Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Korkma canım günlerdir genelde yatıyorum bende de oluyor. Doktorlar da normal diyor. Dinlen bolca gitmediğin günler
İğneler batıyor sanki ayy daha neler yaşayacağız acaba sağol kuzucum sen nasılsın iyi misin
oluyo oluyo olmaz mı

resmen sünnetli çocuklar gibi bacaklarımı açarak yürüyorum ağrıdan

çok kalma ayakta, çok yorma kendini
Ayy sorma ya aşağı çekiliyormuşum gibi hissediyorum

kızlar şöyle bir liste buldum alacaklarımı bir ajandaya yazıyorum aldığımda da yanlarına tik atarım diye düşünüyorum en azından birşeyden birçok alana kadar önce listemi tamamlar sonra eksiklere odaklanırım sizinde var mı listeleriniz ya da böyle bir app falan var mı sevgili anne adayları

aa ne güzelmiş bu

Kızlar bebek odası yapacak olan varmı? Benim evim 2+1 . 1 odası misafir odası 2 tane baza var ve epey küçük bir oda. Bazalarin bitanesini çıkarıp bebek odası yapmalı mıyım sizce? Yoksa acele etmeye gerek yok mu zaten belli yaşa kadar odamda besiginde uyur diyorum? Siz neler yaptınız ❣❣

bende yapmıycam canım benim evim dubleks alt kat 2+1 salon yatak odası ve bir dinlenme-tv odası şeklinde dinlenme odasında relaks koltuklarım var onları kaldırsam oda yapsam kalabalık olduğumuzda salon yetmiyor iki yaşına gelene kadar bir odası olmayacak kuşumun sonrasını düşüncez şimdilik sadece beşik ve şifonyer almayı planlıyorum

Geçen hafta test yaptırmıştım tsh 1,55 gelmişti. Ben iki ilaç etkileşip bebeğe etki edermi acaba diye korkmuştum. Olmadı tekrar test yaptırırım.

2 yaşına kadar oda ihtiyacı olacaklarını da ben pek sanmıyorum , alacak çok şey var birden yüklenmek istemiyorum açıkçası sanırım en mantıklısı biraz beklemek

İğneler batıyor sanki ayy daha neler yaşayacağız acaba sağol kuzucum sen nasılsın iyi misin

Ayy sorma ya aşağı çekiliyormuşum gibi hissediyorum
İyiyim canım çok teşekkür ederim sen nasılsın? Misafirlerin gitti mi
Benim bi tane boş odam var ama yanımda yatırcam o yüzden oda saçma geliyor yapmıcam oda odaları en başından ayıracaksan lazm, değilse biraz ötelenebilir bence

Bende belli bir yaşa kadar gözümün önünden pek ayırmayacagım sanırım ,haklısın❣

Kızlar yirmi dakika yürüyüş yaptık, dönüşte de markete uğrayalım dedik.

Nasıl kötü oldum anlatamam.

Şekerim düştü heralde, böyle gözlerim karardı, başım döndü, midem bulandı falan.

Esnemeye başladım sonra.

Çok garipti.

Geldim şimdi yatıyorum.

Tek başıma yürüyüş yapamazmışım, bunu anladım.

.

Kızlar yakın çevremde doğum yapan 2 kisi bunlardan aldılar çok memnunlar ve gayet uygun fiyatlar isterseniz bir göz atın

Eklentiler

• Screenshot_20220103-175657_Instagram.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20220103-175649_Instagram.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…