Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Trendyolun bir taytını giyiyor herkes fitilli kullanıyor musun şu an onu canım merak ediyorum da emin olamadım göbek sıkar mı diye

İnstada çok hamilede gördüm o taytı göbek rahat gibi duruyordu. Ben de sipariş ederim ondan bir tane.

Zaten tayt üstüne hep uzun şeyler gidiyorum çamaşır sıkıntısı olmaz o açıdan da.

Kızlar bahsettiğiniz tayt bu mu? Fitilli yazdım bu çıktı. En çok ve güzel yorum alan buydu.

Eklentiler

• Screenshot_20220103-233628_Trendyol.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 58

Eklentiler

• D99B13B4-654B-49E5-9B80-EBD07CFF2F81.webp
    218,7 KB · Görüntüleme: 55
Uykucu bebiş Bebişten bebişe değişiyor demekki bu mevzular sabah erkenden güzel oluyor muayene çok kalabalık olmadan.. Bende bulabilirsem hep 8.40 seçiyorum

Bugün benimde kasık kısmında baya altlarda hafif hafif baskılar sancılar oldu. Geçti geri

Ayyy dün sabaha karşı uyandım aklıma birden sen geldin nerelerde diye düşünmüştüm

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun arkadaşının.

Çok geçmiş olsun ya hep üst üste gelmiş

Canım inşallah hiç bir sorun yaratmadan gebeligini tamamlarsın. Bir tanıdık daha aynı şekilde doğum yapmıştı sorun olmamıştı.
Ama çok şeker beşik, ba yıl dım.....Ben daha hiiiç bir şey almadım... Benim gibi hiç bir şey almayan çook arkadaş var değil mi
Ben ben ben . Gelecek hediyeleri bekliyorum
Geçmiş kötü şeyler geride kaldı ozgis abla. Hiç hatırlama bile. Bebisi kucağına aldığında bir yılbaşı kutlama dansı bekliyorum

Benimde dikkat ediyorum özellikle çok yorulunca ve hareket edince oluyor kremsi kıvamda. Arada su gibi oluyor. Progestan kullanmıyorum ben ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…