Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çok hızlı büyüyorlar malesef rahmim de miyom üretmeye çok müsait. Ben de sezaryen olacağım da gidişata göre alabilirsek alırız dediler. İnşallah kurtulurum bu vesileyle. Şimdilik bana da rahatsızlık vermiyor. İnşallah ikimize de hiç sorun çıkarmaz.

İyi akşamlar kızlar bugün okula gittiğimde su gibi akıntım oldu yine, istemsizce akıyor. Progestan kullanıyorum ondan olabilir mi ? Aranızda böyle su gibi akıntısı olan varmı ? Gelen sıvı beyaz-sarı kremsi oluyor.

Yaaa çok severim Eskişehir’i
Yaşamak isteyeceğim ikinci şehir Kütahya da okudum sürekli giderdik.eŞiminde bağlantısı var 2 senede bir falan geliriz

Bendede e bebekte gittiğimde böyle bir kagit vardı liste onu almıştım aklınızda olsun çok kapsamlı güzel bir liste şimdilik ona göre ilerlemeye çalışıyorum

Geçen hafta test yaptırmıştım tsh 1,55 gelmişti. Ben iki ilaç etkileşip bebeğe etki edermi acaba diye korkmuştum. Olmadı tekrar test yaptırırım.
Yok cnm bebeğe bir etkisi olmaz.ben Tsh değerini etkiler diye düşündüm ama değerinde iyi bir sıkıntı yok.geçen hafta yaptırmışsın gitmene gerek yok

Kızlar ya bu akşama doğru çok sancım oldu gaz desem değil gibi ama bağırsaklar horon tepiyor sanki bebek kimildamasi dediydim ikindin ama bu sancili olmaya başladı 15+5 oldum bugün of yarın gitsem mi Dr bilemedim bı iki hafta düzeldi dediydim gene başladı ne zaman geçer bu ya

Cnm progestan kullanırken bana da oluyordu sürekli akıntı,su da geliyordu,yoğun akıntı da..
Doktoruna yine söylersin kontrolde oda açıklar

kuzum 4-5 gündür gerçekten zor şeyler yaşıyorum. Psikolojim altüst olmuş durumda.
Geçen hafta işyerinde mesai arkadaşımı kaybeytim. 10 yıldır yan masamda oturuyordu. Zaten en ufak şeyi bile ağır yaşıyoruz hamileliğin etkisiyle, bunu kabullenmekte çok zorlandım.
2 gün geçmedi oğlum influenza oldu. Ateşi çok yüksek 2 gecedir hastanede yatıyoruz. 40 40.5 falan ateş. 38.5 olunca seviniyoruz. Bugün bende de boğaz ağrısı öksürük falan başladı. Galiba bana da bulaştı ateşim çıkacak diye çok stres oldum.
Herşey üstüste geldi. Hiç bakamadım buralara. Umarım herkes iyidir kontrollerden güzel haberler gelmiştir hep
Yokluğumu da birtek sen farketmişsin sanırım şuan çok duygusalım herşeye ağlıyorum‍♀

Eklentiler

• 1641235471566132227672532213864.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 43
  • 16412355161868229467672694189321.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 44
  • 1641235536391317216769226570422.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 44
Bendede e bebekte gittiğimde böyle bir kagit vardı liste onu almıştım aklınızda olsun çok kapsamlı güzel bir liste şimdilik ona göre ilerlemeye çalışıyorum
Evet daha e bebek yüzü görmediğim için alamadım

Sayfasında da var Kızlar bakmak isterseniz

Cnm progestan kullanırken bana da oluyordu sürekli akıntı,su da geliyordu,yoğun akıntı da..
Doktoruna yine söylersin kontrolde oda açıklar
Evet bide doktor idrar tahlilinde bakteri çıktığını söylemişti ama ilaç vermemişti bol bol su iç demişti. Doktora gittiğimde soracağım yine.

Oyy geçmiş olsun bende farkettim yazcaktım ama yeni ameliyat vs olunca oğlun onunla ilgileniyorsundur diye sormamistim isallah biranonce atlatirsiniz ikinizde

Ben kullanmıyorum ama akıntı bende de çok fazla oluyor
Gaz sancısıda kötü oluyor ama yinede fazlaysa gitmekte fayda var
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun

Geçmiş olsun demin gördüm bende Allah şifa versin toparlasın inşallah bir an önce

Yaa cnm Allah sabır versin aynı işyerinde 10 yıl birliktelik aile olmak gibi birşey
Çok çok geçmiş olsun bugün haberlerde de izledim influenza çocuklarda çok yaygın inşallah geçer biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…