Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Saolasın canım bende çok iş yapamıyorum kanama yaşadığımdan dolayı.. sadece uyandığımda orta sehpa üstünde muhabbet kuşumun kafesine pençe atıyordu. Bende oraları elma sirkesi ile sildim sonradan kolonya ile sildim. halı mermer vs bişi yapamadım güç gerektirdiğinden.. Durup dururken niye böyle şeyler oluyor anlam veremiyorum

Gerekmedikçe yanaşmamakta fayda var tabii ki.

Ya anlamıyorum insanları, zaten hamilelik başlı başına stresli bir iş. Bir de gereksiz gereksiz konuşup iyice strese sokuyorlar bizi.

.
İnsanların cahil olduğunu şimdi anladım. Kimseden bişi de istemiyorum. Eşim işten gelene kadar kendim idare etmeye çalışıyorum. Daha 1-2 gün önce kalabalık mekanda yılbaşı için bulundular. Her türlü riski var. İyilik yapmak istiyorlar anlıyorum ama çocuğu hep hasta, kalabalık ortamda da bulundular. Birde eve girerken kedi içeri giriyor arkasından haberi yok. Gerçekten çok sinirlenip üzülüyorum.

Yapmışsın bile fazlasıyla bence, hiç buna canını sıkma bak gerçekten çok araştırdım ve doktoruma da danıştım. Yeşillikten kapma olasılığımızdan daha imkansız şu an. Dışkıya direkt temas edip onun elinle gözüne ağzına burnuna gelmesi lazım. Keşke olmasaydı ama yaşanmış bir kaza, kendini hem yorma hem üzme daha riskli şu an bunlar

Saoalsın canım ilgin için Rahatlatmaya çalışıyorum bende kendimi..

Beğenmenize çok sevindim şifa olsun bebişimize
Bu arada şu elbise LCW’da indirime girmiş kızlar, çok beğendim ama evde giyip gezmek için alınmaz heralde.

Eki Görüntüle 2981752
Ay bu çok tatlıymış mağazada yoktu baktığımda görsem alırdım

Ben de böyleyim yeniden arttı sankii mide bulantılarım. Geceleri de uykum gelmiyor. Benim doğuma kadar bulancak heralde. Kabullenmeye çalışıyorum da bu mide bulantısı herşeyden keyif almanı engelliyor
İşte o kötü.

Kızlar sabahtan beri oksapar peşinde koşuyorum hiçbir yerde yok Eskişehir’de. Ecza deposunda da yok.

Hem -C-A-N-A-N- ın dediği gibi covid için de kullanıldığından hem de yeni fiyat güncellemesi yapılmadığı için piyasada bulunmuyor

İstanbulda kayınpederim 3 kutu bulabildi şimdilik. Ama o kadar stres oldum ki anlatamam. Sonra bulamazsak napacağız diye düşünüyorum.

İnsanlar haberlere çıkıyor ilaç yok diye şimdi anlıyorum dertlerini. Resmen ecza depolarında tanıdık bulup ulaşmaya çalışıyoruz çok çirkin geliyor

Oo baya yükselmiş baltırmak lazım arada değerlere kullanıyoruz ama fazlamız varmı eksiğimiz varmı bilmiyoruz
Benide aradılar sağlık ocağından iyimisiniz bi sıkıntı varmı falan filan kan tahlili nezaman yaptırdınız 1.5 ay önce dedim gel falan demediler aşı için çağardılar 20 21 haftalarda bi tek

Iyi fikirmis buda
Bende ordan aldım geçen indirim vardı vallahaa okadar rahatkiii

Canım sirkeli su ile elinin değdiği yerleri temizle çokta sıkıntı etme. O daha çok diskisiyla bulaşan birşey diye biliyorum bende. O yüzden ayaklarının felan değdiği yerlere temizledin mi tamamdır. Birde kediler kendini temizleyen hayvanlar, dışarı kedisi olsa da sıkıntı yoktur bence.
Kızz çatlamaz mı büyüyolar sonuçta yalnız benimkiler çok büyüdü ağzıma gelecekler neredeyse arkadaş bu nedir ya
Ah ah benimki ergenlikte çatladı gitti doğumda nolcak Allah bilir
Hahahha nebilemm kızz abooo eee krem dayanamazz o zamann
Seninki hamile kalmadan önce nekadardı beden benim 80di çünkü 85 şe yaklaştık
Koton önemli olan o değil kız içine sigdigi kabin ölçüsü benim sanki iki beden birden büyüdü

Hahahahahah büyüsünnnn beaa pek sexi oluyorrr

canım ben bursada ki eczanelere sorayım istersen ama senin raporlu muydu ?
nasıl alıp gönderebilirim ki raporluysa sana
evet evet git bence ver kan.
benim ilaçlardan mı onu da bilmiyoruz bakalım pazartesi günü belli olur tahlil sonuçları.
bana sağlık ocağında ki ebe 5 kere daha görücem seni demişti ilk gittiğimde 29 aralıkta gel bir daha demişti.
bakalım bir daha ne zaman çağırcak cuma günü onu da sorarım :)

Burda bakabilirim bende kuzum nekadar lazımsa alıp yollarım varsa

Ben bi beta baktırmaya gittim daha da gitmedim çağıranda olmadı bi aşı için geleceksin dediler

Ben bi beta baktırmaya gittim daha da gitmedim çağıranda olmadı bi aşı için geleceksin dediler
boşluk bulduğunda git boşver :) ben böyle kendime baktırmayı etmeyi çok severim :)
hamile kalmadan önce bile bütün tahlillerimi smear testimi falan yaptırdım bir sıkıntı varsa önlem alalım bari diye :)
bende doktora gidip kendine baktırma hastalığı var sanırım afhnsfkljadlsa

Burda bakabilirim bende kuzum nekadar lazımsa alıp yollarım varsa
Ay canımlarım benim teşekkür ederim çok
Beni bir süre idare edecek kadar bulduk İstanbul’dan.

Başkasının acil ihtiyacını almış olmayalım. Daha sonra aynı sıkıntı devam ederse rica ederim sizden tc verip alınabiliyor başka ilden de.

Düşünmeniz bile çok kıymetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…