Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ne bilim öyle deyip verdirdi kanı çünkü ikili yaptırmak istemedim ben darlandım yarın olmaz artık bana
İkili değil canım ikilide 2 tane hormona bakıyorlar sende daha çok bakılmış 4lüdür belki
Benden ikili testte o kadar çok imza aldılar ki bilmemem imkansızdı yani fark ettirmeden sana dörtlü test yaptılarsa şoke olucam

Ben oda yapacağım ama evim 3+1 boş odam olduğundan dolayı yapacağım.Yoksa bence elzem değil diye düşünüyorum çünkü zaten yanımızda olucak
Benim 3+1 ev boşta bir odam var o yüzden oda yapacağım nasip olursa.

Dolap şifonyer almam gerekecek zaten bebeğin eşyaları için.(bunları ikeadan alacağım yıllarca kullanır) O odaya koyacağım. Onları almışken de bir de montessori yatak alacağız. Hem annem de bende kalacağı için bir süre yatar onda diye düşündüm.

Yatak odamıza da park yatak alacağız.

Ama kesinlikle elzem bir şey değil ilk etapta oda. Çok arkadaşım var oda yapmayan. Gayet de iyi oluyor öyle de.

4 lü test dedi canım zaten çıkan sonuçta 3 lü test yazıyor ama 4 tane değer sonucu var gebelik zehirlenmesi, tansiyon bi kaç şeye daha bakılacak dedi bende benimle alakalı bakılacak diye anladım 4 tane değer sonucu yazıyor ama referans aralığını yazmamışlar İnternetden baktıklarımdan bişey anlayamadım başım ağrıdı bu kadar çok takmak istemiyorum ama başaramıyorum biraz rahat olmayı

Bende
Afp
B hcg
Estriol
İnhiban /A bakılmış
Sadece sonuçları yazıyor ve yeşil tik var yanlarıda başka bişey yazmıyor teste canım sıkıldı ya nette de bulduklarımdan bişey anlayamadım

Canım sana 4’lü test yapmış doktorun.

İnhibin A 3’lü testte yok çünkü.

.

Okurken yaşadım desem tansiyonun düşmüş sanırım. Yanında su bulundurmakta fayda var bana su iyi geliyor böyle oluyorum ben de sık sık

Oy kuşum benim, aman kimse yaşamasın.

Yarın alırım yanıma onları.

Aç değildim, meyve yemiştim.
Topu topu 20 dk yürüyüş yapabilirim gibi gelmişti.

İyi ki eşim yanımdaydı.

.

Canım sana 4’lü test yapmış doktorun.

.
Evet canım 4 lü dedi zaten ama benimle alakalı bi test gibi söyledi şimdi baktım sonuç ekranına değerler normal yazıyor bi sorun olsa referans dışı yazardı herhalde hiç güzel değil bu kadar takıntılı olmak yoruldum oturduğum yerde resmen

Hemen kontrol edelim var mı öyle bir mesajlaşma benim kv nin okuma yazması da yok o yönden rahatım

Miracelik16 sen de yoksun nerelerdesin yaa
Daha 10 dk dır oturdum bu gün pazartesi yoğun gündü kargolama derken pazara gittim yemek bulaşık anca bitti bende bittim

Sizde ne var yok

Bu gün karnımda sürekli hareketlilik vardı ya sanki anne yeter yordun bizi gibisine

Sağol canım. Bu aralar kapandım biraz içime. Hani tek ultrasona giriliyor burda demiştim ya 13. haftada olacaktı o da ama olmadı. Daha önce hiç hastaneye işimiz düşmemişti böyle randevulu. Meğer ilk defa hastaneye gitmek için öncesinden bir işlem yaptırmak gerekiyormuş kimse de söylemedi bize onu derken biz başvuruyu yaptık araya christmas tatili girdi burda biraz daha erken oldu tatil ve maalesef yetişemedik. Zaten zor beklemiştim 13. haftayı. Yani inan 100 yıl önce yaşıyorum sanki. Sistem çok tuhaf burda. Önceden görüştük bi de eksik kalmasın diye o zaman söyleselerdi gecikmeyebilirdik işlemleri tamamlamak için. Öyle yani bende durum. Gerçi çok ekstra bir durum olmadıkça neyse o zaten değiştiremeyiz hepimiz doğumu bekliyoruz neticede ama insan yine de merak ediyor. 13. hafta gitsem cinsiyeti de öğrenemeyecektim artık tek tesellim gidince cinsiyet de netleşir öyle avutuyorum kendimi. Yeter ki sağlığımız iyi olsun diyorum işte ne yapayım.

olur tabii hareketlilik içeride partiliyolar seninkiler

Hemen kontrol edelim var mı öyle bir mesajlaşma benim kv nin okuma yazması da yok o yönden rahatım
kolay gelsin canım
Aaaaa şaşırdım. Ne kadar garip sistem. Baya baya prosedür var
Umarım her şey yolundadır Cinsiyeti öğrenmiş olursun sonra nasıl oluyor ilk kontrolden sonra?
hissediyor musun cinsiyet

K kdv çok sağolun kızlar gerçekten çok tatlısınız o kadar etkilemez artık yarım saat sadece böyle bir hakkım varsa talep etsem mi dedim olmadı 170e sorarım zorlanırsam da, çok sağolun yardımlarınız için

2 tane yatmadan 1 tane kalkınca. Bi gidicem doktora sanırım.
Bi de bir şey yiyemiyorum kısa bi süre iştahım açıldı şimdi yine aynı.
Yaa bayağı içiyormuşsun..prilam geçiremeyince başka bir ilaç veriyorlar ama içerik olarak çok iyi değilmiş sanırım.. inşallah geçer cnm

Bende varım canım. Bir ay oldu görmedim de.
Ben var diye biliyorum canım ama adını bilmiyorum. Yalnız bu da güzelmiş hemen SS aldım.
Ev kendi evinse yap tabiki canım. Ama değilse gerek de yok. Sahi ilk zamanlar bir sifonyer bir beşik de yeterli oluyor. Ben sifonyer ve beşik Alicam sadece.
Geçen hafta test yaptırmıştım tsh 1,55 gelmişti. Ben iki ilaç etkileşip bebeğe etki edermi acaba diye korkmuştum. Olmadı tekrar test yaptırırım.
TSH normal canım sen neden tekrar test yaptiracaksin ki
Hemen baktım canım, tansiyon normaldi.

Şekere bakmadım, hiç halim yoktu.

Ağzıma bi şeker attım kendime geldim zaten.

.
Aman canım dikkat et Allah korusun . Tek çıkma yine de bu tarz sıkıntı yasadiysan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…