Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Güle güle kullansın oğluşun çok fonksiyonlu olan beşik demi bu ilerde masa falan olandan

aynen şimdi küçük sepet gibi kurduk büyüyünce beşik gibi boyuta getiricez, sonra da oyun alanı, masa falan oluyomuş
ay sweet sayko gibi baka baka akşamları artık konuşurum

aynen şimdi küçük sepet gibi kurduk büyüyünce beşik gibi boyuta getiricez, sonra da oyun alanı, masa falan oluyomuş
ay sweet sayko gibi baka baka akşamları artık konuşurum
Bende çok beğeniyorum o modeli bence kullanışlı bir model

Konuşmayıp napcan yaaaa bebiş var gibi konuş onla zaten seni duydukça tepkilerde verir karşılıklı konuşmuş olursunuz yatakta gibi

Bende çok beğeniyorum o modeli bence kullanışlı bir model

Konuşmayıp napcan yaaaa bebiş var gibi konuş onla zaten seni duydukça tepkilerde verir karşılıklı konuşmuş olursunuz yatakta gibi

bu arada bu sepet gibi hâli ilk kurarken büyük geldi gözümüze odadan odaya götüremeyiz diye düşündük ama tam yetiyo boyutu, kapı eşiğinden geçiyor, bitince denedik

Nerden aldınız ismi olarka ne geçiyor kuzu

heyner'in 7 in 1 modeli, 7 farklı şekilde kullanabiliyosun, içinden kurulum kılavuzu çıkmadı youtube videosunu izleyerek yaptık kuzum

Güzelmiş ilkkez gördüm vallahii ama artık çok geç

.

Bugün sabah aynı saatlerde uyandım, yine elimi karnıma koyup bekledim.

O kadar çok dönüp durdu ki bebiş, avucumun içinde kocaman mandalina gibi çıkıntılar oluştu.

Ama bu seferki rüyaymış.

.
Ayy canan seni görünce hep aklıma "bebek değil o kesinlikle göbek" demen aklıma geliyor artık ne desen inanmayız

karaca3443 Duygu bu arada biz de dün avm'ye çıkmıştık ya, ben de bir süre sonra yürüyemedim, bacaklarımı aça aça yürümeye başladım sünnetli çocuklar gibi ve kasıkta batma oluyo demiştik ya, o dün bana yine oldu totomun bi tarafında. ayakta kalıp yürüyünce oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…