- 16 Temmuz 2021
- 1.369
- 3.709
- 48
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #27.321
İkili değil canım ikilide 2 tane hormona bakıyorlar sende daha çok bakılmış 4lüdür belkiNe bilim öyle deyip verdirdi kanı çünkü ikili yaptırmak istemedim ben darlandım yarın olmaz artık bana
Benim 3+1 ev boşta bir odam var o yüzden oda yapacağım nasip olursa.Ben oda yapacağım ama evim 3+1 boş odam olduğundan dolayı yapacağım.Yoksa bence elzem değil diye düşünüyorum çünkü zaten yanımızda olucak
4 lü test dedi canım zaten çıkan sonuçta 3 lü test yazıyor ama 4 tane değer sonucu var gebelik zehirlenmesi, tansiyon bi kaç şeye daha bakılacak dedi bende benimle alakalı bakılacak diye anladım 4 tane değer sonucu yazıyor ama referans aralığını yazmamışlar İnternetden baktıklarımdan bişey anlayamadım başım ağrıdı bu kadar çok takmak istemiyorum ama başaramıyorum biraz rahat olmayıİkili değil canım ikilide 2 tane hormona bakıyorlar sende daha çok bakılmış 4lüdür belki
Benden ikili testte o kadar çok imza aldılar ki bilmemem imkansızdı yani fark ettirmeden sana dörtlü test yaptılarsa şoke olucam
Bende
Afp
B hcg
Estriol
İnhiban /A bakılmış
Sadece sonuçları yazıyor ve yeşil tik var yanlarıda başka bişey yazmıyor teste canım sıkıldı ya nette de bulduklarımdan bişey anlayamadım
Okurken yaşadım desemtansiyonun düşmüş sanırım. Yanında su bulundurmakta fayda var bana su iyi geliyor böyle oluyorum ben de sık sık
Evet canım 4 lü dedi zaten ama benimle alakalı bi test gibi söyledi şimdi baktım sonuç ekranına değerler normal yazıyor bi sorun olsa referans dışı yazardı herhalde hiç güzel değil bu kadar takıntılı olmak yoruldum oturduğum yerde resmenCanım sana 4’lü test yapmış doktorun.
.
Hemen kontrol edelim var mı öyle bir mesajlaşmaAjsjsjjsjs sesli güldüm
Seni yormuyorlarsa sorun yok
ben de kvye misafirim bu üçüncü hafta oldu bi an düşündüm o da kendi kk grubuyla gelinim bende bıktım diye dedikodu yaparmış ne komik olurdu ajjshshsh
canım onu kandan nasıl anlıyorlar?
Benim ultrasonda gördü onu, takip edicez dedi her ihtimal gerçekleşecek diye bir şey yok sonuçta çıksa bile şimdilik endişelenmeyelim
Daha 10 dk dır oturdum
Sağol canım. Bu aralar kapandım biraz içime. Hani tek ultrasona giriliyor burda demiştim ya 13. haftada olacaktı o da ama olmadı. Daha önce hiç hastaneye işimiz düşmemişti böyle randevulu. Meğer ilk defa hastaneye gitmek için öncesinden bir işlem yaptırmak gerekiyormuş kimse de söylemedi bize onu derken biz başvuruyu yaptık araya christmas tatili girdi burda biraz daha erken oldu tatil ve maalesef yetişemedik. Zaten zor beklemiştim 13. haftayı. Yani inan 100 yıl önce yaşıyorum sanki. Sistem çok tuhaf burda. Önceden görüştük bi de eksik kalmasın diye o zaman söyleselerdi gecikmeyebilirdik işlemleri tamamlamak için. Öyle yani bende durum. Gerçi çok ekstra bir durum olmadıkça neyse o zaten değiştiremeyiz hepimiz doğumu bekliyoruz neticede ama insan yine de merak ediyor. 13. hafta gitsem cinsiyeti de öğrenemeyecektim artık tek tesellim gidince cinsiyet de netleşir öyle avutuyorum kendimi. Yeter ki sağlığımız iyi olsun diyorum işte ne yapayım.
Bende sizi özledim
dur o zaman şöyle yapalım
burada çok güzel parfümler varmış
miracelik_
çok iyiymiş bu insta hesabı, pek çoğumuz takip ettik
olur tabii hareketlilikDaha 10 dk dır oturdumbu gün pazartesi yoğun gündü kargolama derken pazara gittim yemek bulaşık anca bitti bende bittim
Sizde ne var yok
Bu gün karnımda sürekli hareketlilik vardı ya sanki anne yeter yordun bizi gibisine
Hemen kontrol edelim var mı öyle bir mesajlaşmabenim kv nin okuma yazması da yok o yönden rahatım
AaaaaSağol canım. Bu aralar kapandım biraz içime. Hani tek ultrasona giriliyor burda demiştim ya 13. haftada olacaktı o da ama olmadı. Daha önce hiç hastaneye işimiz düşmemişti böyle randevulu. Meğer ilk defa hastaneye gitmek için öncesinden bir işlem yaptırmak gerekiyormuş kimse de söylemedi bize onu derken biz başvuruyu yaptık araya christmas tatili girdi burda biraz daha erken oldu tatil ve maalesef yetişemedik. Zaten zor beklemiştim 13. haftayı. Yani inan 100 yıl önce yaşıyorum sanki. Sistem çok tuhaf burda. Önceden görüştük bi de eksik kalmasın diye o zaman söyleselerdi gecikmeyebilirdik işlemleri tamamlamak için. Öyle yani bende durum. Gerçi çok ekstra bir durum olmadıkça neyse o zaten değiştiremeyiz hepimiz doğumu bekliyoruz neticede ama insan yine de merak ediyor. 13. hafta gitsem cinsiyeti de öğrenemeyecektim artık tek tesellim gidince cinsiyet de netleşir öyle avutuyorum kendimi. Yeter ki sağlığımız iyi olsun diyorum işte ne yapayım.
İlk kez üst üste hissettimolur tabii hareketlilikiçeride partiliyolar seninkiler
K kdv çok sağolun kızlar gerçekten çok tatlısınızEvet haftalık çalışma saati dolmamış oluyor, acaba pzt günü gel o süreler için telafi çalışması yap diyebilir mi? Sanırım böyle olmalı.
Ya da ücret kesintisi mi ister. Ama kanundan doğan bir hak için ücret kesmek de olmaz. Bu mantıklı gelmedi. Emin olamadım ben de ya.
Sanırım uygulanabilir olan 45 saati doldurmak için diğer gün gelip çalışma yapılması. Orada da şöyle bir saçmalık oluşabilir örneğin, işyeri pazar pzt kapalıysa nasıl bir telafi olacak?
Arkadaşımızın durumunda ekstra bir gün gelmek daha zor olur o sebeple şöyle bir şey geldi aklıma. Öğle tatilinde yarım saat çalışıp erken çıkmayı talep edebilir gayri resmî bir şekilde tabi. Ama öğretmense fiilen öğle tatilinde de bir iş yapamaz. Evrak işi falan oluyorsa onları talep etse belki?
Tamamen yorum yapıyorum ben de
Bende takibe alamamıştım yaa o ara şimdi aldık ahahahgüzel güzel kokun kızlar benim reklamımı yapmayanı da ne bilim artık
BendeBende takibe alamamıştım yaa o ara şimdi aldık ahahah
Gözün aydın olsun cnmİnşallah hepimizin sağlıklı haberlerle geleceği ve bebişlerimizin cinsiyetleri o öğreneceği bı hafta olsun
İkili testte çıkmış. Risk yoktur yazıyor Allah'a şükür.
Yaa bayağı içiyormuşsun..prilam geçiremeyince başka bir ilaç veriyorlar ama içerik olarak çok iyi değilmiş sanırım.. inşallah geçer cnm2 tane yatmadan 1 tane kalkınca. Bi gidicem doktora sanırım.
Bi de bir şey yiyemiyorum kısa bi süre iştahım açıldı şimdi yine aynı.
Aaa yeni yılın ilk kontrolleri
@Balkupumm hangi gün canım
@ssummer 7 ocak
@cotton 14 ocak
-C-A-N-A-N- 15 ocak
benim 10 ocağa alındı randevum bende henüz cinsiyet öğrenmeyenlerdenim :)
başka kimler var kontrole gidecek
Ben var diye biliyorum canım ama adını bilmiyorum. Yalnız bu da güzelmiş hemen SS aldım.Eki Görüntüle 2981079
kızlar şöyle bir liste buldum alacaklarımı bir ajandaya yazıyorum aldığımda da yanlarına tik atarım diye düşünüyorum en azından birşeyden birçok alana kadar önce listemi tamamlar sonra eksiklere odaklanırım sizinde var mı listeleriniz ya da böyle bir app falan var mı sevgili anne adayları
Ev kendi evinse yap tabiki canım. Ama değilse gerek de yok. Sahi ilk zamanlar bir sifonyer bir beşik de yeterli oluyor. Ben sifonyer ve beşik Alicam sadece.Kızlar bebek odası yapacak olan varmı? Benim evim 2+1 . 1 odası misafir odası 2 tane baza var ve epey küçük bir oda. Bazalarin bitanesini çıkarıp bebek odası yapmalı mıyım sizce? Yoksa acele etmeye gerek yok mu zaten belli yaşa kadar odamda besiginde uyur diyorum? Siz neler yaptınız ❣❣
TSH normal canım sen neden tekrar test yaptiracaksin kiGeçen hafta test yaptırmıştım tsh 1,55 gelmişti. Ben iki ilaç etkileşip bebeğe etki edermi acaba diye korkmuştum. Olmadı tekrar test yaptırırım.
Aman canım dikkat et Allah korusunHemen baktım canım, tansiyon normaldi.
Şekere bakmadım, hiç halim yoktu.
Ağzıma bi şeker attım kendime geldim zaten.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?