Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İlk çocuksa normal 20. Haftaya kadar diyorlar. Burda doğuma kadar hissetmeyen görmüştüm ben
İçimi rahatlattınız teşekkür ederim çikolata yiyorum dinliyorum baya süre doktor18 de hissedersin demişti bende korktum . İlk evet çok kilolu da değilim hiç göbeğim olmazdı şimdi baya bekli ama his yok. 22. Haftada detaylı ultrason olcak inşallah olsun da o zaman bişiler de almaya başlıcam .

18 erken bence tam hissetmek için. Benim doktorum 20 dedi. Kızlara da öyle demişler.

Ben 3 4 kere bi hissettim hafif kımıldadı yavaş yavaş başlıyor artık bence.

Ben çoktan başladım almaya duramıyoruz eşimle

Kızlar bu konuda benim de sorum olacak bilgisi olanlar yardımcı olabilirse. Özel eğitimde çalışıyorum ben
Sabah 8 akşam 6 çalışma saatimiz. Ama öğle arası 12den 2'ye kadar. Kurumumla 6 da değil de 5 buçukta çıkmak istediğimi konuşsam olur mu zaten genellikle o saatte dersim olmuyor boşuna bekliyorum soğukta.

Merhabalar durumunuz Suan nasil
merhaba efsun,
Şuan babil’im 18+3 oldu, şimdilik bir sıkıntı yok. Miyim yerli yerinde duruyor Allaht’tan daha fazla büyümedi ama zaten çok fazla büyük. Bebeğin gelişimini çok şükür etkilemedi umarım böyle sonuna kadar gideriz. Siz de de böyle bir durum mu var.

Normal canım artık rahim yukarı doğru büyümeye başladığı için mide alanı küçülüyor. Benimde çok oluyor.
18+4 benim hiç hissetmiyorum ya tedirgin oldum hissetmemem normal mi
?
Kızlar endişe edecek bir durum yok ablam bana 20. Haftada kuvvetli bir tepik yiyince daha iyi anlarsın dedi. Bende böyle kendimi odaklamam lazım ki hissedebileyim. Suan hissetmemek çok normal.

Çok sevindim inşallah sağsalim bebeklerimizi kucagımıza alırız ben de 22 haftalıgım dr kücük bir polip var dedi ama önemsiz dedi o yüzden merak ettim işte ara ara kahverengi lekelenmem oluo ama öyle su gibi degil yapışkan yumurta akı kovamında dr da normal dedi ama aklımda deli sorular

Aradaki fark sürekli açılmazsa sorun yok. Bir haftadan hiçbir şey olmaz. Bazen gebelik şekerinden şüpheleniyormuş böyle durumlarda.

Ay kızlar bugün AVM’ye gittik yaklaşık 4 saat dolaşmışız mahvoldum belim bacaklarım her yerim ağrıyor.

Sanki 9 aylık hamileyim galiba yata yata çok hamladım ben
Bizde sabah kahvaltıya gittik sonra arabayla turladık uyumuşum eve gelince çok bişey yapmış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…