Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar bahsettiğiniz tayt bu mu? Fitilli yazdım bu çıktı. En çok ve güzel yorum alan buydu.
Yok canım o fitilli tayt hamile taytı olarak geçmiyor fakat hamileler çok kullanıyor rollercoaster ın göbüşü bizden fazla çıktığı için iz yaptı demişti bence bu fotoğraftakini alsan ileriki aylarda daha rahat edersin diye düşünüyorum ayarlanabilmesi açısından da yorumları da iyiymiş

O dansı bende bekliyorum

Sağol cnm bi de ona bakiim ama sıkıyosa ondan almam bu güzele benziyor

Ben görmedim yazdığını ozaman bazen çok mesaj oluyor okuyamıyorum kaçırıyorum
İyiyim kuzum rutin devam sen neler yapıyorsun
Buraya giremedim kuzum bugün fırsat olmadı
Neyapiyimm şimdide anneme geldimm
Cumartesiden beri annemdeyim cumartesi herkes evi evine köyü köyüne

Kızlarrr aranızda sabahlık aldınızmı hiç hastanede rahatlık birşeyy yada negibi önerirsinizz pekii

Kızlarrr aranızda sabahlık aldınızmı hiç hastanede rahatlık birşeyy yada negibi önerirsinizz pekii
Ben Koraydan almıştım doğum zamanı geldiğinde,ilk muayene vs iyi oluyor. Sonrasında da normal doğumsa tekrar vajinal muayene yapılıyor onda da rahat oluyor. Tavsiye ederim

Jou Özellikle önden düğmeli tercih ettim 3 küçük düğmesi var. Emzirirken kolay oluyor

Reactions: Jou
Heehh aynen onun gibide istiyorum ama elbise li olurmu bilemedim yaa bide lohusa kanama olcak hep batmasın heryere
İlk gün hastaneden bir sürü ped veriyorlar gazlı beze sarılı pamuk şeklinde. O kanı emiyor,sizdirmiyor

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…