Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
saat takmaktan nefret eder. ben de ilk başta akıllı saat mi alsam acaba ki dedim. sonra alsam da takmayacak olması aklıma geldi vazgeçtim :)
sevdiği parfümü daha geçen gün aldım ona salak gibi verdim bir de keşke vermeseydim hahahaha :)
spor ayakkabıyı da daha yeni aldık
ayyy aslında kamp yapmayı etmeyi çok seviyor. yeni bir çadır falan mı alsam uyku tulumu kamp eşyaları falan. ama bu bana da hediye olur resmen :) :) bir de şimdi bebekten dolayı gidemeyiz de büyüyene kadar kenarda durur öyle üzülürüm ben de :)
mont alıcaktım aslında tak gitmiş almış kendisi bana hiç hediye bırakıyor sağolsun

Yanında geliyor o galiba bir videoda izlemiştim çok popüler bu beşik kimi görsem instada bundan var çok tatlı

iki büyük kutu geldi bütün parçalar bu iki kutuda
onu da yine kuruyosun parçalarını birleştirip sonra mesela bu sepet olana sığmıyo diyelim bebek, o alt açma sehpası gibi olanı araya alıyosun beşik büyüyo

tek eksiği içinde kurulum kağıdı olmaması ama yine de halloluyo

Bal veya çikolatalı bir şeyler ye muayene öncesi İnşallah gösterir insan meraktan zor duruyor
bir ay önceki kontrolde çikolata yedim vişne suyu içtim bir güzel uyuyordu ki kıpırdamadı bile sabah 9 randevusuna gidiyorum hep işten tam gün izin almayayım diye sanırım uyku saatine denk geliyor birisi sütlü kahve demişti sanırım onu deniycem bu sefer

Ben bu sene hediye almadım çünkü hediyem building a baby
aralık sonu olduğu için Geçen yıl takvim almıştım çok anlamlı geliyor bana koskoca bir yıl birlikte falan

Üç boyutlu bi ultrason fotosu da çok güzel bi hediye bence düşünsene karın hamile sana bebek yapıyo ayyyyy çıldırırdım heralde

Çok mantıklı kuzucum

Benim mobil bir şeye ihtiyacım olduğu için park yatak alacağım mecburen yoksa bakardım buna

Komşum da ahşap beşik verecek onu da kullanıp hevesimi alırım

hamile kalma zamanım da çok kötü oldu ya :) :) keşke söylemeseydim şak diye evlilik yıldönümün de söyleseydim hazır ol 4 ay sonra bebek geliyor diye adam çıldırırdı herhalde hahahahha

Kızlar bebeğini hisseden varmı aranizda sanki bende bisiler var gibi emin olamadım diğer çocuklarım geç hareket ettiği için onlarınki belirgindi bunu daha anlayamadım ama bisiler sanki kimildiyor gibi bide geziyor sanki karnimda bı bakiyom aşağıda bı bakiyom midenin orta çıkmış dokundumda sertlik hissediyorum geri kalan yerler yumuşak

Eğer akıllı saati yoksa güzel bir marka alabilirsin. Ben evlilik yıl dönümümüzde almıştım Ağustosta çook beğendi. Ben de çok beğendim. Ama iyi seçmek laazım benim aldığım Huawei markaydı.

Erkeğede hediye almak ne zor birşey yaa
Hep aynı şeyler

saat takmayı hiç sevmiyor canım.
o yüzden almak çok mantıklı gelmiyor bana
Erkeğede hediye almak ne zor birşey yaa
Hep aynı şeyler
gerçekten öyle. bir de benim eşimin öyle takılı olduğu bir şey de yok gidip alayım.
en sonunda almıcam o olcak ajdadasa

Hiç iyi bir pazarlamacı değilsin.

Biz sorunca anlatıyo resmen.

Alt açma sehpasını da kurarsan foto bekleriz kuzum.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…