Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
ahahaa di mieşime diyorum ki içine ultrason fotosunu koyalım

ben çok sayko bi yere doğru evriliyorum
Müthişko olur bence hatta şu pinterestte fotolar var beşiğin içine tulum koyup göbek de önden görülecek şekilde çekiyorlar bence her ay güncellemesi yapılabilir böyle hatta örneğini ekleyeyim tam delirmelik

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-02-20-14-14-744_com.pinterest.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 89
Kuzu işin ilginç yanı ben şikayetlerimi de sizin haftanızla birlikte yaşıyorum

Geldiğimden beri yatıyorum valla bir tuvalete kalkayım dedim zor doğruldum. Sol toto iptal

Bende boyun fıtığı varya normalde de çok ayakta kalınca belim ağrır ondan haftama göre fazla hissediyorum galiba

Kuzu dikkat et benim 2 gündür sol tarafım kasılıyor doktora yazdım, kendini çok yorma sürekli dinlen dolaşma dedi çok ağrın olursa parol al dedi ama içmedim dinleniyorum

Kuzu dikkat et benim 2 gündür sol tarafım kasılıyor doktora kendini çok yorma sürekli dinlen dolaşma dedi çok ağrın olursa parol al dedi ama içmedim dinleniyorum

Miracelik16 karaca3443 aslında 3 ayı geride bırakınca yavaş yavaş yürümek lâzımmış ama benim galiba hamlamaktan vücudum hazır değil, sanırım sizin de öyle

ama bu hamilelik egzersizleri var ya ben onlara bakıcam üşenmezsem. yarın tekrar iş de başlıyo ama, yine de küçük küçük vücudu çalıştırmayı düşünüyorum yoksa kıyafet değiştirirken bile nefes nefese kalıyorum, bunun 6. ayı 7. ayı var o zamanlar n'apıcaz

Ben her gün 30-40 dakika yürüyüş yapiyorum zâten evde yürürken bile karnıma ağrı giriyordu sanki bağırsağım eziliyormuş gibi oluyordu‍♀ ayy daha 5 ayımız var ne oluyoruz dedim

Evet yaa başlamak lazım. Az çok demeden yürümeye başlayalım yavaştan
karaca3443 dün sadece bi saat kaldım avmde geldim uyumuşum saat sekizde Neler aldın bakim

rollercoaster beşiğe bayıldımmmmm onu izlemekten uyuyabilecek miyiz ki

Kuzu valla ben daha bebeğe bişey bakmıyorum o yüzden kendime pentiden hamile taytı, hamile külotlu çorabı ve emzirme sütyeni olarak da kullanılan rahat sütyen aldım.

Suwenden düğmeli bir pijama takımı aldım indirim var suwende bakın ıhtıyacınız varsa.

Hamile kıyafetleri hep çok çirkin ya bulamadım düzgün bişey gezmediğim yer kalmadı. Defactodan 2 elbise aldım biri tatlı geldi gözüme ekliyorum onu

Eklentiler

• C7FEB941-F5C6-4492-9722-57FC08726AB5.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 76
Ay bu elbiseyi eşim çok beğendi ama ben hiç yakıştıramadım kendime çok garip oldum diye almamıştım

Hamile kalmadan önce salaş kazaklar tunik elbiseler nekadar fazlaydı şimdi herşey kısacık arayınca bulunmaz zaten

Ya çok tatlı gidip deneyim ben de bunu şöyle bişi giyip de fotoğrafımız olmazsa olmaz sweetgirlcandy bir kez daha düşün bence

suwene baktım da Hamile pijaması yoktu burda bitmiş. Bakarım yine çok sağ ol canım

İyi akşamlar kızlar.. Bugün çok garip bir şey yaşadım. Sanki bebeğim karnımda 360 derece dönmüş ve yer değiştirmiş gibi garip bir his oldu karnımda,karnım toplandı daha yayvandi. Bunların yanı sıra ağrım var ama çok fazla değil. Cumaya randevum vardı ama bu korkuttu beni ya kanama vs yok çok şükür.. Böyle bir şey yaşayan oldu mu hiç?

Canım evet çalışma saati konusunda haklısın ama kreş konusunda benim bilgim yok iş kanununa bakmak lazım bilgi edindiğimde etiketlerim
Canım benim yaaa çok çok sevinirim
Ay benim kuzende öyle olurdu resmen bişey anlatamazdık hamileyken
Ahahahaaa allahtan geçerli bir mazeretim var. Normalde de algılarım çok yüksek zeki bir kızımdır
18+4 benim hiç hissetmiyorum ya tedirgin oldum hissetmemem normal mi
?
Canımmmmmm çok normal tabii kiiii. Benim 3. Bu tecrübeliyim. Ama benimki çok hareketli. Her bebek aynı değil biliyorsun. Hissetmemen normal. Aman ha kafanı takma böyle bir şeye
Evet öğlen arası çıktıktan sonra 7 buçuk saatten fazla çalıştıramazlar seni.
Aradaki fark sürekli açılmazsa sorun yok. Bir haftadan hiçbir şey olmaz. Bazen gebelik şekerinden şüpheleniyormuş böyle durumlarda.
Yaaa öyle mi. Diğer 2 gebeliğimde böyle bir şey yaşamadım. Bu başından beri 1 hafta önden gidiyor
Anne yanını kurduk ağlıycam şu an

şimdi aylar sonra bunun içinde yanımda mı uyuyacak
Yaaaaaa çok şirin olmuş ama
Musmutlu günleriniz olsun burda yavrunuzla ailenizle

Ay size güzel olur ben yakıştıramadım topacık gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…