Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
inanılmazzz bugün sonunda eşimin ayakkabısını almaya gittik avm'ye aynalarda bayağı bayağı göbekliyim sürekli kendime bakıyorum
Ya senin göbeğin maşallah baya çıkmış -C-A-N-A-N- özge tayt için foto attı bana tam bir hamile göbeği var çok güzel

Ben yaşlı teyzelere anlatırken çok zorlanıyorum ya 14+4 diyorum mesela kaç aylıksın ne haftası bizim zamanımızda ay vardı diyorlar

Ben hiç kafalarını karıştırmıyorum, direkt ay söylüyorum onlara.

Her ayın 11’inde yeni aya geçiyorum.

.

Ya senin göbeğin maşallah baya çıkmış -C-A-N-A-N- özge tayt için foto attı bana tam bir hamile göbeği var çok güzel

Duygu sürekli göbeğime bakıyorum biliyo musun

o kadar hamile kalamadım ki yıllarca, başarısız tüp bebek denemeleri de cabası, öğrenilmiş çaresizlikle anne olamayacağıma çok inanmıştım ki, şimdi aynada her kendimi gördüğümde hayretler içinde bakıyorum kendime

umarım anne olmak isteyen her kadın anne olur

Ah canım benim ya. Bakacaksın tabi hakkındır bak izle sev göbeğini

Maşallah o göbüşe

Gönlünden geçen herkes için benim de duam budur. Rabbim isteyen her kadına nasip etsin inşallah.

Ah bir de sağlıkla kucağımıza alsak

Canım ultrasonda mı görünüyor miyom nası anlıyorlar
Canım evet fitil kullanınca oluyor geçen enfeksiyon için fitil vermişti o zaman da oldu
Canım şoke oldum hiç beklemiyordum böyle bişi. Başın sağ olsun allah rahmet eylesin umarım şu anda çok daha iyi rahat bir yerdedir

Oğluşun da iyileşecek toplayacak inşallahMinik kuş abisine güzel enerjiler göndersin

Ben de bu prolaktin meselesi 4 yıla uzayınca ümidi kesmeye başlamıştım.

Eşim de ben de çocuğumuz olmayacağına inandırmıştık kendimizi.

Rabbim nasip etti, hamdolsun.

Aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı da nasip etsin.

Dileyen, isteyen, bekleyen, bunun mücadelesini veren herkese versin.

.

İnşallah o günler de gelecek Duygucuğum.

.

Benim bu minik adam göbek deliğinin altındaydı, aşağılara indi şimdi.

O an elim karnımda olsa hissedebilirdim bence.

.

bak artık nerede olduğunu bile biliyosun

ben cuma tahlil sonuçlarını götürüyorum böylece 3 hafta üst üste görmüş olucam

sistemin açığını buldum ahahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…