Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
yaygınmış cano
Ben acaba aldımmı bilmiyorum herkes zayıfladın diyo bana yüzüm popo gitmiş birazdaha
Bende zayıflamıştım ya şu yiyemediğim dönemde bacak basen popo falan. Ama yemeye başlayınca aldı başını gitti hesabı oralar geri yerine geldi ben kız hissediyorum senin minnağı

Bende zayıflamıştım ya şu yiyemediğim dönemde bacak basen popo falan. Ama yemeye başlayınca aldı başını gitti hesabı oralar geri yerine geldi ben kız hissediyorum senin minnağı
Evett dimi hele benimde baya iştahım açıldı ama hiç aşermiyorum yaa işin tuğafı da o meselaa
Yerimm senii herkes kız diyor bakalım kızmı hatta az önce annem makas testi yaptı bana wcye gitmiştim hangisine oturucaksın dedi birine oturdumkii kız çıktı bakalım doğrumu

O makas bizim gelinlerde hep tuttu bende de öyle aşerme pek yok. İlla bu olsun canım istedi dediğim bir şey olmadı bizde bide tuz testi yapıyorlar o da genellikle doğru çıkıyor

O makas bizim gelinlerde hep tuttu bende de öyle aşerme pek yok. İlla bu olsun canım istedi dediğim bir şey olmadı bizde bide tuz testi yapıyorlar o da genellikle doğru çıkıyor
Makas testini ilkkez duydum ama kuzu ya yüzük falan bilirimde yanii hahaha
Aaa dimi aynenn benimde öyle işte gören diyo canın birşey istemiyomu dedim yoo inandıramıyorumda
Tuz işi nasıl oluyo kız

Makas testini ilkkez duydum ama kuzu ya yüzük falan bilirimde yanii hahaha
Aaa dimi aynenn benimde öyle işte gören diyo canın birşey istemiyomu dedim yoo inandıramıyorumda
Tuz işi nasıl oluyo kız
Kafandan biri senden habersiz tuz döküyor azcık bişey. Burnunu kaşırsan oğlan ağzına dokunursan kız mı ya da tam tersi miydi emin değilim. Hep doğru çıktı bizim sülalede

Trendyolun bir taytını giyiyor herkes fitilli kullanıyor musun şu an onu canım merak ediyorum da emin olamadım göbek sıkar mı diye

bende var iki tane baktım şimdi markasına trendyol'muş. ben artık sıkılıyorum onlarda bir de iz yapıyo gibi oluyor ama belki biraz büyük alınırsa iş görür sana foto atarım

Ahahahaha vallaha cano ya bu zamanla kimselerle bile biraraya gelmek iyice zorlaştı korkuyoruzda koronadan
Aynen valla ya. Eski zamanları o kadar çok özledim ki. Her haftasonu kuzenler eşleri anneanne dedeye doluşurduk. Şimdi nerdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…