Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

ne güzel de güneş vardı bugün

küçük küçük çıkıcaz demek ki

Eveet bende geçen gün aynen böyle oldum.Tek başımıza olacaksak bile çok kısa tutmamız lazım galiba

İyiyim bende canım onlara misafir demeyelim 15 gün oldu daha da gitmeyecekler böyle misafir mi olur

Ben oda yapacağım ama evim 3+1 boş odam olduğundan dolayı yapacağım.Yoksa bence elzem değil diye düşünüyorum çünkü zaten yanımızda olucak

Ben oda yapacağım ama evim 3+1 boş odam olduğundan dolayı yapacağım.Yoksa bence elzem değil diye düşünüyorum çünkü zaten yanımızda olucak
Evet bende öyle düşünüyorum en az 2 3 yaşına kadar benimle olur zaten bebiş ❣❣sonra atarım bitane bazayı oglumun odası olur

Ben excelde aldıklarımı sayıyla yazıyorum. Alacaklarım az çok kafamda

Yerinde olsam yapmazdım hemen. Ama benim fazladan beşiğim ve odam olduğu için yapcam

Ya canım banada kan testi gebelik zehirlenme riskine falan bakıcam dedi şimdi sonuçlar çıkmış netten baktım tarama diye geçiyor anlamıyorum rutin diye herkes yaptırmak zorunda mı acaba sonucun çıktımı senin yada çıkan varmı aranızda arkadaşlar

2 yaşına kadar oda ihtiyacı olacaklarını da ben pek sanmıyorum , alacak çok şey var birden yüklenmek istemiyorum açıkçası sanırım en mantıklısı biraz beklemek
Bende yapmayı düşünmüyorum ilk etapta
Tansiyonuna bi baksaydın kuzum belki düşmüştür

Benim sonucum çıktı, görüştüm doktorumla.
Normal dedi, bir sıkıntı yokmuş çok şükür.

Mom ve AFP bakıldı benim.

Senin sonuçlarda ne yazıyo?

.

Benim sonucum çıktı, görüştüm doktorumla.
Normal dedi, bir sıkıntı yokmuş çok şükür.

Mom ve AFP bakıldı benim.

Senin sonuçlarda ne yazıyo?

.
Bende
Afp
B hcg
Estriol
İnhiban /A bakılmış
Sadece sonuçları yazıyor ve yeşil tik var yanlarıda başka bişey yazmıyor teste canım sıkıldı ya nette de bulduklarımdan bişey anlayamadım

İyiyim bende canım onlara misafir demeyelim 15 gün oldu daha da gitmeyecekler böyle misafir mi olur
Ajsjsjjsjs sesli güldüm
Seni yormuyorlarsa sorun yok
ben de kvye misafirim bu üçüncü hafta oldu bi an düşündüm o da kendi kk grubuyla gelinim bende bıktım diye dedikodu yaparmış ne komik olurdu ajjshshsh
canım onu kandan nasıl anlıyorlar?

Benim ultrasonda gördü onu, takip edicez dedi her ihtimal gerçekleşecek diye bir şey yok sonuçta çıksa bile şimdilik endişelenmeyelim

Okurken yaşadım desem tansiyonun düşmüş sanırım. Yanında su bulundurmakta fayda var bana su iyi geliyor böyle oluyorum ben de sık sık

Ne bilim öyle deyip verdirdi kanı çünkü ikili yaptırmak istemedim ben darlandım yarın olmaz artık bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…