadaş bugün dönecekti. Uçağa binmek için pcr yaptırdılar. Eşi pozitif çıkmış. Çocuğuyla kendisi gitti, eşi burda kaldı.

Yani demem o ki, ya tamamen karantinada yaşayacağız, ya da aşımızı olup bu riskleri göze alacağız.

Dünden beri çok tedirgin eşim, ayrı odalarda mı yatsak falan dedi. 5.gün bugün, çıksa çıkardı dedim.

Yapacak bir şey yok, işe gidip geliyorsun. Her an oradan da alabilirsin virüsü dedim.

Allah’a emanetiz hepimiz.

.

.

Canan'cım riskli çizgisinde olduğumuz için eşin ve sende ortamdan uzak durmanız lazım ben eşimde ufak bir rahatsızlık görürsem direk odaları ayırırım. Ben hapishane gibiyim ne gidiyorum nede geliyorlar allah korusun başıma bişey gelirse başlarım o nefsimin tadına, canım ve bebeklerim daha kıymetli gerisi allah'a emanet

Çok dikkatli olmalısın ortak wc kullanmayın sakın. Onun dokunduğu şeylere dokunmaman lazım inşallah atlatana kadar

Zâten vakalar çok arttı ben markete gitmekten bile endişe ediyorum

Yaa kızlar eşim covid oldu benim şikayetim yok şuanlık ama çok korkuyorum
Odaları ayırdınız mı? Korkunun bir faydası yok olumsuzu çağırma. Bol bol vitamin al. Redexon içmiştik biz covit olduğumuzda doktor önerisiyle. Hamileyken de içebilirsin demişti doktorum. Bi sor kullan istersen o tarz vitamin

Aynen çok dikkat etmek lazım. Bende bir iki sayfa takip ettikten sonra daha da bilinçlendim

Yok kuzum, çok dikkat ediyoruz zaten.

Haftaya 4 ayım bitecek inşallah, ben de eşim de 3‘er kere arkadaşlarla buluşmuşuzdur.

O kadar ince eleyip sık dokuyoruz ki nerde buluşalım diye. Mesela ben hep evimin karşısındaki kafede buluştum kızlarla.

Bizden başka 1 masa ya dolu oldu ya olmadı.

Sadece yemek esnasında maskemi indirdim falan.

2 haftada bir anneme ve kayınvalideme gidiyoruz ki orada bile maskeli oturuyoruz.

Muayene günleri dışarıda kahvaltı yapıyoruz, ya açık alan ya da en tenha yerleri tercih ediyoruz.

Eşim işe gidip geliyo, yapacak bir şey yok.

Tamamen karantina da çok insani değil maalesef.

Bu kadar tedbirden sonrası Allah’a emanet artık.

.

Evet evet eşler işe mecburi gidiyor vakalar çok artmış allah yardıcımız olsun inşallah yine de bol bol vitamin tüketin derim

Çok dikkatli olmalısın ortak wc kullanmayın sakın. Onun dokunduğu şeylere dokunmaman lazım inşallah atlatana kadar

Zâten vakalar çok arttı ben markete gitmekten bile endişe ediyorum

Odaları falan ayırdık kızlar maskeli geziyoruz işte her ihtimale karşı kolonya falan elimde dolaşıyorum sürekli balıkyağıyla d vitamini kullanıyodum zaten doktor devam et onlara dedi ekstra meyve çok tüket dedi soriyim bi vitamin takviyesi gerekiyosa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…