Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yok pipi göbüşü o top gibi
Gerçi göbeğe göre yorum yapılmaz benim kızımda da top gibiydi doktor bile cinsiyeti bilmesem göbeğe bakıp erkek derim demişti
valla onu bunu bilmem ama dün akşam şişlikten ölüyorum :)
biraz önce öğle yemeği yedim yine şiştim.
ve cidden az yedim. ne yesem şişiyorum dünden beri.
böyle giderse kilo almam evet ama şişkinlik rahatsız ediyor :)

Ben detaylı için randevu aldım da doktorun sekreteri ben ayarlıycam tarihinizi dedi son adet tarihimi istedi kilo boy istedi kilolu olanlarda erken yapmıyoruz dedi bana 23+5 e randevu verdi te

Çok geç değil mi?
20-23 arası yapılıyo diye biliyordum.

20’den önce de çok tavsiye etmiyorlar, bebek küçük olduğu için net görünmüyormuş bazı şeyler.

.

Kızlaaaaarrrrrrrrrr
Sonuçlar çıktı
Öncelikle temiz çok şükür

Sonra daaa cinsiyet kız
Çok şükür canım gözünüz aydın sağlıkla gelsin kızçen hadi artık rahat bi nefes al tadını çıkar hamileliğinin
Çok geç değil mi?
20-23 arası yapılıyo diye biliyordum.

20’den önce de çok tavsiye etmiyorlar, bebek küçük olduğu için net görünmüyormuş bazı şeyler.

.
Ayy yanlış hesaplamışım 22+5 de çağırmış geç değilmi dedim doktoruma sordum yok 24 hafta bitene kadar yapıyoruz dedi
Gerçi ben ilk bebeğimde 18-19 haftada gitmiştim erken gelmişsin demişti biçok ölçüm net değil 3 hafta sonra tekrar gel demişti 2.kızımda baktım şimdi ultrason fotoğraflarına 21+5 de gitmişim tavsiyem çok erken gitmeyin 21 hafta ideal diyo doktorlar bakalım bunda beni şişko sayfılar öyleyim birazda 22+5 de gidicem nasipse

Yaa benimde 27 ocak detaylı ultrasonum çok geç
Canım benim 5 şubatta beterin beteri var
Oyyyyy sonunda, maşallah subhanallah.

Çok sevindim canım benim, hadi gözünüz aydın.

.

anaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm
hadi gözün aydın kuzucummmmmmmm
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

oooo gözün aydınn

ayy maşallah bi kız daha süper

çok geçmiş olsun canım bundan sonra rahat sorunsuz stressiz bir hamilelik geçirirsin inşallah

Canım kızlar çok teşekkür ederim Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah

Benimde sabahları az bi göbek oluyor yemek yedikçe şişiyor

Reactions: kdv
Kızlaaaaarrrrrrrrrr
Sonuçlar çıktı
Öncelikle temiz çok şükür

Sonra daaa cinsiyet kız
Çok şükür çok sevindiiiim
Anlamadım ama ya geçen erkek demişlerdi şimdi kesin kız mı olduuuu çıkıntı mı görmüştü sende de doktor aşeriyorum a dostlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…