Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynısını belki bulamazsın ama benzerini bulabilirsin. Eki Görüntüle 2981326
Suwende indirimde bak bu gecelikli,kullanışlı olur

Jou canım, Suwen’deki bu model çok güzelmiş. Ama sadece sabahlık 129,99.

Gecelik sabahlık takım alıcaksan sanırım 200 lirayı gözden çıkarmak lazım artık.

Ben Penti indiriminden aldım, gecelik S beden sabahlık S/M.

İyi ki de öyle yaptım, hamile lohusa bedenleri normalden baya farklı.

İçine bir de beyaz pijama takımı almayı düşünüyorum.

İndirim kovalamaca sayfasını takip et, indirim oldukça paylaşımlar oluyo orada.

.

canım çok geçmiş olsun kaybın için başın sağolsun inşallah geçecek bu zamanlarda
sen kendine de dikkat et hem bebeğin hem oğlun şuan sana muhtaççok zor üst üste gelmiş hepsi

yaa aşırı duygusalım herşeye ağlayasım geliyor geceden beri
şimdi bunu okudum gözlerim doldu ahh hamilelik ahh
Allah sağ salim kucağına almayıda nasip eder inşallah canım

Kızlar benim minik adam saklambaç oynuyo benimle.

Şu an sanırım göbek deliğinin oralarda, hiç hissedemiyorum.

Dün akşam tamamen sağ taraftaydı.

Benim göbek ortada, yanlar boş olduğu için o sertlik direkt yumru gibi elime geliyordu.

Şimdi ortalara geçti heralde, göbeğin içinde kayboldu.

.

-C-A-N-A-N- ve oksapar kullanan diğer kızlar bir sorum var sizlere.

Ben şimdi iğneyi aldığım eczaneyi aradım. 1 kutu var elimde ama yola çıkacağımız için almak istedim. Eczacı dedi ki, piyasaya sorayım şu an bulmak çok zor oluyor. Öğlen tekrar haberleşiriz.

En kötü ihtimalde istanbulda bulurum diye umuyorum ama durumlar nedir siz kolay ulaşabiliyor musunuz iğneye. Gözüm korktu valla ya

Geçen sene eylülde alındı canım. Sezeryan kesi ile, çok zordu diyemem açıkcası sadece 2 gün hastanede biraz ağrım oldu sonra rahattım. Ben de zayıfım ama ben alt karnımın şişliğinden farkedip gitmiştim doktora. İnşallah kurtulacağız inanıyıorum

Evet canım ultrasonda görünüyor. Benimki tam rahmin tepesinde top gibi siyah bir karartı. Olsaydı doktorun söylerdi endişelenme hiç. Benim vücudum üretiyor bunu malesef

Hayırlı olsun inşallah şimdiden:) Babymall da çoook indirimli ve kaliteli ciciler var. Haftasonu alışveriş yaptım.30 tl ye bebek montları dahi vardı haberin olsun:)
Evet Babymall normaldede e bebekten daha uygun zaten sımsıkı indirimide güzel zıbınlar 8 liraya iniyor nerdeyseee 0-3 ay çok kullanılıyormuş ama tabı daha cinsiyet bilmediğim icin sari beyaz almaktan yılmış durumdayım

Yaaaa yerim o adamını Ya ne güzel anlıyorsun nerede olduğunu ben hiç anlamıyorum bana karnımın heryeri sert geliyor ufff

Ben 0,6’lık kullandığım için bir şey diyemiyorum canım. 0,4’lüğü Covid için de kullanıyorlar. Bu ara vakalar çok arttığı için belki zor bulunuyordur.

Sağlık ocağının yanındaki eczane bana da depolarda bile bulamıyoruz demişti.

Başka eczaneye sordum, onlarda vardı mesela.

İstersen sen de önce orada başka eczanelere sor. Hatta telefonla bile sorup ayırttırabilirsin.

.

Evet çok da kaliteli kıyafetler. 0-3 aydan ziyade 3-6 ay daha çok kullanılıyor.Çok çabuk büyüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…