- 5 Mart 2021
- 6.193
- 9.022
- 148
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #27.781
Saolasın canım bende çok iş yapamıyorum kanama yaşadığımdan dolayı.. sadece uyandığımda orta sehpa üstünde muhabbet kuşumun kafesine pençe atıyordu. Bende oraları elma sirkesi ile sildim sonradan kolonya ile sildim. halı mermer vs bişi yapamadım güç gerektirdiğinden.. Durup dururken niye böyle şeyler oluyor anlam veremiyorumKuzum ben de evimde kedi besliyorum o yüzden ilk aylarda çok kafaya takmıştım bu olayı. Toxoplazma kedi dışkısından bulaşıyor, bahsettiğin kedi sokakta da yaşadığı için taşıyıcı olabilir. Dışkısının değdiği yerle senin temas etmen ve ağzına gözüne elinin değmesi ile bulaşırmış. Sonuçta bu hayvan dışkısını yapmadı ama içimi rahatlatmak için ben olsam beyaz sirkeli su ile eşyaları silerdim. Evi de iyice havalandırırdım
İnsanların cahil olduğunu şimdi anladım. Kimseden bişi de istemiyorum. Eşim işten gelene kadar kendim idare etmeye çalışıyorum. Daha 1-2 gün önce kalabalık mekanda yılbaşı için bulundular. Her türlü riski var. İyilik yapmak istiyorlar anlıyorum ama çocuğu hep hasta, kalabalık ortamda da bulundular. Birde eve girerken kedi içeri giriyor arkasından haberi yok. Gerçekten çok sinirlenip üzülüyorum.Gerekmedikçe yanaşmamakta fayda var tabii ki.
Ya anlamıyorum insanları, zaten hamilelik başlı başına stresli bir iş. Bir de gereksiz gereksiz konuşup iyice strese sokuyorlar bizi.
.
Buna katılıyorumBilmemek daha iyi bazı şeyleri
Yapmışsın bile fazlasıyla bence, hiç buna canını sıkma bak gerçekten çok araştırdım ve doktoruma da danıştım. Yeşillikten kapma olasılığımızdan daha imkansız şu an. Dışkıya direkt temas edip onun elinle gözüne ağzına burnuna gelmesi lazım. Keşke olmasaydı ama yaşanmış bir kaza, kendini hem yorma hem üzme daha riskli şu an bunlarSaolasın canım bende çok iş yapamıyorum kanama yaşadığımdan dolayı.. sadece uyandığımda orta sehpa üstünde muhabbet kuşumun kafesine pençe atıyordu. Bende oraları elma sirkesi ile sildim sonradan kolonya ile sildim. halı mermer vs bişi yapamadım güç gerektirdiğinden.. Durup dururken niye böyle şeyler oluyor anlam veremiyorum
Saoalsın canım ilgin içinYapmışsın bile fazlasıyla bence, hiç buna canını sıkma bak gerçekten çok araştırdım ve doktoruma da danıştım. Yeşillikten kapma olasılığımızdan daha imkansız şu an. Dışkıya direkt temas edip onun elinle gözüne ağzına burnuna gelmesi lazım. Keşke olmasaydı ama yaşanmış bir kaza, kendini hem yorma hem üzme daha riskli şu an bunlar
Beğenmenize çok sevindim şifa olsun bebişimizesağlık ocağında rutin kan tahlili verdiğimde ALT ve AST değerlerim bir öncekine göre baya yükselmişti.
önceden 14 olan ALT değerim 48e fırlamış sınır da 33
aynı şekilde AST değerim de öyle.
doktor 1 hafta ilaçları kes tekrar kan ver dedi.
sonuçlara göre yol izleyelim dedi. ben de her şeyi kestim ve kendimi enginara verdim :)
bu aradakaraca3443 mükemmel enginar tarifi için teşekkür ederim. siz de deneyin derim kızlar.
enginarı ağzına sürmeyen eşim ben daha önce neden hiç enginar yememişim dedi :)
Allah hiç bir şeyi boşuna yaratmamıştır felsefem var benim.
tamam gidip domuz eti yemiyorum. ama hiç duydunuz mu bilmem yanıklara yaralara domuz yağı o kadar iyi geliyor ki. resmen onarıyor orayı ve 0 iz.
ben bir yerimi yaktığım zaman ya da geçmeyen bir yaram olduğu zaman direk sürüyorum domuz yağını.
herkesin kendi inancı tabi bir şey diyemem
ama sağlık açısından her şey mübah bence
sağol kuzucum teşekkür ederim. valla bilmeden kullandım gitti :) ama doktor tekrardan devam derse bu sefer derim ona içeriği daha temiz bir ilaç önerebilir misiniz paraben varmış sanırım içerisinde diye.
Ay bu çok tatlıymış mağazada yoktu baktığımda görsem alırdımBu arada şu elbise LCW’da indirime girmiş kızlar, çok beğendim ama evde giyip gezmek için alınmaz heralde.
Eki Görüntüle 2981752
Ben de böyleyim yeniden arttı sankii mide bulantılarım. Geceleri de uykum gelmiyor. Benim doğuma kadar bulancak heralde. Kabullenmeye çalışıyorum da bu mide bulantısı herşeyden keyif almanı engelliyorKızlar ya benim bulantılarım geri mi dönüyor acababen ilk aylarin belirtilerini yaşıyorum ya noluyor böyle uykusuzluk diyorum 4. Ayda düzelir diyor yok mide bulantısı hatta afedersiniz istifra ettim yani neden böyle oldu ki?
Oo baya yükselmiş baltırmak lazım arada değerlere kullanıyoruz ama fazlamız varmı eksiğimiz varmı bilmiyoruzsağlık ocağında rutin kan tahlili verdiğimde ALT ve AST değerlerim bir öncekine göre baya yükselmişti.
önceden 14 olan ALT değerim 48e fırlamış sınır da 33
aynı şekilde AST değerim de öyle.
doktor 1 hafta ilaçları kes tekrar kan ver dedi.
sonuçlara göre yol izleyelim dedi. ben de her şeyi kestim ve kendimi enginara verdim :)
bu aradakaraca3443 mükemmel enginar tarifi için teşekkür ederim. siz de deneyin derim kızlar.
enginarı ağzına sürmeyen eşim ben daha önce neden hiç enginar yememişim dedi :)
Allah hiç bir şeyi boşuna yaratmamıştır felsefem var benim.
tamam gidip domuz eti yemiyorum. ama hiç duydunuz mu bilmem yanıklara yaralara domuz yağı o kadar iyi geliyor ki. resmen onarıyor orayı ve 0 iz.
ben bir yerimi yaktığım zaman ya da geçmeyen bir yaram olduğu zaman direk sürüyorum domuz yağını.
herkesin kendi inancı tabi bir şey diyemem
ama sağlık açısından her şey mübah bence
sağol kuzucum teşekkür ederim. valla bilmeden kullandım gitti :) ama doktor tekrardan devam derse bu sefer derim ona içeriği daha temiz bir ilaç önerebilir misiniz paraben varmış sanırım içerisinde diye.
Iyi fikirmis budaBenimde 80 b ydi şimdi artık eskileri giyemiyorum pentiden rahat sütyenlerden almıştım onları kullanıyorum
Bende palmers ve lierac aldım şuan lierac kullanıyorum palmersi biraz daha büyüyünce kullanacağım
Canım sirkeli su ile elinin değdiği yerleri temizle çokta sıkıntı etme. O daha çok diskisiyla bulaşan birşey diye biliyorum bende. O yüzden ayaklarının felan değdiği yerlere temizledin mi tamamdır. Birde kediler kendini temizleyen hayvanlar, dışarı kedisi olsa da sıkıntı yoktur bence.Kızlar size bir şey sorucam. Bu kedilerde toksoplazma diye bir parazit oluyor. Hem evde hem sokakta yaşayan bir kedi bugün evime girmiş. Bir muhabbet kuşum var salonda sehpa üzerinde bende gündüzleri orda yatıyorum. Onun saldırı sesine uyandım. Bir şekilde evden çıkardım. Asıl merak ettiğim bu kedi nerelere değdi bilgim yok (10dklık bir sürede). Değdiği yürüdüğü yerleri ne yapmak lazım. Bilgisi olan birisi var mı?
Ah ah benimki ergenlikte çatladı gittiKızz çatlamaz mı büyüyolar sonuçtayalnız benimkiler çok büyüdü ağzıma gelecekler neredeyse arkadaş bu nedir ya
Koton önemli olan o değil kız içine sigdigi kabin ölçüsü benim sanki iki beden birden büyüdüHahahha nebilemm kızz abooo eee krem dayanamazz o zamann
Seninki hamile kalmadan önce nekadardı beden benim 80di çünkü 85 şe yaklaştık
Tebrik ederim kızıma arkadaş geldiKızlaaaaarrrrrrrrrr
Sonuçlar çıktı
Öncelikle temiz çok şükür
Sonra daaa cinsiyet kız
Hahahahahah büyüsünnnn beaa pek sexi oluyorrrCanım sirkeli su ile elinin değdiği yerleri temizle çokta sıkıntı etme. O daha çok diskisiyla bulaşan birşey diye biliyorum bende. O yüzden ayaklarının felan değdiği yerlere temizledin mi tamamdır. Birde kediler kendini temizleyen hayvanlar, dışarı kedisi olsa da sıkıntı yoktur bence.
Ah ah benimki ergenlikte çatladı gittidoğumda nolcak Allah bilir
Koton önemli olan o değil kız içine sigdigi kabin ölçüsü benim sanki iki beden birden büyüdü
canım ben bursada ki eczanelere sorayım istersen ama senin raporlu muydu ?Kızlar sabahtan beri oksapar peşinde koşuyorum hiçbir yerde yok Eskişehir’de. Ecza deposunda da yok.
Hem-C-A-N-A-N- ın dediği gibi covid için de kullanıldığından hem de yeni fiyat güncellemesi yapılmadığı için piyasada bulunmuyor
İstanbulda kayınpederim 3 kutu bulabildi şimdilik. Ama o kadar stres oldum ki anlatamam. Sonra bulamazsak napacağız diye düşünüyorum.
İnsanlar haberlere çıkıyor ilaç yok diye şimdi anlıyorum dertlerini. Resmen ecza depolarında tanıdık bulup ulaşmaya çalışıyoruz çok çirkin geliyor
evet evet git bence ver kan.Oo baya yükselmiş baltırmak lazım arada değerlere kullanıyoruz ama fazlamız varmı eksiğimiz varmı bilmiyoruz
Benide aradılar sağlık ocağından iyimisiniz bi sıkıntı varmı falan filan kan tahlili nezaman yaptırdınız 1.5 ay önce dedim gel falan demediler aşı için çağardılar 20 21 haftalarda bi tek
Burda bakabilirim bende kuzum nekadar lazımsa alıp yollarım varsaKızlar sabahtan beri oksapar peşinde koşuyorum hiçbir yerde yok Eskişehir’de. Ecza deposunda da yok.
Hem-C-A-N-A-N- ın dediği gibi covid için de kullanıldığından hem de yeni fiyat güncellemesi yapılmadığı için piyasada bulunmuyor
İstanbulda kayınpederim 3 kutu bulabildi şimdilik. Ama o kadar stres oldum ki anlatamam. Sonra bulamazsak napacağız diye düşünüyorum.
İnsanlar haberlere çıkıyor ilaç yok diye şimdi anlıyorum dertlerini. Resmen ecza depolarında tanıdık bulup ulaşmaya çalışıyoruz çok çirkin geliyor
Ben bi beta baktırmaya gittim daha da gitmedimcanım ben bursada ki eczanelere sorayım istersen ama senin raporlu muydu ?
nasıl alıp gönderebilirim ki raporluysa sana
evet evet git bence ver kan.
benim ilaçlardan mı onu da bilmiyoruz bakalım pazartesi günü belli olur tahlil sonuçları.
bana sağlık ocağında ki ebe 5 kere daha görücem seni demişti ilk gittiğimde 29 aralıkta gel bir daha demişti.
bakalım bir daha ne zaman çağırcak cuma günü onu da sorarım :)
boşluk bulduğunda git boşver :) ben böyle kendime baktırmayı etmeyi çok severim :)Ben bi beta baktırmaya gittim daha da gitmedimçağıranda olmadı bi aşı için geleceksin dediler
canım ben bursada ki eczanelere sorayım istersen ama senin raporlu muydu ?
nasıl alıp gönderebilirim ki raporluysa sana
evet evet git bence ver kan.
benim ilaçlardan mı onu da bilmiyoruz bakalım pazartesi günü belli olur tahlil sonuçları.
bana sağlık ocağında ki ebe 5 kere daha görücem seni demişti ilk gittiğimde 29 aralıkta gel bir daha demişti.
bakalım bir daha ne zaman çağırcak cuma günü onu da sorarım :)
Ay canımlarım benim teşekkür ederim çokBurda bakabilirim bende kuzum nekadar lazımsa alıp yollarım varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?