Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Anladım canım, bebeğin yerleştiği alanda yani rahim içinde değilse çok da sorun etmiyor doktorlar. Zaten şu durumda yapabilecekleri bir şey de yok. Sorunsuz bir gebelik diliyorum hepimize

Kedi dışkısından bulaşan birşey diye biliyorum bende gezmesiyle birşey olmaz sirkeli suyla sil nerede gezdi oda belli değil birşey olmaz

Aynen devlette sezeryan ya da acil durum olmadıkça ebeler doğumu yaptırıyor. Bizim komşunun birisi doktoru napmış etmiş doğuma girmeye ikna etmişti orda duyduğumda şaşırmıştım
Sezeryana da asistanlar giriyor genelde:)
Olsunn bee kuzumm bekledik bebişimizii herşeyin hayırlısıı
Ben sürüyorum ama bakalım işe yariycakmı
Genetik olarakta etki göstermeyebilir yanii napalım çatlarsada yapcak birşey yok
Bebeğim diz kapağı arkası,bacaklar, kalça, bel, göğüs buralara da sür hiçbiryeri atlama

Evinde kedi besleyenler var canım. Kedinin kum temizliğini yapmadığın sürece sıkıntı yok.

.

Bahsettiğin kitabı bilmiyordum listeme ekledim. Ben şu anda Yeterince İyi Ebeveyn Olmak kitabını okuyorum Veysi Çeri'nin. Bundan önce Doğan Cüceloğlu'nun Geliştiren Anne Baba kitabını okudum. Sırada bekleyenlerim ise: İyi Aile Yoktur, Seninle Başlamadı, Montessori Çocuğu. Bir de Harika Haftalar diye bir kitap var doğuma yakın onu alacağım.

Bende kullanıyorum

Kuzum yediğimiz meyvelerde bile neler neler var. Günde 8 damla aldığın damlada eser miktar paraben ne sana ne bebeğine zarar verir.

Kaldı ki aramızdaki 95-99 doğumluların çoğu yeni doğduğunda Devit-3 kullandı.

Bebeklere veriyordu doktorlar, kuzenlerden biliyorum.

.

Sezeryana da asistanlar giriyor genelde:)

Bebeğim diz kapağı arkası,bacaklar, kalça, bel, göğüs buralara da sür hiçbiryeri atlama
Aaaa bunu duymamıştım ama mantıklı, belki araştırma hastanelerinde büyük yerlerde asistan olayı vardır. Burası küçük bir ilçe asistanı yoktur büyük olasılık doktorun

Kızlaaaaarrrrrrrrrr
Sonuçlar çıktı
Öncelikle temiz çok şükür

Sonra daaa cinsiyet kız

Hayırlı olsun canım
Hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza inş

Evinde kedi besleyenler var canım. Kedinin kum temizliğini yapmadığın sürece sıkıntı yok.

.
Sokakta da gezen bir kedi olunca korktum açıkçası çok severim kedileri hatta bahçe de baktığım kediler var. Kaç zamandır yanaşmıyorum bile bu durumlardan dolayı..

-C-A-N-A-N- canoo sana cilt kuruluğu için krem vermişti doktor ismi neydi işe yaradımı cumartesi gittiğimde bende sorayım doktora yüzüm çok kurudu

Kuzum losyon verdi, ama yüze sürülmez sanki.

Bi bak istersen internetten.

Bacaklarım çok kötü oldu benim. Duş sonrası sürdüm, iyi geldi.

Şimdi de ellerim kuruyo. Göbeğime sürdüğüm yağdan biraz sürüyorum gece.

.

K

Evet tam kas bölgesi ve yarim saat sızladı sanırım kızların dediği gibi magnezyum eksikliğinden
Eşimin yazılı belge istiyorum dediği gibi
bence de çünkü artık hayal kırıklığı yaşamaktan yorulduk
Bende içemezdim içine limon dilimleyip içiyorum güzel oluyor bi dene seviyorsan limonu
Portakal en iyisi sanırım
Canım o genellikle kas kramplarindan ötürü olan bişey ve o da magnezyum eksikliğindenmis. Muhakkak doktoruna bildir.

Evet kızlarda öyle diyor canım doktora yazdım daha dönmedi

Geliştiren Anne Baba yı okudum.Montessori Çocuğu hangi döneme yönelik canım?1.5 yaş kızım için uygun içerikler var mı acaba içerisinde İsmi ilgimi çekti.

Yaaaa ne güzel demişsin sabretmiș bu da hediyesi demiş diye
Öyle ama her zaman sabrın sonu selamettir çok şükür. Bunun için şükür namazı bile kıldım ayy allah kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah

Kuzum ben de evimde kedi besliyorum o yüzden ilk aylarda çok kafaya takmıştım bu olayı. Toxoplazma kedi dışkısından bulaşıyor, bahsettiğin kedi sokakta da yaşadığı için taşıyıcı olabilir. Dışkısının değdiği yerle senin temas etmen ve ağzına gözüne elinin değmesi ile bulaşırmış. Sonuçta bu hayvan dışkısını yapmadı ama içimi rahatlatmak için ben olsam beyaz sirkeli su ile eşyaları silerdim. Evi de iyice havalandırırdım

Sokakta da gezen bir kedi olunca korktum açıkçası çok severim kedileri hatta bahçe de baktığım kediler var. Kaç zamandır yanaşmıyorum bile bu durumlardan dolayı..

Gerekmedikçe yanaşmamakta fayda var tabii ki.

Ya anlamıyorum insanları, zaten hamilelik başlı başına stresli bir iş. Bir de gereksiz gereksiz konuşup iyice strese sokuyorlar bizi.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…