Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Progestan kullanmıyorum ama benim oluyor su gibi çok hafif hissediyorum da aktığını ayaktaysam bile

Basin sağolsun
Cok geçmiş olsun cocuklarda cok salgin var sende kendine cok dikkat et biyandan covid vakalarida çok artiyo

aa ne güzelmiş katılalım buna alttaki yere bilgileri girince katılım yapmış oluyor muyuz acaba, link mi gönderecekler mailimize?

Öyle düşünüyorum canım, mail gelir heralde.

Kaçıncı ay kısmına 5 yazdım.
Cumartesi 4 bitiyo 5.ayın içinde oluyorum inşallah.

.

Öncelikle başın sağolsun kuzu.... Evladına da acil şifa diliyorum. Ama kendini üzmemeye gayret et çünkü bebişin seni mutlu hissetmek istiyor annesi....
Sağol canım herşeye rağmen pozitif olmaya çalışıyorum haklısın. Sadece çok üstüste geldi hastaneden çıkarız inşallah yarın evde olmak da iyi gelir bize
Basin sağolsun
Cok geçmiş olsun cocuklarda cok salgin var sende kendine cok dikkat et biyandan covid vakalarida çok artiyo
sağol canım
Gerçekten çok kötü. Hastanede çocuk bölümü influenza ile dolu. Şuan sanki covidi geride bırakmış gibi bu hastalık çocuklarda. O kadar çok hasta çocuk var ki inanamazsın allahım hepsine şifa versin içinde de bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…